Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ישור קו סובארו B3 1.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

משום שאחי הגדול קנה רכב חדש(מניאק) הסובארו נשארת במשפחה היא אחרי מנוע ורדיאטור חדשים.

הרכב מוזנח ברמות אחרות אין היסטוריה מסודרת והוא טופל בעיקר אצל בני דודים.

בקיצור רוצה עשות ישור קו רציני שיכלול:

צלחות אחורה קדימה

רפידות אחורה קדימה

שמן מנוע

פלטר שמן

פלטר אוויר

פלטר דלק

פלטר גיר

שמן גיר

שמן ברקס

תושבות מנוע כולם.

פלאגים

משולשים

צריך המלצה בעיקר לגבי שמן מנוע, פלאגים, משולשים, ותושבות, איזה לקנות?

כרגע אין מספר שלדה אני אעדכן בהמשך בעיקרון זה סובארו B3 מנוע 1.5 בוקסר. 2008

מי שלא הבין אני רוצה לקנות חלקים ולבצע חלק מהדברים לבד.

עריכה אחרונה על ידי admtaynov13?

PEUGEOT 206XS

פורסם

לא בטוח שצרעך להחליף את כל זה. אתה מדבר פה על חתיכת הוצאה. אפשר להחליף את הדברים הבסיסיים ואת השאר לבדוק מה המצב.

יש בעיות מסויימות ברכב?

Sent from my D6503 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
לא בטוח שצרעך להחליף את כל זה. אתה מדבר פה על חתיכת הוצאה. אפשר להחליף את הדברים הבסיסיים ואת השאר לבדוק מה המצב.

יש בעיות מסויימות ברכב?

מאיפה אתחיל?

הוחלף צלחות ותושבות לפני חצי שנה למשהו סיני בלי ידיעתי ושלוחצים ברקס ההגה רועד מאוד עסק מסוכן.

שמניעים המנוע מרגיש חנוק, גם בנסיעות שלוחצים קצת על הגז הוא צועק הצילו.

תושבות מנוע לפי הרעידות נראות גמורות הרכב רועד בסרק ממש. ופלאגים לפי ידיעתי לא הוחלפו.

דיי בטוח שלא הוחלף שמן גיר, שמן ברקס, פלטר גיר ופלטר דלק, משום שאח שלי לא היה מתעסק עם זה והוא לא ידע.

לגבי כל השאר פשוט עשו מנוע ורדיאטור חדשים ולך תדע מה שמו לך ברכב(בני דודים אין מה לצפות)

רכב מוזנח מאוד, אפשר לספור על יד אחת כמה פעמים הוא הוכנס למוסך לטיפול בסיסי של שמן ופלטר.

PEUGEOT 206XS

פורסם

אני לא בטוח אבל צריך לבדוק אם בכלל מחליפים פילטר דלק ברכב הזה.

כמה קמ עבר הרכב?

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
אני לא בטוח אבל צריך לבדוק אם בכלל מחליפים פילטר דלק ברכב הזה.

כמה קמ עבר הרכב?

200K, מנוע הוחלף לפני 5K.

PEUGEOT 206XS

פורסם

שמן,פילטר שמן,מסנן אוויר- מאמין שהוחלפו עם החלפת המנוע- ייתכן שגם מצתים.

בלמים- נראה לי כרגע הכי דחוף- להיכנס לבדיקה ולהחליף מה שצריך (רעידות בבלימה מצביעות על צלחות קדמיות שחוקות),אם כבר מטפלים הבבלמים יחליפו/ירעננו שמן בלמים-עדיף להחליף הכל כולל ניקוז מהגלגלים.

מסנן גיר ושמן גיר- אם לא הוחלפו ב 3-4 שנים האחרונות- לבצע רענון חלקי של השמן ואם יש מסנן אפשר להחליף.

פילטר דלק- אם נמצא בתוך המשאבה לבדוק אם בכלל אפשר להחליף.

משולשים ותושבות- אם אתה לא מרגיש משהו מיוחד כמו ויברציות במקום/משהו חריג במתלים זה מיותר.\

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
שמן,פילטר שמן,מסנן אוויר- מאמין שהוחלפו עם החלפת המנוע- ייתכן שגם מצתים.

בלמים- נראה לי כרגע הכי דחוף- להיכנס לבדיקה ולהחליף מה שצריך (רעידות בבלימה מצביעות על צלחות קדמיות שחוקות),אם כבר מטפלים הבבלמים יחליפו/ירעננו שמן בלמים-עדיף להחליף הכל כולל ניקוז מהגלגלים.

מסנן גיר ושמן גיר- אם לא הוחלפו ב 3-4 שנים האחרונות- לבצע רענון חלקי של השמן ואם יש מסנן אפשר להחליף.

פילטר דלק- אם נמצא בתוך המשאבה לבדוק אם בכלל אפשר להחליף.

משולשים ותושבות- אם אתה לא מרגיש משהו מיוחד כמו ויברציות במקום/משהו חריג במתלים זה מיותר.\

אתה היית משאיר את המסנן שמח אוויר שמן מנוע ופלאגים שבני דודים החליפו לך? בטח שמו משו סיני.

בלמים צלחות הוחלפו כולל רפידות למשהו סיני מאוד בגלל זה הרעידות הם תמיד היו.

מסנן ושמן גיר לא הוחלפו בוודאות.

יש ויברציות חזקות.

PEUGEOT 206XS

פורסם

כל מה שהזכרת ניתן לביצוע באופן עצמאי וכך תחסוך לא מעט כסף. אם תרצה יש לי משאבת וואקום לניקוז נכון של נוזל הבלם ובכללי אם תצטרך כלי כלשהו יש לי הכל אתה מוזמן לבוא לקחת כאוות נפשך.

פורסם
כל מה שהזכרת ניתן לביצוע באופן עצמאי וכך תחסוך לא מעט כסף. אם תרצה יש לי משאבת וואקום לניקוז נכון של נוזל הבלם ובכללי אם תצטרך כלי כלשהו יש לי הכל אתה מוזמן לבוא לקחת כאוות נפשך.

כמובן שאעשה בעצמי.

חלק מהדברים אני אעשה וחלק אעזר כנראה בכנופיה כי להחליף צלחות, ובעיקר רפידות מצריך ניסיון שאת זה אין לי בטיחות לפני הכל.

אם אצטרך משהו אצור קשר

PEUGEOT 206XS

פורסם

אני לא יודע בדיוק איך זה עובד בהחלפת מנוע אבל אם אני לא טועה צריך שטר מכר של המנוע

תבדוק את העניין הזה שלא יהיה לך בעיות על זה בטסט.

• תוכן חדש...