Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעייה הזו חוזרת על עצמה מדי שנתיים שלוש, בפעם האחרונה הוחלפו המצתים+חוטי הצתה (לגרמניים איכותיים)

עכשיו שוב סל"ד נופל בעצירה ברמזור כמעט ונכבה הרכב. בנוסף יש ריח חזק שיוצא מהאגזוז ובנוסף צריכת הדלק מטורפת!

מה יכול להיות הכיוון ?

תודה

פורסם
הבעייה הזו חוזרת על עצמה מדי שנתיים שלוש, בפעם האחרונה הוחלפו המצתים+חוטי הצתה (לגרמניים איכותיים)

עכשיו שוב סל"ד נופל בעצירה ברמזור כמעט ונכבה הרכב. בנוסף יש ריח חזק שיוצא מהאגזוז ובנוסף צריכת הדלק מטורפת!

מה יכול להיות הכיוון ?

תודה

אתה צריך בדיקה ממוחשבת

פורסם (נערך)

חיבור למחשב לא מניב תוצאות

בבקשה חברה בלי להעליב אף אחד - מבקש ממי שלא ממש מתמצא שלא יגיב - תודה

(אני מעלה השערה שאולי זה הכויל שתקול)

אבל אולי יש חיישנים שמעורבים שעלולים לגרום לבעיה?

עריכה אחרונה על ידי sagico
פורסם (נערך)
חיבור למחשב לא מניב תוצאות

בבקשה חברה בלי להעליב אף אחד - מבקש ממי שלא ממש מתמצא שלא יגיב - תודה

יש לי תואר שני בנושא-אם זה מספיק לך

שם של הסורק ותכנה?

חיישן חמצן,air flow,בית מצערת אם הוא אלקטרוני/step.motor-ניקוי וכיול,,,,,

צריך לעשות data stream

עריכה אחרונה על ידי gershon1
פורסם

נשמע שקיימת בעית הצתה ותערובת שלא נישרפת כמו שצריך תריח כמו שאתה מתאר והמנוע לא יעבוד עגול כמו שצריך. בתור התחלה פרק מצתים תבדוק מה מצבם או תעלה תמונה של האלקטרודות פה. תריח אותם אם רטובים מדלק. הכיוון העיקרי הוא מה שבוצע פעם שעברה החלפה של החוטים והמצתים.

פורסם

אם יש לו MISFIRE- מחשב הזרקה יזכור את זה וסורק נורמלי יקרא מספר של צילינדר

בבדיקות לא מצאו כלום-כך כתוב ב POST 3

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
מניסיון עם פולו כזו- בצע ניקוי מצערת.

המוסך הציע ניקוי מצערת ע"י ריסוס ספריי, הוא מפרק את המצערת בשביל זה או מרסס חיצונית?

כמו כן טען שייתכן וצריך להחליף מצערת לגמרי ואני מבין שזה עסק יקר

פורסם

כל הניחושים לא יעזרו, תתחבר לסורק מקורי. ממליץ לך לבקר את רון במוסך רון. יאבחן לך בול מה הבעיה, בלי שטויות וניחושים ולהחליף לך מכלולים סתם.

הזול עולה ביוקר

פורסם

אני בירושלים ולא ככ יוצא לי להגיע למרכז אחרת הייתי נכנס לרון מן הסתם.

המוסכניק עשה ניקוי למצערת עם ספריי קרבורטור לדבריו, וניקה פיח מהמצתים, יש שיפור קל, אני אדע יותר לאחר מילוי דלק ובדיקת צריכה, עדיין לדעתי לא עובד עגול, גם בטסט לא הלך חלק בגזים, רק אחרי עלייה לטורים גבוהים כמה פעמים CO ירד ל 0.22

אחשוב על ביקור אצל רון מתישהו.

(רון, אולי תפתח סניף בירושלים, תהיה רשת :)) )

פורסם

כיצד בוצע הניקוי של המצערת? אם המצערת לא נוקתה שהיא מפורקת בחוץ זה כמו כוס רוח למת וכניראה שההצעה הבאה של המוסכניק שלך היא להחליף מצערת אז לאט לאט סאנשיין...לא להחליף שום מצערת לפני שהעניין ניבדק לעומק ומבוצע ניקוי יסודי על ידי פירוק של המצערת מהרכב. כמו כן בדוק שוב חוטים ומצתים.

• תוכן חדש...