Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

מחפש לרכוש הונדה סיוויק האצ'בק 2014, אחרי חיפושים לא רבים מצאתי אחת עם 23 אלף ק"מ,יד 1 פרטית שמורה ללא תאונות.

אני עדיין מתלבט באופן כללי על הדגם, ואשמח לשמוע המלצות או דיס המלצות על הרכב הנ"ל, איך הוא מבחינת נוחות נסיעה, צריכת דלק, אמינות, מחלות מסוימות של הדגם?

תודה רבה לעוזרים! :-)

עריכה אחרונה על ידי makinen456

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

ידני או אוטומט?

מבחינת אמינות לא חושב שיש לך מה לדאוג, אתה מקבל מנוע וגיר ותיקים.

אני נהגתי על האוטומט ולא ממש התחברתי, לא לתגובה האיטית של הגיר ולא לדשבורד המוגזם והמסורבל לטעמי שיש בה.

דיי מרווחת מבפנים ותא מטען ענק בין הגדולים בקטגוריה וגם נוחות דיי טובה ואפילו זוויות גלגול אפסיות שהפתיעו אותי לטובה.

יש לה מוניטין מצוין מבחינת מחירון.

ממליץ לנסות למצוא אחת לאחר מתיחת הפנים (2015) , ההגה נהיה פחות כבד ויותר טוב לשימוש יומיומי וגם התווספה מערכת לבלימה במהירות עירונית.

פורסם

מדבר על האוטומטי.

אני דווקא אהבתי את הפנים המיוחד והלא שגרתי, הרכב אכן מרגיש בהאצה מעט "כבד" ביחס לזה שהוא עם מנוע 1.8 ליטר.

2015 כבר יקרה מידי לתקציב שלי לצערי.

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

עדכון:

אחרי מה שקראתי כאן ואחרי שנסעתי על הרכב, הוא נקנה אתמול.

שנת 2014 קומפורט עם 24 אלף ק"מ, כוללת מערכת מולטימדיה (של blaupunkt) הכוללת GPS מובנה, BT, ושלל חיבורים נוספים.

הרכב אכן מרגיש מעט "כבד" בנסיעה ולא זריז כמו גולף 1.4 טורבו 122 שאני מחזיק ברשותי, אך הנהיגה נעימה, שקטה, הרכב אוחז טוב ויושב טוב על הכביש, ההגה מתקשר וזוויות גלגול כמעט אפסיות.

באופן כללי רכב מהנה מאוד, נראה טוב חיצונית וגם פנימית לדעתי, מאוד אהבתי את עיצוב הדשבורד.

פורסם

81 אלף אחרי מיקוח.

פורסם

תשמע ק"מ ממש ברצפה. תתחדש! אני גם שוקל לקנות כזו, אבל התקציב שלי לא מאפשר לקנות אחת עם נתונים כמו שלך, אולי רק אחת מליסינג/השכרה עם יותר ק"מ כמובן. אם היה לי את התקציב, ללא ספק הייתי קונה סיויק במצב כמו שלך. תתחדש ותהנה!!!.

פורסם

תתחדש אחלה רכב, שוק קצת חלש ואבזור מאוד בסיסי אבל בשאר הדברים בגדול רכב מוצלח. לגבי המנוע תלחץ תראה שלא חסר כוח.

פורסם

תודה רבה!

האבזור שלה דווקא די סבבה, כולל ג'אנטים 16' מקוריים, מערכת מולטימדיה עם GPS, BT, USB, ישנם גם פסי כרום מסביב לפתחי המזגן ונגיעות פלסטיק שחור מבריק בהגה מסביב לכפתורי השליטה, תאורת יום לד מקדימה, חוץ מחלון בגג מה עוד צריך? :-D

פורסם

מה עוד צריך? מראות מתקפלות חשמלית, מובילאיי או כל אבזור בטיחות שמקובל ברכבים מתחרים, בקרת אקלים מפוצלת, מולטימדיה כסטנדרט ( במקרה שלך הבעלים הקודם הוסיף) פנסי ערפל, אורות ומגבים אוטומטיים... נראה לי חוסר רציני ברכב שעלה יותר מכל המתחרים בזמנו.

פורסם

יש לי כזו ידנית.

כבר קנית ותתחדש. רק ארבע הערות תחזוקה:

1. שמן - בין טיפולים אני צריך להוסיף שמן. זה כנראה עניין שלעיתים קיים במנוע הזה ולעיתים לא. אני קניתי את הרכב עם 9,000 ק"מ (לא שחוט כמו שלך :lol:) וסמוך לאחר הרכישה נדלקה הנורה של מחסור בשמן. לאורך תקופה זה הדאיג אותי. הרכב מטופל במוסך של הונדה והעניין היה במעקב. אחרי דאגות ובירורים מסתבר שברכב הזה צריכה של 100 מ"ל ל 1,000 ק"מ זה תקין. והמדיד מודיע על מחסור בשמן כשיורד 650 מ"ל (כלומר אחרי כ 6000-7000 ק"מ). מאז אני ממלא בין טיפולים (15,000 ק"מ) והכל סבבה.

2. פילטר מזגן - המזגן בסדר גמור. אך לא מהמקפיאים. והפילטר נוטה להתלכלך וזה פוגע קצת ביכולת הקירור. לכן בכל טיפול אני מבקש שיבדקו ואכן מחליפים.

3. ברכב יש קודן. אני מניח שבהתקנה מקומית. פעם אחת העסק נדפק והרכב לא הניע. בעודי ממתין לגרר קיבלתי ממישהו טיפ לנתק את המצבר ולהחזיר חזרה. עבד. מאז אני עם מפתח 10 ברכב. לא נדרשתי לפעלול הזה עוד פעם.

4. מצבר - משהו ב start stop בגרסה הידנית בררן מאוד לגבי מצבר. ולכן אני מציע להחליף במוסך. אני לא יודע האם רלוונטי באוטומט. אצלי זה היה סיפור שאקדיש לו שרשור בהמשך.

מעבר לזה הרכב אמין מאוד. גם צריכת דלק טובה מאוד (לפחות בידני). 3.5 שנים ו 75,000 ק"מ. אני מטפל במוסך הונדה ונראה לי שההונדה יקרה יותר לתחזוקה מרכבים אחרים. אבל לא משהו דרמטי.

פורסם

אתייחס למה שרזי כתב:

1. אצלי מעולם לא הוספתי טיפה של שמן בין הטיפולים.

2. המזגן אצלי היה מקפיא יותר טוב מהיונדאי שיש לי שגם עם מזגן מקפיא. לא מכיר את העניין להחליף כל טיפול.

3. הקודנית אצלי ישבה במקום ייעודי נראה טוב ומקורי אף פעם לא הייתה בעיה.

4. באוטומט אין את המערכת הנ"ל.

לדעתי אתה יכול להיות שקט, ברכב שלי במשך 4.5 שנים ו86,000 קמ מעולם לא נפתח מכסה מנוע בין הטיפולים.

• תוכן חדש...