Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בקדילק שלי מותקנת תיבת ההילוכים המקורית מ-1958, אוטומטית 4 הילוכים שנקראת Hydra-Matic. עד השנה תמיד עבדה חלק מאוד בלי יוצא מן הכלל, אלא שבחודשים האחרונים היא מתקשה לשלב את ההילוך הרביעי. התופעה לא עקבית ב-100% - לפעמים הכל בסדר, לפעמים מהילוך רביעי היא מורידה לשלישי בלי סיבה תוך כדי שיוט, ולפעמים פשוט לא עולה לרביעי כשצריך. תאוצה ב-DR2 (הילוכים 1-3) ל-90 קמ"ש, ואז שילוב DR1 - לא מעביר מיד להילוך רביעי. התוצאה כמובן היא טורים גבוהים לא בריאים בשיוט בהילוך שלישי.

חוץ מלוודא שלא חסר שמן גיר אין משהו שאני יכול לבדוק עצמאית ואני צריך בעל מקצוע. אשמח מאוד להמלצות, עדיף מדרום לתל אביב.

על איציק ראובני ממושב חגור הייתי סומך בעיניים עצומות (החליף לי בהצלחה תיבת הגה ומשאבת בלמים מרכזית), אבל פשוט אי אפשר להשיג את הבן אדם, לעולם לא עונה. אם מישהו יודע איך ליצור איתו קשר אודה לו מאוד.

רון

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

בדרך כלל לפי התופעות שציינת יש סבירות גבוהה שכבל התאוצה (קיק דאון) תפוס בחלקו או מכל סיבה שהיא הוא זז מהכיוון שלו.נניח שאם תושבת הגיר לא תקינה קורה שהגיר יורד למטה ואז משנה את כיוון הכבל - שווה בדיקה.

בהצלחה

פורסם

ממליץ לך על מוסך גיר ספי בפ"ת.

039309579.

תגיד שהגעת דרך אילן עם הוולוו 240 כסופה תקבל יחס טוב

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...