Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

מחפשת רכב אמין, כזה שקונים לכמה שנים טובות ומחזיק מעמד יפה. עדיפות למשפחתי (2 ילדות) אבל שוקלת גם אופציה של מיני משפחתי.

נוסעת הרבה, גם באיזורים הררים, כ 40,000 ק"מ בשנה ואשמח לצריכת דלק הגיונית, מנוע 1.6 ורכב עמיד ואמין.

בנתיים מתלבטת בין I30 cw ל I30, אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Anna40
פורסם

אם אין בכוונתך לוותר על מנוע בנזין 1.6, תחפשי ניסאן נוט במצב שמור. צריכת דלק יותר טובה מאשר ליונדאי, רכב אמין מאוד ומרווח למרות שלא רואים את זה מבחוץ.

בכמות הנסיעות שלך הייתי מחפש סגנון אחר של רכבים - או רכב בנזין חסכוני עם מנוע יותר קטן ( הונדה ג'אז ) או היברידי ( טויוטה פריוס ). ההפרש בהוצאות דלק יכול להגיע ל 700-800 שקלים בחודש במקרה של פריוס מול יונדאי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא מחבב את המכוניות האירופאיות אבל,לאור הקילומטרא'ז השנתי הצפוי,זה יהיה פשע לא להמליץ לכם לקנות היברידית/דיזל.

רנו פלואנס ידנית דיזל תתאים לכם כמו כפפה ליד ורוב הבעיות,שמדובר עליהן כאן הם בגיר האוטומטי כך שגיר ידני יחסוך כאב ראש גדול.

אם מפחדים מרנו,ממליץ לשקול את הטויוטה פריוס/הונדה ג'אז היברידית שלדעתי ממש תפורה עליכם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הוא לא ימצא פלואנס דיזל במצב נורמלי במחיר הזה - לא ידנית ולא רובוטית, למרות שדיזל היה הכיוון הכי נכון עבורם - מומנט מעולה לעליות, עמידות לאורך זמן, צריכת דלק מצוינת (בייחוד כשמדובר בנסועה כזאת).

וכשאני מדבר על מצב נורמלי - הכוונה הן לק"מ, לידיים הקודמות ולמצב הכללי של הרכב.

אחת ראויה, כזאת שלא נסעה יותר מדי תעלה לפחות 55-60 אלף ש"ח.

ואין כל כך הרבה בעיות, אל תנפח סתם את הדברים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה רבה על התשובות..

הטויוטה פריוס הייתה האפשרות הראשונה שבחנו אך מודה כי ירדנו מהרעיון בשל ענייני הקרינה מהסוללה (לא יודעת אם יש דברים בגו אך עם ילדים מעדיפה גם לא לבדוק).

אשמח לשמוע גם דעות לגבי ניסן נוט.

כמובן שבשל הנסיעות הארוכות נושא החיסכון בדלק הוא חשוב אך מוכנה להתפשר עליו ולקחת בנזין ולא דיזל ושהאוטו יהיה אמין ובתקציב שלנו.

פורסם
תודה רבה על התשובות..

הטויוטה פריוס הייתה האפשרות הראשונה שבחנו אך מודה כי ירדנו מהרעיון בשל ענייני הקרינה מהסוללה (לא יודעת אם יש דברים בגו אך עם ילדים מעדיפה גם לא לבדוק).

אשמח לשמוע גם דעות לגבי ניסן נוט.

כמובן שבשל הנסיעות הארוכות נושא החיסכון בדלק הוא חשוב אך מוכנה להתפשר עליו ולקחת בנזין ולא דיזל ושהאוטו יהיה אמין ובתקציב שלנו.

לאחי יש ניסאן נוט 2008 3 שנים , 60000 ק"מ אצלו 0 תקלות . לאוטו יש כבר 120000 ק"מ

לי יש מודל 2013 חצי שנה.

אחי מודד צריכה של 1 ל13.5 . אני מודד באיזור 1 ל11 עד 12 כי התוואי שלי יותר עירוני , פקוק ומזגן.

כמו שאמרו לך , הוא חסכוני יותר מיונדאי / מאזדה מקבילות. לי יש גם מאזדה 3 2005 והנוט חסכונית לעומתה ב15 עד 20%

אם זה הכוון , חפשי אסנטה פלוס 2011 או 2012 במתיחת התקציב.

הוא נוח ל2 מאחור אך לא ל3 כי הוא צר.

הוא זריז מאוד לעומת מאזדה 3

משום מה , לאוטו הזה אין שוק ואין ממנו הרבה למכירה.

אם תרצי שאלות נוספות , מוזמנת לפנות בפרטי

• תוכן חדש...