Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אודה על עזרתכם

אני אחרי טיפול של החלפת שמן,פילטר שמן פילטר דלק ופלגים ,ועוד תיקון שכלל החלפת תושבות גיר מנוע ומשקפיים,צמת חוטים ,סלקטור בגיר ,הוספת שמן גיר

בנסיעה היום בדרך בין עירונית האוטו מסרב לעבור את ה100 וקצת רעידות חזקות ברכב,נשמע מהממוצע צליל המום כזה של באס כאילו נכנס המון אוויר ,אפילו הדריכה כמעט עד הסוף הרכב לא עובר את ה100.

וכן הודעת צ׳ק גיר בוקס דולקת ,ההאצה של הרכב גם לא משהו ביחס למה שהייתה אפילו שהמגאן לא מאיצות הכי טוב אבל עכשיו עוד יותר.

א. מה כולה להיות הסיבה לרעידות,התושבות לא טובות

ב. למה הרכב לא מאיץ

ג. איך אפשר לפסול אפשרות לבעיה בגיר

כמה זה אמור לעלות ?, האם שווה את ההשקעה ,כבר שמתי 2500 על הרכב הזה שקניתי אותו ב5000

פורסם

יש כנראה בעיה יותר רצינית בגיר.

הפתרון -לגשת למוסך מתמחה ברכב- בחולון (אורן),בת"א גבע/שאפט ,לאבחן את התקלה ואז תחליט אם שווה לך להמשיך להשקיע.

החלפת שסתומים בגיר הזה עולה כולל שמן גיר 1500-2,000 (אם כי לא ראיתי שאתה מתאר בעייית דפיקות/מכות ) שיפוץ גיר לרכב הזה נע סביב 4000 ש"ח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...