Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז לפי מה שאתם ממליצים לי פה בעקרון זה ללכת לבעל מקצוע ולנסות אצלו ?

זה כל כך קשה לעשות פוליש לבד לשמשה ? אין לי בעיה לקנות את החומרים אבל אני מאוד פוחד לפגוע בשמשה, יש למישהו אוליי כמה המלצות או סרטון איך לעשות את זה ?

פורסם
תעשה טיול מאשדוד ליעקוב, תקבל ממנו אחלה טיפול וחומרים מעולים ואם אפילו תרצה תעשה זאת לבד בהדרכה צמודה שלו

לא כל כך הבנתי , למי לסוע ?

פורסם

הייתי מנסה לבד לפני שהייתי מוציא מאות שקלים על טיפול אצל דיטיילר

לא רואה סיבה לא להשתמש בקיט הזה CarPro CeriGlass

תוכל לראות

, ככה אני ביצעתי את הפוליש וקיבלתי תוצאות מצוינות

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

אפשר לנסות לבד,אני ציינתי שאני אישית עובד עם NANOLEX ולא שתבוא ואני יעשה לך עבודה

כן אפשר שתעשה אצלי לבד כאשר תרכוש חומרים שאני מוכר בהשגחה שלי,כן אופציה טובה ומומלצת

לכל מישרוצה ומעוניין לרכוש חומרים

אכן אני בפ"ת

https://www.facebook.com/ALT.D.S/

יעקב אלטר

עשיתי לאיש הפורום...בבקשה תגובתו....

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?604968-%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%94%D7%95-%D7%99%D7%A6%D7%90-%D7%9C%D7%94%D7%AA%D7%A0%D7%A1%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9-*%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%AA%D7%99*-%D7%9C%D7%96%D7%9B%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%AA&highlight=%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9+%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%AA

פורסם

מציע לנקוט משנה זהירות בפוליש לשמשת. טכניקה לא נכונה יוצרת הולוגרמות

שמסוכנת לנהיגה (סינוור) או תפוצץ את השמשה. (זה יותר נוגע למכונת פוליש פחות ידני)

לך ליעקב אלטר גם תפגוש דיטיילר בעל ניסיון עשיר ועל הדרך תרכוש מוצרים שישמשו אותך בעתיד

ובנוסף תקבל ייעוץ שיעזור לך הלאה. (לא צריך יותר מזה)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

היי, כאשר הורדתי מדבקות ישנות של טסט של הרכב שקניתי גיליתי שיש מתחתיהן שריטות קטנות ועדינות מאד(הציפורן לא נתפסת בהן), השאלה אם מעבר לניראות של הדבר יש פה עניין בטיחותי וסיכון לשמשה ואיזשהו צורך להחליפה?

• תוכן חדש...