Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

רכשתי לפני כשבועיים פורד מונדאו שנת 2012.

אני שמה לב שהרכב פעמים רבות נותן Kick בהתנעה, ביציאה מ-parking.

אתמול, נדרשתי לצאת מחניון תת-קרקעי עם עלייה תלולה, מאחורי מספר מכוניות, דבר שהצריך ממני להיכנס ולצאת ממצב עמידה להילוך ראשון מספר פעמים בזה אחר זה, בקצב מהיר יחסית. הרגשתי קושי בתגובתיות מצד הפורד, ולרגע אף התקשתי ללחוץ על דוושת הגז.

מישהו מכיר את התופעה הזו? האם זו:

- התנהלות רגילה של הגיר הרובוטי בפורד, בהילוך הנמוך?

- תקלה כלשהי? אם כן, מה לעניות דעתכם?

- אולי אני פשוט לא יודעת להתנהל עם תחילת הנסיעה בגיר הרובוטי? אשמח להכוונה אם זה המצב.

ממש אשמח לתגובה מבעלי פורד מונדאו. תודה!!!

פורסם

בס"ד

אני מאמין שהקלאצ'ם קצת שחוקים ואתה מנסה לבצע זינוק בעליה והם נצמדים במכה. (זה מה שקורה אצלי S MAX ), מה שאני עושה אני מפעיל HILL HOLD ולא מבצע פתיחות עם הרכב, אלא עוזב את הברקס הגיר משתלב ומתחיל נסיעה, לאחר מכן אפשר להתגרזן.... מקווה שעזרתי.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

1. להבין כי זהו גיר רובוטי ידני נשלט על ידי מחשב - מתנהג כמו גיר ידני לכל דבר

2. עלייך לוודא כי הפעלת את מצב ה HILL HOLD בתוך תפריט הרכב - אם לא בקשי עזרה מקצועית בנושא או במוסך. תפקיד המערכת היא לזהות כשאת נמצאת בעלייה או זווית מסויימת ולסייע לך עם החזקת הרכב למספר שניות לאחר עזיבת דוושת הברקס וכו'.

3. עלייך לבדוק מתי בוצעו טיפולים לגיר, כל 3 שנים או כל 60K תבדקי היסטוריה

4. מה הק"מ של הרכב?

5. עלייך להכנס למוסך מרכזי לבקש לבדוק עדכונים מול השרתים לגיר ולהתעקש על כך ולבצע איפוס לגיר לאחר מכן

6. בעליות או כניסה לזוויות ממצב עמידה לעיתים קצת בעייתי ונדרשת תנופה קלילה היות וזה גיר רובוטי ידני לכל דבר

7. את יכולה לעשות שימוש במצב S ולהעביר להילוך 1 ובכך, התיבה לא תחליף הילוך בזמן העלייה או לפניה ויישאר לך "כוח"

פורסם

אכן הגיר מצריך הסתגלות ומה שמתואר זהתהליך הלמידה של כל נהג שמתוודע לגיר רובוטי

מאור, אתה נראה לי מכוון לגיר של הפוקוס, אגב , תגובה מאוד עניינית מצידך. למדנו המון.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...