Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אוונסיס משנתון:2005, סך הכל מרוצה מהרכב למרות שהוא קצת כבד וההגה שלו לא רך מספיק לפניות חדות,

לאחרונה שמתי לב שמד הטורים שלי משתולל, בעיקר בנסיעה איטית בתוך העיר, אם אני על מהירות 40-60 המד טורים מטפס ל-3000 ולפתע נוחת במהירות לנורמלי שאמור להיות:1000-2000, הגיר עצמו לא מחליק וההילוכים עוברים חלק ואין נקישות מתיבת-ההילוכים,

במכונית של היום אין כמו פעם את הבורג הזה שיכלתי לבד עם אוזן ושמיעה מוסיקלית לכוון לבד את הטורים: להוריד או להעלות לפי הצורך,

השאלה שלי : איך זה עובד באוונסיס? יש חיישן מיוחד שרק במוסך אני יכול להתחבר אליו מהמחשב?

אשמח לתשובה ממי שמבין

פורסם
גם המחוג וכמובן המנוע גם

מה אתה מרגיש בזמן שהמחוג עולה? האם הרכב לפתע מאיץ? האם המהירות נשארת קבועה ורק הסל״ד עולה? האם זה מתרחש בזמן האצה ופשוט הגיר מעביר הילוך מאוחר (מושך הילוך)?

יום טוב גם לך

פורסם
מה אתה מרגיש בזמן שהמחוג עולה? האם הרכב לפתע מאיץ? האם המהירות נשארת קבועה ורק הסל״ד עולה? האם זה מתרחש בזמן האצה ופשוט הגיר מעביר הילוך מאוחר (מושך הילוך)?

--------------------------------

וואלה יגאל תודה רבה לך על ההתייחסות ועל המענה,גם למאור כמובן, האמת שאני לא באזור של האוטו שלי לפחות עד יום א או יום ב, בכל מקרה ממה שזכור לי זו האפשרות השנייה שציינת או הראשונה לא סגור על זה ,שאעלה לאוטו אבחן שוב בשימת דגש, נכון לעכשיו שאני קצת שיכוראז זכור לי שהמהירות קבועה ורק הסלד עולה, זה בעיקר קורה במהירות נמוכה נגיד בגיר רגיל שווה ערך להחלפת הילוך משני לשלישי ,

תודה שוב ואעדכן פה בתחילת השבוע שאעלה על הרכב

פורסם

טוב, חזרתי לעדכן:

בבקר נסעתי קצת עם האוטו ובמהירות של 80 קמש המחוג של הסל"ד טיפס ל:3000, שאני מפתח מהירות גבוהה יותר המד דווקא יורד לנורמה, המנוע לא מאיץ סתם ללא קשר והקטע עם העליות והירידות במחוג לא מתרחש קבוע ותמיד רק מדי פעם,

אין לי מושג מה הבעיה, נראה לי שבמהירות 80 המחוג לא אמור לטפס עד ל-3000 אבל אולי אני טועה

פורסם

הסל"ד בו התיבה מעבירה הילוך נקבע בתלות בלחיצה שלך על דוושת התאוצה, אין שום מניעה שב80קמ"ש הוא יגיע ל3000 סל"ד בהילוך 3..

קצת קשה להבין מהתיאור שלך אם יש בעיה אמיתית ברכב או שאתה לא מבין את הרציונל מאחורי תפקוד הגיר.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...