Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל כי ווייז פעם הוביל אותי דרך שטחים פלסטינים, והיה מאוד לא נעים על גבול המסוכן. לא רוצה להסתמך עליו ב-100 אחוז.

האם מישהו מכיר ויכול להכנס שניה ל-וויז ולראות איזה דרך "כשרה"?

פורסם

תלוי מאיפה אתה מגיע,אבל בגדול במידה ואתה נוסע מכיוון המרכז,אחרי נתב"ג השאר על הנתיב הימני לכיוון מודיעין (443),לאחר מודיעין תתחיל לעלות את העליה לכיוון ירושלים וברגע שתחצה את המחסום תגיע לצומת עופר (הכלא יהיה משמאלך),המשך ישר לכיוון י-ם ובצומת הבאה ברמזור פנה שמאלה ומיד לאחר מכן בכיכר ימינה.

פורסם

לא יודע מאיפה אתה מגיע אבל:

אם אתה מגיע מאזור מודיעין אתה פשוט נוסע לירושלים דרך 443 עד שיש פנייה שמאלה לעטרות - אולי לזה התכוונת כי שם צריכים לעבור במחסום מכבים ומחסום עופר וזה נחשב שטחים.

אם אתה מגיע מכביש אחד אתה צריך לעלות על בגין ולנסוע לכיוון מודיעין ואז שוב, אותה פנייה. כמובן שים לב שהוייז לא לוקח אותך לתוך פסגת זאב.

פורסם

גם אם הוא לוקח דרך פסגת זאב, זה עדין שכונות ישראליות וגרים שם אנשים עם תעודות כחולות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם הוא יכנס לפסגת זאב כנראה שהוויז יפנה אותו לכיוון לצומת נווה יעקב בית חנינה , שם הוא ימשיך ישר לתוך חלק מבית חנינא אם אני לא טועה, אבל משם והלאה זה שכונה ערבית ועד לכיכר של מחסום קלנדיה, ועדיף להימנע מזה.

פורסם

אני מגיע מבאר שבע.

הוא מכוון אותי לכביש 6 יציאה בשורק , אז כביש 3, משם כביש 1, ואח"כ כביש 50(עם כול מיני שמות בערבית) ואז מגיעים לאיזור התעשיה.

זה סביר או שכדאי להמנע?

פורסם

לשם אתה צריך להגיע, כביש 50 זה הכביש הראשי שממשיך לכיוון מודיעין מהכיוון שממנו אתה בא.

אתה נוסע עליו עד שיש לך פנייה(במקרה שלך היא תהיה מימין) לעטרות.

פורסם

זו בדיוק הדרך. 50 זה בעצם בגין צפון שזה בעצם הסוף של 443. אחרי מנהרת הארזים תעלה על המחלף לכיוון מודיעין. 5 דקות נסיעה ואתה בעטרות.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תוכן חדש...