Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תסתכלו טוב טוב על צילום האוויר של מסלול ה- GP הבונים אחינו מהצפון הרחוק ליד קונסטנטינופול.

זווית האור בצילום מדגישה את מה חסרונותיו - הוא אולי חדש, באיכות גבוהה ומציע אתגרים מעניינים לרוחבים (לא ממש, למעט הימנית הארוכההההה שידרשו בייצי טיטאניום כדי לקחת אותה במהירות תחרותית), אבל המסלול חצוב פחות או יותר לתוך ואדי (מעשה ידי אדם), מה שמבטיח זווית ראיה מאד מצומצמת לצופים על האקשן במסלול.

תוסיפו למרקחת את העובדה שהמסלול ארוך מאד, כלומר פחות הקפות, ותקבלו אירוע שכנראה לא יהיה spectator friendly. בקיצור, אם רוצים GP, תוסיפו עוד 200$ וטוסו לאירופה. ההנאה תהיה גדולה בהרבה (+ קהל הצופים יהיה כנראה ססגוני ו'אירופאי' יותר).

Little Max

330558_1533.jpg

פורסם

מסכים.

ב-MotoGP חשוב ההפנינג שמסביב, וחשובה האווירה המחשמלת מחוץ למסלול, לא פחות מהאקשן במסלול עצמו. טורקיה לא עושה לי את זה. אם כבר - אז כבר. איטליה/ספרד/בריטניה יקר יותר אבל מושך הרבה-הרבה יותר.

פורסם

לדעתי..., עדיין לא אמרו את המילה האחרונה שם...

הרי כל הספורט הזה מונע ע"י הקהל והמסחריות שבעניין...

אני בספק שהם וויתרו על זה מבלי לשים לב.

ואם כן, אז חבל מאוד...

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם

לא יודע, נראה לי שאני אטוס לטורקיה,עובדה, עד היום לא טסתי לשום אירוע באירופה,ועכשיו טורקיה נראית לי הרבה יותר בהישג יד. חוצמזה שזה ממש ממש לא יסתכם בתוספת של 200$ אם מחשבים גם את המוניות למסלול, אוכל וכמובן לינה במקום מכובד (מאד) ולא באכסניה. טורקיה עד כמה שאני זוכר, עדיין לא עברה ליורו וזה אומר הרבה כסף שאין לי.

dont drink & drive, just smoke & ride

פורסם

עדיין לא הבנתי מה יש לאנשים נגד טורקיה...

הרבה חברים שלי מגחכים למשמע העובדה שהייתי בטורקיה פעמיים בשנה האחרונה...

העובדות מדברות בעד עצמן - בשום מדינה באירופה (שאני מכיר בכל אופן), לא ניתן לשבת ולאכול ארוחה זוגית הכוללת חצי קילו כבש שמסתובב על שיפוד בכניסה למסעדה ב-60 ש"ח לזוג...

לא ניתן להשיכר אופנוע ב-25 דולר ליום (אז מה אם הוא רק 500 סמ"ק), ולא ניתן להשיג בית מלון 5 כוכבים, הכל כלול + טיסה והעברות במחיר יותר זול ממלון בחצי מהרמה שיש בארץ במחיר דומה...

אז, כן, זו לא איטליה, ואפילו לא אירלנד (ממנה חזרתי לפני 3 ימים אחרי שבועיים וחצי מאלפים במיוחד)...

אבל זו תמורה מעולה לכסף!

כסף זה לא הכל, אמנם, אבל זה משהו.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
עדיין לא הבנתי מה יש לאנשים נגד טורקיה...

הרבה חברים שלי מגחכים למשמע העובדה שהייתי בטורקיה פעמיים בשנה האחרונה...

העובדות מדברות בעד עצמן - בשום מדינה באירופה (שאני מכיר בכל אופן), לא ניתן לשבת ולאכול ארוחה זוגית הכוללת חצי קילו כבש שמסתובב על שיפוד בכניסה למסעדה ב-60 ש"ח לזוג...

לא ניתן להשיכר אופנוע ב-25 דולר ליום (אז מה אם הוא רק 500 סמ"ק), ולא ניתן להשיג בית מלון 5 כוכבים, הכל כלול + טיסה והעברות במחיר יותר זול ממלון בחצי מהרמה שיש בארץ במחיר דומה...

אז, כן, זו לא איטליה, ואפילו לא אירלנד (ממנה חזרתי לפני 3 ימים אחרי שבועיים וחצי מאלפים במיוחד)...

אבל זו תמורה מעולה לכסף!

כסף זה לא הכל, אמנם, אבל זה משהו.

אפשר.

סע למירוץ בצ'כיה.

מומלץ בחום וזול מאד יחסית (והבירה שם - יותר זולה ממים, וזה לא סתם ביטוי, ובכלל לא רעה)

http://www.fullgaz.co.il/focus/brno_visit_2003.html

פורסם
אפשר.

סע למירוץ בצ'כיה.

מומלץ בחום וזול מאד יחסית (והבירה שם - יותר זולה ממים, וזה לא סתם ביטוי, ובכלל לא רעה)

http://www.fullgaz.co.il/focus/brno_visit_2003.html

דווקא לא מתתי על הפילסנר הבהירה שלהם...

מזכירה קרלסברג... ואני... בכלל איש של גינס :-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

את מי מעניין עכשיו חסרונות?

העיקר שב50 ש''ח נטוס לראות מירוץ GP .:wink:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...