Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

15% אשם תורם זה ברכה במקרה הזה.

אני לא אומר מי אשם ומי לא כי אני לא בוחן תנועה ולא שופט.

בפניה ימינה מנתיב אחד ימינה לשני נתיבים היית צריך להיצמד לנתיב הימני ולא לגלוש לאמצע הכביש.

לוקחים פניה ימינה צמוד לימין צמוד ואם רוצים לעבור לשמאלי עושים זאת בזהירות וע״י שימוש במחוון האיתות.

מוזר מאד שהגיעה משטרה ולא קיבלת דוח במקום על זה.

מקווה מאד שאתה כבר לא נוהג בצורה הזאת.

כשהייתי חייל קיבלתי דוח על אותה עברה בדיוק ובתור שוטר מתנדב בעבר חילקתי מאוד דוחות על צורת נהיגה דומה.

אני יודע שזה נפוץ בישראל לנהוג ככה אבל זה לא חוקי ולא תקין לפי לימודי התאוריה שכולם היו צריכים לעבור וכדאי לרענן מידי פעם.

בקשר לערס- הם הרוב אנחנו מיעוט יש דרכים יפות יותר להתבטא

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תגובות 146
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המשטרה שהגיעה, לא ראתה מה היה לפני התאונה ובאיזה נתיב היה הרכב של פותח השרשור מיד לאחר הפניה.

הם לא ראו את הסרטון וגם חברת הביטוח לא - אחוזי אשמה נקבעו ע"י שתי חברות הביטוח על סמך תיאור התאונה - הנהג השני לא נתן זכות קדימה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

משלם השתתפות עצמית ומפסיד הנחה ( או חלק מהנחה ) בביטוח מקיף ל 3 השנים הבאות.

או לחלופין משלם מכיסו 15% מהנזק הכללי של התאונה ( לשני הרכבים, כולל ירידת ערך ושמאות ) - לא שווה גם אם היו מעורבים בתאונה רכבים הרבה יותר זולים )

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
saronis

הצלחת לשעשע אותי :lol:.

Automatic1 ו Liit2104,

התאונה אראה כמעט לפני שנה. 30.9 2016 למען הדיוק. אכן נשארתי באותו ולא הראתי לו שום דבר. זה לא הסגנון שלי. אתם גם אף פעם לא יודעים עם מי אתם מתעסקים ואיזה כלי נשק יש לו ברכב. הכי טוב לקרר במקרה הזה.

אם אתם חושביםן שהוא התנהג אחרת כשבאו השוטרים אתם טועים ומטעים. המשיך לצעוק ולהשתולל. הוא גם בא אל כשהשוטר היה לצידי וביקש ממני לחתום על מסמך שאני אשם בתאונה. כמובן שסרבתי בנימוס.

אחרי הסופ"ש והחג (זה היה לפני סופ"ש וראש השנה) הוא הודה, משום מה, באשמה אבל לי זה כבר לא עזר. הביטוח שלו ביקש שאתבע אותו תביעה צד ג' וסוכנת הביטוח שלי המליצה לי לתבוע את הביטוח שלי ולא להתעסק בזה. בדיעבד אני יודע שהביטוח שלו הוציא מהביטוח שלי 15% אשמה שלי בתאונה. בגדול, אם הייתי נוסע יותר לאט הייתי מונע את התאונה. קשה לי להאמין שיש שופט שהיה פוסק אחרת אבל מי יודע. בכל מקרה, 170,000 ש"ח נזק שאני צריך לשלם מכיסי עד סיום הליכי המשפט זה לא דבר של מה בכך.

יש לך מזל שלא הראת את הסירטון (ואני מאמין שאתה יודע את זה - ובגלל זה לא הראת להם אותו).

יש סיכוי גבוה מאוד שאם היית מגיע לבית משפט היית יוצא אשם. אתה מאיץ בצורה אגרסיבית מאוד לפני כניסה לצומת עם שדה ראיה חלקי (יש לך רכב לבן מצד שמאל שמסתיר לך חלק מהתנועה שבאה מהמסלול הנגדי - וזו גם אחת הסיבות לתאונה) וניכר שחוסר הניסיון שלך הביא אותך למצב הזה (אומנם בלמת - אבל נראה שלא בלמת בכל העוצמה ו"צללת" ישירות לתוך הרכב מולך. איפה הסטת ההגה ? הניסיון להתחמקות ממכשול ?).

עם האצות כאלה אתה עלול להפתיע כל הזמן גם נהגים אחרים ולהיקלע למצבים מסוכנים. במיוחד בעיר, במיוחד בכניסה לצומת ובמיוחד בתוך חניה של קניון, סע לאט (!). כל נהג, גם אם הזהיר ביותר בעולם, לא יכול לעמוד בקצב שאתה תפתיע אותו במהירויות שאתה נוסע. תאמין לי - יצאת בזול !

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תאונה שנראית כמו מי שמחפש את הקורבן שיעשה לו טוטל לוסט לאוטו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אין ספק שהוא אשם ושההתנהגות שלו אחרי התאונה היתה בזיונית. אבל יצאת בזול עם 15% אשם תורם. לא מאמין שיש שופט שיראה את הסרט ויתן לך פחות.

הנסיעה היתה מהירה מאוד לתנאי הדרך ושדה הראייה. לא היתה נהיגה מונעת / מגננתית.

אם היה מופיע ילד קטן מאחורי האוטו, היית כנראה מחסל אותו וכולם פה היו מדברים אחרת.

בנהיגה נכונה אתה אמור להיות מסוגל להתמודד עם כל מה שנע בקצב של פחות מעשרה קמ"ש, גם אם הוא מפתיע אותך. לא מדובר בתאונה בכביש הערבה בה הצד השני סטה במהירות של 110 קמ"ש.

מסכים עם כל מילה. אתה יודע... לומדים כל יום. בהחלט חשבתי על האפשרות שהיה ילד מאחורי המכונית המסתירה ובחניון של קניון איילון יש לא מעט כאלו.

פורסם

לכל המגיבים האחרונים, נראה שטיפה נסחפתם. הפכתם אותי לאשם העיקרי בתאונה וזה ממש לא נכון.

לרגע לא טענתי שהייתי בסדר ובגלל זה גם לא ניסיתי למזער נזקים מבחינתי.

לזה שכתב שאני חסר ניסיון, בן כמה אתה? כי אני כבר חציתי את גיל 40 לפני כמה שנים טובות.

בכל מקרה, כפי שכבר כתבתי, למדתי את הלקח ובגלל נהגים אחרים אסע באיזורים "מסוכנים" הרבה יותר לאט.

פורסם

אל תתרגש, קראספורום זה סוג של טמקא חדש כאשר כבר הוחלט שבתאונה המקורית בשרשור כאן נהג המשאית תמים וחף מפשע בכלל (לא יודע מתי לצחוק) או שבמידה ואתה מכבה קרוז קונטרול בשבריר השניה עם בלימה רק בקטע שזה עושה "קליק" בדוושה אתה לא מתפעל נכון את הרכב.

בשלב מסויים גם אני הבנתי את זה (בקושי חגגתי 27), שיש דברים שפשוט עובדים וצריכים להיות כפי שהם.

גיבורי מקלדת היו ותמיד יהיו וקל לשפוט כמובן, אני חושב שעצם העובדה שהגבת כפי שהגבת, גם כאן בשרשור, חזרת לעדכן - אני מעריך את הרבה הרבה יותר מכל דבר אחר, אדם נורמטיבי ובזכותך, גם אחרים זכו ללמוד וזה כל היופי, ממש לא משנה מה קרה כל כך.

עצם העובדה שגם אני למדתי מה קרה, ראינו ונהיינו "קצת" יותר חכמים כולנו, עזר לכולם וזו השורה התחתונה.

נכון, אפשר לנסות להסביר, לכתוב, לנסות להבין אבל לעיתים, חלק לא קטן מחברי הפורום כאן, קיבלו סטטוס של GODS לקבוע עובדות כאלו ואחרות כאשר ביננו? להם אין מושג במרבית הדברים בחיים, זה רק נראה ככה.

יש את מי שכותב ויש את מי שעושה - אתה מהעושים כפי שאני מבין וזו הגדולה שלך.

*** אין לי הכרות עם KINGIKRA כלל, סביר להניח שאולי אפילו מתישהו עקצתי או התווכחנו בפורום אבל פשוט רואים בבירור, שיש כאן שיפט בפורום והוא לא חיובי כלל.

כמו שבפורום סאונד אנשים שחיים בסרט מימי הבניים לגבי מערכות מולטימדיה כאלו ואחרות, הוכחנו להם פעם אחת ולתמיד מה זה לפתוח מערכת ולראות את הרכיבים שיש למרבית היצרנים - אילו תשובות אתה חושב שקיבלתי? מהמומחים וכאלו שאפילו לא פתחו ורק ידעו לקרוא בפורומים או "נסיון חיים כללי" - לא אזכיר כמובן.

חברים, קחו דברים בקלות ותמיד, תמיד תנסו לראות את כל הצדדים וכאשר כותבים דעה, צריכה להיות מכל הצדדים.

פורסם

מצד אחד אתה מעודד אנשים "

תמיד תנסו לראות את כל הצדדים וכאשר כותבים דעה, צריכה להיות מכל הצדדים." אבל כשצד הדעה לא מתאים לדעות שלך אז פתאום "

קראספורום זה סוג של טמקא חדש....

גיבורי מקלדת היו ותמיד יהיו"?

לא הכי עקבי...

או שאולי התכוונת דעה צריכה להיות מכל הצדדים, כאילו שאני אכתוב "בר רפאלי היא לדעתי יפה ומכוערת וגבוהה ונמוכה וחכמה וטיפשה ובלונדינית וג'ינג'ית"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה מהעושים כפי שאני מבין וזו הגדולה שלך.

*** אין לי הכרות עם KINGIKRA כלל

אז הוא מהעושים או שאין לך היכרות איתו?

קצת נסחפת, חבר. ב-CF, כמו בכל מקום אחר, יש אנשים שמבינים ומדברים, יש אנשים שלא מבינים ומדברים, ויש שמבינים ולא מדברים ואפילו כאלה שלא מבינים ולא מדברים. יש יותר דעתנים ופחות דעתנים, ויש כאלה שלא צריכים לשבת מהאחורי ההגה של רכב X כדי לדעת שהנעה קדמית נוטה לתת היגוי (צריך דוגמה לצורך הדיון הפילוסופי). משם ואז "טמקא" המרחק גדול.

לגבי הסרטון של המלך איקרא - מסכים איתו במאה אחוז. נהג המאזדה אידיוט, אבל גם הוא נהג שם קצת יותר מהר ממה שהיה חכם. שיט האפנס, לאף אחד אין אשמה מלאה בתאונה במיוחד לאור העובדה שהצומת היה חסום ע"י רכב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...