Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לה"ו

שלום לכולם, בשעה טובה ב"ה, רכשתי רכב טויוטה פריוס 2012 צבע כחול מטאל,

אני מעוניין לעשות עליו פוליש שרכשתי בזמנו עם מכונת פוליש של das pro 6 שרכשתי לפני כמה חוד', חומרים יש לי של מגוואיירס, פוליש גס והעדין שלהם, הזמנתי כרגע מחו"ל פלסטלינה של "3m" בעבר עבדתי איתה ומרוצה מאוד.

יש לי גם מחדש פלסטיקה של מגוואיירס וכמובן מחדש ומנקה ג'אנטים, ולבסוף מחדש צמיגים.

מעוניין לדעת אם סדר העבודה שלי נכון.

סדר העבודה זה,

1.ניקוי ראשוני עם שמפו לרכב, לאחר מכן לעבור עם שפריצר ביחד עם הפלסטלינה על כל הרכב.

2. פולישר, עבודה עם פוליש גס ופד גס, ואז פוליש עדין פד עדין.

3.חידוש ג'אנטים, צמיגים.

4.אחרי שסיימנו חוץ נעבור לפנים ,חידוש פלסטיקה פנימית, שאיבה, שטיפת שטיחים, ייבוש, חלונות פנים + חוץ.

5.פתיחת ריחן בריח מסטיק או "בלאק" ;+)

זה בסדר הסט אפ הזה?

פורסם
לפני הפוליש ניקוי עם ipa.

תוסיף לתהליך יישום הגנה כלשהי ווקס/אוטם אחרי הפוליש

Ipa מים עם אלכוהול ביחס של 50% ל 50%? ואז פלסטלינה?
אני הייתי מעביר את החלק של הבפנים להיות כמה שיותר מוקדם אחרת לא יהיה לך כוח אחרי הפוליש לעשות את הבפנים.
צודק מאוד אולי אקדים את זה לשעות נוחות יותר.
פורסם

רוב הדיטיילרים כמוני ואחרים מעדיפים לעשות באמת לפני את כל הטיפול בפנימי כי השימוש בחומרי ניקוי בעיקר על בד לוקח זמן ייבוש.

לדוגמא אני משתמש ב Gtechniq i2 TriClean למושבים. אם זה עור אז שטויות אבל אם זה בד לוקח קצת זמן עד שזה מתייבש.

ואז לשים על זה Gtechniq i1 Smart Fabric גם לוקח זמן ייבוש. זה זמן שאפשר לנצל לפוליש עצמו. זמן הוא יקר ערך.

פורסם
רוב הדיטיילרים כמוני ואחרים מעדיפים לעשות באמת לפני את כל הטיפול בפנימי כי השימוש בחומרי ניקוי בעיקר על בד לוקח זמן ייבוש.

לדוגמא אני משתמש ב Gtechniq i2 TriClean למושבים. אם זה עור אז שטויות אבל אם זה בד לוקח קצת זמן עד שזה מתייבש.

ואז לשים על זה Gtechniq i1 Smart Fabric גם לוקח זמן ייבוש. זה זמן שאפשר לנצל לפוליש עצמו. זמן הוא יקר ערך.

מה הייעוץ של החומר הזה? מהיכן נרכש? יהיה יעיל גם לריפוד כהה?
פורסם

חומר מצוין.

נרכש מחול לקח לזה בערך חודש להגיע כי זה נחשב חומר מסוכן.

יעיל לכל סוגי ריפוד שלא עור.

יש עוד חומר שהוא ספציפית לעור והוא נקרא Gtechniq L1 Smart Leather.

אפשר אבל להשתמש ב i2 בשביל ניקוי עמוק לפני בד ועור.

עדיף להשתמש בתכשיר שכתוב עליו AB כי זה אנטי בקטריאלי ומוציא את כל המזהמים שיש.

פורסם
חומר מצוין.

נרכש מחול לקח לזה בערך חודש להגיע כי זה נחשב חומר מסוכן.

יעיל לכל סוגי ריפוד שלא עור.

יש עוד חומר שהוא ספציפית לעור והוא נקרא Gtechniq L1 Smart Leather.

אפשר אבל להשתמש ב i2 בשביל ניקוי עמוק לפני בד ועור.

עדיף להשתמש בתכשיר שכתוב עליו AB כי זה אנטי בקטריאלי ומוציא את כל המזהמים שיש.

הבנתי, תודה רבה, אתמקד גם בריפוד של הרכב.
פורסם
לה"ו

שלום לכולם, בשעה טובה ב"ה, רכשתי רכב טויוטה פריוס 2012 צבע כחול מטאל,

אני מעוניין לעשות עליו פוליש שרכשתי בזמנו עם מכונת פוליש של das pro 6 שרכשתי לפני כמה חוד', חומרים יש לי של מגוואיירס, פוליש גס והעדין שלהם, הזמנתי כרגע מחו"ל פלסטלינה של "3m" בעבר עבדתי איתה ומרוצה מאוד.

יש לי גם מחדש פלסטיקה של מגוואיירס וכמובן מחדש ומנקה ג'אנטים, ולבסוף מחדש צמיגים.

מעוניין לדעת אם סדר העבודה שלי נכון.

סדר העבודה זה,

1.ניקוי ראשוני עם שמפו לרכב, לאחר מכן לעבור עם שפריצר ביחד עם הפלסטלינה על כל הרכב.

2. פולישר, עבודה עם פוליש גס ופד גס, ואז פוליש עדין פד עדין.

3.חידוש ג'אנטים, צמיגים.

4.אחרי שסיימנו חוץ נעבור לפנים ,חידוש פלסטיקה פנימית, שאיבה, שטיפת שטיחים, ייבוש, חלונות פנים + חוץ.

5.פתיחת ריחן בריח מסטיק או "בלאק" ;+)

זה בסדר הסט אפ הזה?

כמה הערות מניסיון עם המכונה ( DAS 6 PRO PLUS ) והחומרים שברשותך:

1. ה DAS 6 PRO היא מכונה חביבה ביותר אבל כדי שלא תצטרך לעבוד לילות כימים תצטרך להשתמש בפד חיתוך אגרסיבי ( מיקרופייבר של מגווירס לדוגמה - יתרון למכונות DA ובמיוחד לכאלה שלא חזקות במיוחד ) בשילוב עם קומפאונד בסגנון של שול S3 או מנזרנה 400.

וזאת בהנחה שאתה משתמש במגווירס אולטימייט קומפאונד ( שאגב אין שום דבר רע איתו, אבל הוא פשוט לא מספק את אותה רמת חיתוך כמו של מנזרנה ושול ותצטרך לעבוד קשה כדי להגיע לתוצאות ).

2. המחדש פלסטיקה של מגווירס - NATURAL SHINE ? אם כן או מוצר אחר בסגנון שלו, מדובר במוצרים עם יכולת ניקוי מוגבלת, היתרון שלהם הם כשמם "מחדש ומגן".

לצורך ניקוי יעיל של פלסטיקה / עור / בד ופנים הרכב בכלל ובפרט לפני יישום של חומר הגנה, כדאי לנקות היטב את המשטח המשטח עם APC ( מגווירס , כימיקל גייז וכו' ).

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תוכן חדש...