Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע באמת מאיפה הביאו פה את השטות שהדרכון בנתב"ג שונה בתוקף שלו. אני עשיתי דרכון בנתב"ג ביום של הטיסה והוא היה מוכן תוך בערך שעה ותקף ל 10 שנים וגם קיבלתי 50 אחוז הנחה כי עשיתי באותה השנה הרבה מילואים.

קישור לעוד כתבה על הירידה במחיר שיש החל ממחר.

http://www.themarker.com/consumer/tourism/1.4238377

פורסם

אני מכיר מקרים סותרים לגבי תוקף הדרכון של נתב״ג ולכן ציינתי.

(גם של שנה וגם של 10)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לפי העיתון היום הורידו את מחיר ההנפקה בנתב"ג ב-300 שקל.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

יש כנראה איזה סוג של דרכון זמני שהוא לטווח קצר שמי שמנוע מלעשות דרכון רגיל או שרוצה לחסוך כסף עושה, אבל לרוב האנשים אין סיבה לא לעשות את הדרכון הרגיל שניתן לעשות בלי בעיות בנתב"ג, אבל בעלות של עוד כמה מאות שקלים.

פורסם

קיים דרכון זמני (שהוא דרכון לכל דבר) לשנה, קיים אישור מעבר, וקיים דרכון רגיל.

ב 1000 ומשהו שקל בנתב"ג עד לפני הביומטרי והורדת המחיר, קיבלו דרכון רגיל לחלוטין ל 10 שנים.

עכשיו אני רואה שזה 815 שקל, אם ברגע שאוכל לחדש דרכון זה עדיין ככה, רץ לחדש בנתב"ג....

• תוכן חדש...