Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה המון ?

צריך לבדוק שמן על מנוע קר,כאשר הרכב במפלס ישר ולא בשיפוע.

גם אם המדיד יבש (ואני מגזים),זה לא אומר,שחלילה אין שמן במנוע,אלא שיש חוסר של כליטר-שניים לכל היותר.

יתכן גם שיש אכילת שמן אבל כאן המקום לשאול,האם בבוקר הרכב מעשן עשן לבן ? כמה ק"מ הרכב עבר ?

יכול להיות שגומיות השסתומים יבשות/בלויות והגיע זמנן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בדקת ביציאה מהמוסך שכמות השמן שמילאו תקינה?

לא אבל ראיתי אותו ממלא שמן עמדתי לידו

מה זה המון ?

צריך לבדוק שמן על מנוע קר,כאשר הרכב במפלס ישר ולא בשיפוע.

גם אם המדיד יבש (ואני מגזים),זה לא אומר,שחלילה אין שמן במנוע,אלא שיש חוסר של כליטר-שניים לכל היותר.

יתכן גם שיש אכילת שמן אבל כאן המקום לשאול,האם בבוקר הרכב מעשן עשן לבן ? כמה ק"מ הרכב עבר ?

יכול להיות שגומיות השסתומים יבשות/בלויות והגיע זמנן.

לא שום עשן לבן , בדקתי רק על מנוע קר כמובן ובאמת המדיד היה יבש הרכב עבר 120 אלף קילומטר.

פורסם
וזה הפעם הראשונה מאז המוסך שבדקת שמן?

לא , בדקתי איזה פעם בשבוע 3 חודשים ראשונים ואחרי זה פעם ב3 שבועות , אני יודע על הבעיה הזאת חודש וחצי בערך

פורסם

אז למען הסר ספק תשלים את החסר עד לסימון המקסימום במדיד ותתחיל שוב לעקוב אחר נזילות, עשן לבן אם מופיע בגז ביציאה מהמקום. מה הצמיגות של השמן שיש כרגע במנוע?

פורסם

אני נוסע עם רכב דומה (סיוויק 07)

לכל טיפול אני קונה 5L

בטיפול נכנס בד"כ 4L ואת הליטר (קצת פחות) הנוסף אני משלים במהלך השנה

מעבר לליטר בין טיפולים הייתי מתחיל לדאוג

הרכב הוא ליסינג/השכרה לשעבר? יש היסטוריית טיפולים? כמה זמן ברשותך? איזה צמיגות שמן?

פורסם
אז למען הסר ספק תשלים את החסר עד לסימון המקסימום במדיד ותתחיל שוב לעקוב אחר נזילות, עשן לבן אם מופיע בגז ביציאה מהמקום. מה הצמיגות של השמן שיש כרגע במנוע?

אין לי מושג

אני נוסע עם רכב דומה (סיוויק 07)

לכל טיפול אני קונה 5L

בטיפול נכנס בד"כ 4L ואת הליטר (קצת פחות) הנוסף אני משלים במהלך השנה

מעבר לליטר בין טיפולים הייתי מתחיל לדאוג

לא יודע באמת מוזר שקניתי את הרכב באתי איתו למוסך אמרו לי שם שהרכב מטופל ושהוא טוב

הרכב הוא ליסינג/השכרה לשעבר? יש היסטוריית טיפולים? כמה זמן ברשותך? איזה צמיגות שמן?

לא קניתי אותו מיד ראשונה מאישה הסטוריית טיפולים חלקית , ברשותי מינואר ,צמיגים לא יודע..

פורסם

קצת קשה לדעת מה הבעיה בהתכתבות.

הציעו לך בינתיים למלא מה שחסר כדי לא לנסוע ככה ולעקוב וכמו שמאור המליץ.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

תשים קרטון מתחת לרכב כשהוא חונה בבית/ עבודה.

תסתכל עם פנס עמוק בתוך תא המנוע לזהות סימני נזילה, בנוסף תסתכל דרך בתי הגלגלים (תסובב את הגלגל על מנת לפנות מקום.

או שאתה יכול ללכת למוסך שיבדוק נזילות.

• תוכן חדש...