Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאיזור השרון, וההצעת מחיר שקיבלתי ממוסך מורשה באיזור שלי היא כ1400ש"ח לטיפול 30K , כאשר הטיפול כולל את הדברים השגרתיים + החלפת שמן גיר CVT.

הרכב עדיין באחריות אז אשמח להמלצה למוסך אמין שיכול לבצע את הטיפול במחיר סביר יותר. אין לי בעיה לנסוע קצת צפונה או דרומה.

המון תודה!

פורסם

המחירים במורשי יבואן סביר שיהיו דומים למדי, אולי כמה גרושים לכאן או לשם שלא יצדיקו נסיעה.

בג'אז שלנו טיפלתי ב"רקורד" בכפ"ס שהיו אחלה, ואת הטיפול האחרון עשיתי במוסך של היבואן ברעננה, שגם היו ממש בסדר ואפילו לא היו יקרים (יחסית למורשה יבואן, כן?).

פורסם
כן, הרכב מסוף שנת 2015. בדקתי ואכן יש צורך להחליף את השמן גיר בטיפול 30K.

השמן הזה לא זול כך שהצעת המחיר הגיונית.

בשביל 200-300 מקסימום לפה או לשם,לא חושב שהייתי מסכן את האחריות (לעוד שנה אאל"ט).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)
השמן הזה לא זול כך שהצעת המחיר הגיונית.

בשביל 200-300 מקסימום לפה או לשם,לא חושב שהייתי מסכן את האחריות (לעוד שנה אאל"ט).

תודה!

שאלה נוספת: לפעמים בעת בלימה יש קולות "חריקה""שריקה", הצליל גבוה, הוליום נמוך זה קורה תמיד בבלימה עדינה במהירות נמוכה. ולפעמים גם במהירות גבוה.

האם זו אינדיקציה לכך שיש צורך להחליף רפידות בלמים?

לרכב יש רק26 אלף ק"מ, ונראה לי מאוד מוזר להחליף בק"מ יחסית נמוך, בנוסף אני מפחד שיגידו לי במוסך שיש צורך להחליף כאשר אין.

אשמח לשמוע את דעתכם

עריכה אחרונה על ידי morpheus1234
פורסם

אין קשר בין השריקה שאתה שומע לבלאי של הרפידות אלא בעיקר לסוג שלהן.

גם אצלי ברכב (יאריס) יש שריקות בבלימה במהירויות נמוכות לפעמים ומסתבר שזה תופעה של סוג הרפידות המסוים שקיים אצלי.

פורסם

תודה על התגובות! מההתקשרויות שלי עם מוסכי הונדה המורשים באיזור שלי, יש לי הרגשה שהם מנסים לחלוב כסף ויש לי הרגשה שאם אכניס את הרכב לטיפול אז יטענו שיש צורך להחליף רפידות.

אשמח להמלצות למוסך (לא מורשה יבואן) אמין שמתמחה בהונדה באיזור השרון

תודה!

• תוכן חדש...