Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט ספארקVS פיזו 107

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

מחפשת רכב קטן ,בעיקר לנסיעות עירוניות ומידי פעם אחת לשבוע נסיעה של 100 ק״מ בערך..

איזה רכב אמין יותר/חסכוני/נוח ובעיקר לא רואה מוסך ולא מקרטע בנסיעות בינעירוניות?

מצאתי פיזו 107 140 ק״מ יד שניה 2010 אוט׳ במחיר של 17 אלף(הוחלף לאחרונה מצמד לרכב), נשמע כדאי?

אשמח לתגובה בנושא,

לי.

עריכה אחרונה על ידי lee10
פורסם

צייני תקציב.

ספארק עד ה2015 היא ידנית בלבד (דור קודם) , לא הייתי ממליץ עליה כי היו כמה מקרים שנשברו לאנשים דוושות קלאץ תוך כדי נסיעה.

הפיז'ו דיי בסיסית , הגיר שלה אוטומט חד מצמדי, צריך לנסות קודם לראות אם מתאים לך.

פורסם

צריך לבדוק שהפיג'ו לפני כן לא היתה בהשכרה,קשה לי להאמין שמחירה כה נמוך.. יש כאן איזו מלכודת ..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

התרציב שלך באזור ה20 אלף?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...