Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 140 אש״ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרה לרכישת רכב חדש, כרגע התקציב שלי הוא באזור ה140 אש״ח.

הייתי בסוכנויות של פולקסווגן ושל סיאט בראשל״צ, דיי התרשמתי מהסיאט לאון FR עם 1.4 ליטר 150 כ״ס ומהגולף 1.4.

עד עכשיו היה לי רכב מהעבודה (סיאט איביזה ST עם 1.2 ליטר ו105 כ״ס) היה רכב נוח לי ולמשפחה שלי.

מה שהיה לי חסר ברכב זה את האפשרות לחבר את הפלאפון לרכב שלפי הנציג מכירות סיאט הכניסו את הfull link הוא משהו בסגנון שעובד עם האנדרואיד אוטו.

אשמח לייעוץ לגבי רכישה, אני לא מחפש רכב מהיר או חזק בגלל זה ויתרתי על הלאון 1.8 עם ה180 כ״ס.

לי אישית יש ניסיון גרוע עם מאזדה וטויוטה (שניהם היו הרכבים שלפני שקיבלתי את הסיאט).

מתוך שנה שהיה לי את המאזדה הוא היה פעמיים במוסך בגלל מצבר מקולקל,ולפניה היה לי טויוטה קורולה שנת 2013 שבילתה קרוב לחודשיים במוסך בגלל גיר רובוטי דפוק, אני לא בטוח עם זה היה אצלי הבעיה אבל הרכב היה קופץ כל פעם שמורידים את הרגל מהגז.

תודה,

אלמוג כהן

פורסם

אני הייתי בודק גם את האופל אסטרה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תכנס לפורום "רכב כללי" ותתבונן רק על ההודעות שנפתחו בימים האחרונים בנוגע לאיכות השירות של היבואן המדובר.

אתה שם לא מעט כסף פרטי שלך על מכונית לא אמינה עם יבואן שנותן שירות גרוע וחשוב שתהיה מודע לזה.

מעבר לזה, האיביזה היא רכב קטן וזול יותר מהליאון והיא גם לא במיוחד רכב נוח. אם היא התאימה לך אז כנראה שאתה יכול לקנות רכב קטן יותר בהרבה פחות כסף. סוגיית החיבור של הטלפון לרכב היא די מינורית ובהרבה מאוד רכבים אתה יכול לתכנת את המערכת הקיימת או להחליף אותה באחרת שתתן לך את מה שאתה מחפש.

פורסם

ראיתי את התלונות לגבי היבואן, הם לא היחידים כולם גרועים באיזושהי צורה.

אני אבדוק את האופל אסטרה, אבקש לעשות נסיעת מבחן.

בנוסף הזמנתי נסיעת מבחן על הלאון 1.4.

מישהו ממליץ על הפיזו 308? יש עכשיו שבוע מכירות והמחיר דיי נגיש.

פורסם

זה נכון שגם מקרב האחרים יש טובים יותר ופחות אבל אלה הגרועים ביותר ובהפרש ניכר.

לגבי ה308, כן, זה בהחלט רכב מומלץ ואם הוא נראה לך אז שווה לעשות עליו נסיעת מבחן. בדרך תסתכל גם על הסיטרואן C3 והקקטוס, שתי אלה מגיעות עם 5 שנים אחריות ולא השנתיים של סיאט.

פורסם

הבעיה היחידה שאני רואה בפיזו זה שיש דגם עם מתיחת פנים שהושק לאחרונה באירופה עם איבזור בטיחות אקטיבי. בנוסף, הרכב סובל כרגע שלא בצדק מבעיית סחירות קשה .בהמשך כשתרצה למכור ייתכן ותהיה בעיה למכור

• תוכן חדש...