Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיפור שלא נגמר במקלחון, מדי פעם יש נזילות לשכן למטה.

כל פעם שבא איש מקצוע מוכר לי משהו אחר

פעם מישהו אמר לי שסיקה הכי טוב כי זה אלסטי.

אחר כך אינסטלטור של החברת ביטוח שם לי רובה כי זה הכי מתאים.

אחר כך עשו לי שיפוץ ושמו לי משהו אחר.

עכשיו שוב פעם יש נזילה לשכן,

אני רוצה לאטום את המקלחון מחדש כמו שצריך פעם אחת ולתמיד, אז מה החומר שהכי מתאים למשימה ולא יגרום לנזילות לאורך זמן ?

פורסם

אם יש לך בעיות חוזרות,

והרובה בוצעה כראוי - כנראה צריך להביא איש איטום, זה עלול להיות כרוך בהרמת המרצפות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בהמשך למה שרשם sperial, במקום להיכנס להרפתקה של איטום אתה יכול להתקין אגנית.

זה יידרוש פירוק והרכבה מחדש של המקלחון שזו עבודה "נקיה" ללא הבלאגן של הרמת מצפות וכו'.

כמובן יש להקפיד על איטום בזמן ההרכבה של המקלחון, בין המקלחון לקיר ובין המקלחון לאגנית.

פורסם

מכיר אגנית, שונא את זה (כמעט נפלתי מהדבר הזה כמה פעמים ודפקתי על זה קללות שקיבלתי מכות באצבעות רגליים).

הרובה בוצעה כראוי והיה שקט אך לאחר תקופה ביצעו החלפה של הקרמיקות ואטמו מחדש

לא הייתי בבית כשביצעו את האטימה החדשה ולכן לא יודע איזה חומר זה, היה שקט כמה חודשים ועכשיו התחיל שוב.

מה שכן יש לי דליפה בין הקיר לדפנות המקלחון כך שיוצאים לי מים החוצה, לכן מאמין שהאיטום שעשו לא שווה/נסדק.

אם כך אני מבין שצריך רובה ?

לא בבית כרגע, אצרף תמונות מחר.

פורסם

הבעיה היא שיתכן שצריך איטום מתחת לרצפה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספיראל יש לי מלא כבוד אליך אבל על סמך מה הגעת לקביעה הזו?

אפילו לא נתת צאנס לאיטום מחדש, במיוחד לאור כך שזה הסתדר בעבר עם איטום.

מה נראה לך שאינסטלטור מטעם הביטוח יעשה? ירים מרצפות?

פורסם

צודק ספיראל לגבי דרישת האיטום מתחת לריצוף. ישנן הנחיות מסודרות המופיעות באוגדן מפרטי הבינוי לגבי איטום. הדרישות הן חד משמעיות, יש לבצע איטום של כל רצפת במקלחת (עד לחגורות הבטון וגם עליהן ועל תחילת הקירות). מדובר גם על מקלחות ביתיות (רמה א').

לצערי ישנם קבלנים לא מקצועיים\רשלנים שמבצעים איטום חלקי (רק של איזור המקלחון)- ייתכן וזה המצב בשיפוץ שבוצע אצלך.

פורסם

על מה אתם מדברים בכלל ?

בשיפוץ לא הוחלף הריצוף (לא אמרתי שום דבר על ריצוף), רק הקרמיקות בקירות. מאז השיפוץ עברו מספר חודשים ללא בעיות.

אני לא מוצא שום בסיס לטענותיכם לפני שבוצע איטום מחדש כמו שצריך.

האם אפשר לקבל תשובה לשאלתי ?

פורסם

לא בדיוק ברור לי מה אתה מבקש לאטום. את החיבור של המקלחון לקיר כך שלא יגיעו מים מחוץ למקלחון? כמו שביקשו, תמונה תעזור.

דבר נוסף, גם אם רצפת המקלחת רטובה, זה לא אמור להגיע לשכן, ועל האיטום הזה אנחנו מדברים. ברור לי שלא תבצע שיפוץ מחדש. אני חשבתי שדיברת על איטום שבוצע מתחת לריצוף. בכל מקרה במידה והיה איטום תקין לרצפה, מים לא היו אמורים להגיע לשכן כתוצאה מרצפה רטובה.

בדקת אפשרות של נזילה מצנרת? האם מיקום הדליפה מהמקלחון שלך ( אם הבנתי נכון) תואם בערך למיקום הנזק אצל השכן?

שוב, אם הבנתי נכון, אז סופר 7 צריך לעשות את העבודה שאתה מבקש (בין הקרמיקה לבין המקלחון).

פורסם

innvision רמז לעניין חשוב: לא תמיד המים מופיעים בסמוך למקור הדליפה, אלא במקום בו יש להם מעבר באיטום זה יכול להיות גם במרחק אי אילו מטרים. לכן יתכן שכדאי להזמין שרברב בעל אמצעי איתור.

• תוכן חדש...