Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בורג שדוחפים לחור, ואז מה שציירתי באדום נפתח בפנים, ואז אפשר להבריג אום והוא לא יצא.

זה בורג עם ציר קטן, ועליו פס ברזל שנפתח בפנים.

ראיתי פעם את הבורג הזה, ועכשיו אני צריך אותו, ולא יודע מה השם שלו.

מקווה שהבנתם.

תודה.

2015-hot-sales-internally-threaded-rod-square.jpg

פורסם

בתמונה זה סתם להמחשה, אני לא צריך כזה עובי, כעקרון אני צריך את זה ללוחית רישוי, כל פעם אני מבריג בורג יותר עבה והיא עולה למעלה, ההברגה מסתובבת על ריק, כנראה הטמבון ''רך'' מידי, החור מתרחב, אז נזכרתי שראיתי פעם בורג כזה, למה אין לי גישה למאחורה.

תודה.

פורסם

שים שני ניטים 4X20 מ"מ, דרך המספר והטמבון, שים שייבה מתאימה מאחורי הטמבון (שייבה עם קדח 4 ממ בקוטר שמתאים למיקום, 10-12 מ"מ זה טוב) והדק עם ניטר, המספר לא יזוז לשום מקום.

 

הייטק בלי חורים...דבק דו"צ של 3M שעמיד ב-200 מעלות, לא זוכר דגם ועוד אחד של "Scotch heavy duty" עם שניהם המספר יפסיק לטייל.

 

לואוטק...שתי נקודות בגודל זית של סיקה פלקס או סופר 7 כגיבוי לברגים הקיימים וזהו, ירד רק עם סכין חד.

×
×
  • תוכן חדש...