Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי חברה יש לי בקרוב יום הולדת (עוד חודשיים) אבל מתכננים לקנות לי מתנה אחרי המלחמה , אני קובע מה המתנה (כי שאלו אותי) ומכיוון שהרדיו דיסק שלי נשרף אני מעוניין לקנות חדש.

אז ככה יש לי תקציב של 2500 ש"ח (זה מספיק , לא?? :o )

תנו לי את ההמלצות הכי טובות שלכם + תמונות אם אפשר.

ת-ו-ד-ה!

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

פתאום כל המבינים נעלמו ??

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

אני שומע שנות ה- 80 ו - HOUSE ומוזיקה עכשווית

פורסם

טוב קודם כל ברוקפורד ופיוניר לא הייתי נוגע. (מתכתיים מדי)

אלפיין יכול ליהות אופציה מעולה, תברר לגבי מחירים כי אם אני לא טועה 2500 זה לא הרבה באלפיין. (POKO מכיר את הדגמים שלהם מעולה, תשאל אותו)

שאני חושב על זה גם CLARION PROAUDIO הם מעולים.

KENWOOD לא הייתי נוגע , יותר מדי חרטות בHU ונשמעים עמומים , צריך לשחק איתם עד שיוצא משהו סביר. (קשה אבל אפשר להגיע לתוצאה מעולה)

פורסם

טוב קודם כל השאלה היא כזו, אתה מאמין בוודו או לא?

אם כן, אז תאמין לכל דיבורי המתכתי/עמום/רך/חזק.

אם לא, אז תאמין שהיום קשה מאוד להבדיל בין ממירים דיגיטליים לאנלוגים ובעצם בלתי אפשרי, אם הדבר היה אפשרי אנשים היו זוכים ב10000 דולר במבחן עיוור שמתבצע בארה"ב ומבקש ממך שתבדיל בינהם. (למען הפרוטוקול אציין שכמובן כמו שאני טוען שמי שטוען שניתן להבדיל טועה, יתכן שגם אני טועה רק שאני מגבה את דבריי בניסוי שקיים והם במה שהם חושבים שהם שומעים)

עכשיו אחרי שזה נאמר, תבחר רדיו דיסק של אחת מהחברות המובילות: JVC, KENWOOD, ALPINE, PIONEER אני אישית לא אוהב את סוני אבל גם להם יש רדיו דיסקים בסדר גמור.

תחליט אם אתה רוצה MP3 או לא, אם כן לJVC KD-SH707 לא יהיו מתחרים במחירו(עולה טיפה יותר מ2500).

אם לא אז תעשה סיבוב קטן בחנויות ותראה איזה רדיו דיסק הכי מוצא חן בעינייך מבחינת מראה, נוחות תפעול, נוחות תפעול השלט אם זה חשוב לך, מהי האחריות וכן הלאה כי בסופו של דבר אלו הדברים שהכי חשובים.

אחר כך אתה יכול לשאול ספציפית יותר על דגמים שמצאו חן בעינייך כי מה הטעם להמליץ לך למשל על רוקפורד (שכחתי להכניס לרשימה אבל גם הם בסדר) אם הוא נראה לך מכוער.

פורסם

ב - PIONEER לא לגעת ? איך יתכן ?

מה דעתכם על דגם 7450MP3 PIONEER ??

יש לי עוד שאלה, אם אני מזמין מחו"ל דרך האינטרנט אני מוסיף עוד כסף מלבד המשלוח והמחיר עצמו ?

פורסם

אבל מה אתם חושבים על הדגם ? כדאי ?

פורסם

אני מכיר טוב יותר את ה7400 והבעיה בו בMP3 היא שיש הפסקה של כמה שניות בין שיר לשיר שמאוד מעצבנת עד כמה שידוע לי הבעיה קיימת גם ב7450 כי הם על אותו בסיס עם שינויים קטנים.

SPL מהפורום עבר מדגם דומה לJVC 707 רק בשל הבעייה הזו.

• תוכן חדש...