Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אבל בוחנים יורדים לרזולוציות שלא מעניינות אותנו. אדם בעל כושר אבחנה וקצת ידע יכול להגיע למסקנות טובות מהסתכלות בזירות של התנגשויות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 146
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש כמה דברים שצריך לדייק בהם - ולדעתי נוכל לדייק רק לאחר שתהיה עדות מדוייקת (ומפורסמת) של הנהג הפוגע. דבר אחד בטוח: התנהגות כזו בכביש היא פסולה ומסכנת חיים. לאור המקרה הזה לדעתי מיותר להרחיב עד כמה היא מסכנת חיים...

א-ב-ל

כולנו התייחסנו דווקא לרכבים שעמדו באמצע הכביש כגורם עיקרי לתאונה - אך לאחר שקראתי את הכתבה כמה פעמים והתעמקתי קצת יותר בטקסט, ראיתי שנרשם כי המשאית פגעה ישירות באנשים ולא ברכבים. לא שמתי לב לזה במדוייק בפעם הראשונה.

איציק

הפגיעה בפסאט די מינורית, ואם מוסיפים את הגופה ליד המשאית נראה שלפחות חלק מהאנשים עמדו משמאל לפסאט (אולי צמוד אליה, אולי לא).

הלקסוס לא נפגעה בכלל.

פורסם

לפי התמונה הזו:

תאונה.jpg

(מקור התמונה: http://www.mako.co.il/news-israel/local-q3_2017/Article-77144df8ac69e51004.htm)

נראה שהמשאית פגעה \ נפגעה גם בצד שמאל שלה, מה שאומר שהאנשים עמדו הרחק מהמכוניות - באמצע הכביש.

ועכשיו תארו לכם שנהג המשאית מגיע במהירות בנתיב הימני (נהג זהיר וצייתן), מזהה מכוניות עומדות בשול עם בליטה לנתיב שלו, תשומת לבו מטבע הדברים מופנית למכשול שעומד בדרכו והוא מסתכל במראות ומתחיל להשתלב לנתיב האמצעי, ברגע האחרון הוא מזהה אנשים שמתפרצים לו לכביש לנתיב האמצעי, הוא מנסה לחזור ימינה בכדי למנוע פגיעה בהם, פוגע קלות עם צד ימינו במכונית אך לצערו בשמאלו הוא גם פוגע באנשים, לאחר הפגיעה במכונית הוא "נזרק שמאלה" אל השול השמאלי תוך כדי חריקה וקצירת כל העומד בדרכו.

פורסם

לא ברור עד כמה זה נכון או מה שאר הפרטים, אך לפי הכתבה הזו: https://ashdodonline.co.il/58230

לנהג נשלל הרשיון למשך שנתיים בגין תיק שהתנהל בבית המשפט בעקבות הרשעתו בנהיגה בשכרות.

אומנם לא ברור למה "חשוד" אם אפשר לבדוק את זה במערכות באופן די קליל אבל כנראה שיש שם משהו.

מי שמטיל את האשמה הבלעדית או רובה על הרכבים או האנשים שהיו בכביש ופוטר את נהג המשאית מכל האישומים - חי בסרט.

פורסם
נשמח מאוד לראות, יש דברים חדשים ומעניינים שלא תמיד נראים לעין, אם תוכל לפרסם זה יהיה נהדר.

זו התאונה:

אם תשימו לב טוב, ניתן לראות שהבחור לא נתן זכות קדימה. בעסה אבל אמרתי קורה. ואז הוא יצא מהרכב:

פורסם
לא ברור עד כמה זה נכון או מה שאר הפרטים, אך לפי הכתבה הזו: https://ashdodonline.co.il/58230

לנהג נשלל הרשיון למשך שנתיים בגין תיק שהתנהל בבית המשפט בעקבות הרשעתו בנהיגה בשכרות.

אומנם לא ברור למה "חשוד" אם אפשר לבדוק את זה במערכות באופן די קליל אבל כנראה שיש שם משהו.

מי שמטיל את האשמה הבלעדית או רובה על הרכבים או האנשים שהיו בכביש ופוטר את נהג המשאית מכל האישומים - חי בסרט.

ומה הקשר לתאונה זו?

ישפט הנהג על נהיגה בפסילה וירצה את ענשו.

אני מקווה שזה לא יגרום למשטרה לעשות לעצמה חיים קלים ולהטות את חקירת התאונה.

העובדה שהיה עבריין לפני חצי שנה אינה מעידה דבר על נהיגתו בארוע זה. מדובר בארועים נפרדים שצריכים להחקר בנפרד ובלי שהארועים מלפני חצי שנה ישפיעו על החוקרים. יתברר כי הנהג היה שיכור בעת התאונה, או התרשל בדרך אחרת - מן הראוי להוסיף לו עוד תקופה במלון על חשבוננו. אבל, עדיין, העובדה שהורשע בנהיגה בשכרות בעבר אינה אמורה לגרום להרשעתו בגרימת מוות בארוע זה. החקירה צריכה להיות נפרדת, והחוקרים צריכים להתכונן לעמוד בפני צליבה על ידי עורכי דינו של הנהג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נהג המשאית מסכן.

מי מאיתנו לא היה במצב של "כמעט" ? מה היה קורה אם הכמעט הזה היה הופך לפגיעה ?

עזבו, יש לי פה רחוב דו סיטרי, רכבים חונים ב2 הצדדים ובקושי רכב אחד עובר ילד יכול בקלות לרוץ בין רכבים חונים ונהג, כל נהג, לא יספיק אפילו להזיז את הרגל מהגז.

אז נתפסים על נהג המשאית שלא ראה ? נו בחיאת.

נהג המשאית כנראה אדם נורמטיבי שלא יצא מהבית במטרה לרצוח אנשים.

יש פה מחבלים עוכרי ישראל שמקבלים פחות מזה.

טרגדיה לכל הצדדים המעורבים, ואאחל לנהג המשאית שיתן כמה חודשים עבודות שירות, לצאת מידי חובה, וימשיך בחייו, את ההרוגים אי אפשר להחזיר לחיים.

כמה הרוגים היו בכביש מאז המקרה ועד היום ? מישהו סופר אותם ? מישהו שמע עליהם בכלל ?

אז מקרה אחד תפס כותרות בינתיים עוד כמה חבר'ה נקטפו.

חינוך. חינוך. חינוך.

תשתיות. תשתיות. תשתיות.

פורסם

אם תשימו לב טוב, ניתן לראות שהבחור לא נתן זכות קדימה. בעסה אבל אמרתי קורה. ואז הוא יצא מהרכב:

אני לא מבין מה אתה רוצה. שאלת אותו אם אתה אשם והוא אמר "לא, אני אשם". סוף הסיפור.

אני גם מת לשמוע מה היה בסוף. האם סתמת את הפה או שהוא ז&*$ אותך ב%#@?

בכל מקרה, זהו מסמך אנושי מרגש לתוך נימי נפשו הפצועה של הערסאוות המצוי. שים לב לפאתוס שבו הוא חוזר על דבריו מלאי ההבעה: "סתום ת'פה" גם הרבה אחרי ששתקת. ניכר כי הם מהדהדים במערות מוחו החלולות שוב ושוב, בעוד הוא מחפש עמוק בתוככו את הזיק אשר יחזיר את האור לחייו מלאי הכאב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מצאו אותו נוהג בשיכרות במשאית או ברכב פרטי אחרי מסיבה? אני לא אומר שנהיגה במסיבה היא סבירה, אלא מצב רוח של האדם והרצינות של האדם משתנה מסיטואציה לסיטואציה. לקחת משפט אחד והפכת אותו לסיסמה.

לפחות אני יכול לחזק את דבריך הראשונים: אילו הייתה מצלמת דרך, כל התיק היה נפתר.

פורסם

מעטים האנשים המורשעים בנהיגה בשכרות, יש גבול - הכוונה אנשים נורמטיביים.

לא, אני לא נוהג כאשר אני שיכור ואני מניח שכל אדם נורמטיבי גם כן.

יש פה כמה נקודות זכות "לרעה" אבל לא נפרט עוד עד אשר לא יהיו ממצאי חקירה מלאים כמובן.

אכן, בעייתי מאוד עבור הנהג עברו הלא יפה וגם השלילה, אך אם יימצא כי גם הורשע בשכרות (טוב, זה וודאי הוא הורשע) וגם נהג בזמן שלילה ארוכה - חברים, יש כאן ספק, סביר לכל הפחות, שהנהג הוא לא אדם נורמטיבי בכביש ואולי, יש לו קשיים בלהבין דברים בכביש.

אכן, במידה והייתה מצלמת דרך, לכל לאחד משלושת הרכבים או אחורית גם כן היינו באמת יודעים מה קרה.

ייתכן ואולי, יש מצלמת צומת גבוהה על עמוד כלשהו, אין לדעת.

כולי תקווה שבסופו של דבר הכל יתברר, עבור כל הצדדים כמובן שזה קרה כל כך ספונטנית שהאנשים אשכרה קפצו לכביש, הנהג ניסה וכולם - בסופו של יום כולם הפסידו.

לא נעים לדעת שייתכן ואדם כלשהו (לצערי עם עבר לא חף מפשע אשר ייתכן ואף נהג בזמן הרשעה) יישב בכלא, ככל הנראה.

פורסם
ומה הקשר לתאונה זו?

ישפט הנהג על נהיגה בפסילה וירצה את ענשו.

אני מקווה שזה לא יגרום למשטרה לעשות לעצמה חיים קלים ולהטות את חקירת התאונה.

העובדה שהיה עבריין לפני חצי שנה אינה מעידה דבר על נהיגתו בארוע זה. מדובר בארועים נפרדים שצריכים להחקר בנפרד ובלי שהארועים מלפני חצי שנה ישפיעו על החוקרים. יתברר כי הנהג היה שיכור בעת התאונה, או התרשל בדרך אחרת - מן הראוי להוסיף לו עוד תקופה במלון על חשבוננו. אבל, עדיין, העובדה שהורשע בנהיגה בשכרות בעבר אינה אמורה לגרום להרשעתו בגרימת מוות בארוע זה. החקירה צריכה להיות נפרדת, והחוקרים צריכים להתכונן לעמוד בפני צליבה על ידי עורכי דינו של הנהג.

פספסת את החלק המהותי, הוא הורשע רק בפברואר לפי מה שהבנתי ונהג בזמן השלילה! הוא קיבל שלילה לשנתיים כך לפי מה שנכתב. (בעת התאונה).

"המשטרה טוענת כי הנהג הפר את צו הפסילה ונהג במשאית למרות שאסור לו לנהוג.בשל כך ובשל נסיבות התאונה, נעצר הנהג והמשטרה מייחסת לו כעת עבירות של נהיגה בקלות ראש, אי שמירת מרחק ראויה, וחמור מכך: גרימת מוות ברשלנות."

פורסם
זו התאונה:

או ואוו, זה לא היה צפוי כלל :|:shock: זאת ממש תאונה אורגינל כמו ביוטוב :-D

זה מעולה שהייתה לך מצלמה, הניבולי פה שלו נשמעים היטב ואתה פעלת כראוי ונשארת ברכב אני מאמין?

כולי תקווה כי תעשה ממנו מטעמים ותכנס בו היטב מבחינת הביטוח ולאחר מכן תביעה אישית גם כן על הפסדים וכו' - אל תוותר (שוב, עצמה של "חכמים" כי לך תדע מה הדביל ירצה ממך אחר כך).

החלק המהותי כאן זה הנזק לרכב וכל הנושא מסביב, הכסף בסופו של יום זה שטויות ואת זה אני תמיד טוען, הנזק, האי וודאות, כן טוטאל לא טוטאל ועם מה אתה נשאר אחר כך לנהוג... לא נעים כלל.

נשמח מאוד אם תעדכן איך זה התפתח או מתפתח ממה שמותר לספר, למשל.

פורסם

אוטומטיק - האם טרחת לקרוא את הפוסט שלי?

התייחסתי ל-3 דברים:

1. נהיגה בזמן פסילה - אם נכון יש לשפוט ולהעניש.

2. נהיגה בשכרות פעם נוספת - כנ"ל.

3. חקירת התאונה הנוכחית - הארוע נפרד, ויש לחברו בלי הטיה כתוצאה מההרשעה הקודמת. החשש שלי הוא שהאיש יורשע בגלל ההרשעה הקודמת ולא בגלל אשמתו הפעם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זו התאונה:

איזה חלאה אפילו לא בא לבדוק שהכל בסדר אצלך, ישר להכנס לעימות..

מקווה שהשחלת אותו חזק, איך הסרטון המשיך?

• תוכן חדש...