Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלתי קנס על פנייה שלא נעשתה בצורה שאמורה להיות ואני מעלה את הסריקה.

1. האם יש על זה נקודות או רק קנס כספי? (השוטר לא ידע לענות לי).

2. כמו שהבנתי, קיבלתי קנס על פנייה שלא נעשתה כמו שצריך, אך בחלק התחתון של "נסיבות מיוחדות" כתוב שסרבתי לבדיקת שכרות. האם הסעיף האחרון יגרור משהו אחריו או שהוא הוזכר רק לשם הפרוטוקול?

3. כנראה שאני אשלח בקשה לביטול הקנס. יש לכם המלצות לגבי זה?

knas.jpg

פורסם
קבלתי קנס על פנייה שלא נעשתה בצורה שאמורה להיות ואני מעלה את הסריקה.

1. האם יש על זה נקודות או רק קנס כספי? (השוטר לא ידע לענות לי).

2. כמו שהבנתי, קיבלתי קנס על פנייה שלא נעשתה כמו שצריך, אך בחלק התחתון של "נסיבות מיוחדות" כתוב שסרבתי לבדיקת שכרות. האם הסעיף האחרון יגרור משהו אחריו או שהוא הוזכר רק לשם הפרוטוקול?

3. כנראה שאני אשלח בקשה לביטול הקנס. יש לכם המלצות לגבי זה?

אם אתה חושב שלא עשו עימך צדק תגיש בקשה להשפט, בכל מקרה התשלום יתעכב כמה חודשים לפחות ואתה תרוויח זמן, ורוב הסיכויים שלא תקבל קנס יותר גדול.

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

אנשים, תעזרו לי בבקשה. איפה אני יכול לברר מה תקנה 42 אומרת? או מה אומר סעיף 5469?

אני חושב שהשוטר רשם במילים עבירה אחת ובמספרים עבירה אחרת.

חיפשתי באינטרנט והדבר הכי קרוב שהגעתי אליו הוא תמרור 42- איסור פנייה ימינה.

איפה אני יכול לברר אם יש נקודות על הסעיף הזה ואם יש אז כמה?

דימה

פורסם

סמל עבירה 5469 = פניה ימינה שלא בקשת חדה.

אין נקודות.

עניין בדיקת השכרות נשמע לי תמוה.

1. האם בכלל נתבקשת לעבור בדיקה כנ"ל?

2. האם סירבת? למה?

אם אני הייתי מקבל דו"ח כזה (וכמובן לא הייתי תחת השפעת אלכוהול...) הייתי מבקש מהשוטר הסבר לעניין הסירוב לבדיקה ודורש למחוק את הנ"ל או לחלופין לעבור בדיקה מיידית.

לידיעתך: סירוב לבדיקת שכרות היא עבירה חמורה ומקבלים על כך שנתיים שלילה!

השוטר לא נתן לך זימון למשפט על הנ"ל - אני לא הייתי מתעסק עם הדו"ח הזה ופשוט משלם - במיוחד לאור העובדה שאין נקודות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

1. תוכל להגיד לי מאיפה אפשר להשיג טבלה עם מספר הסעיף והתאור במילים, כמו שהבאת פה?

מצאתי רק טבלאות עם הסעיף וההסבר הנוגעים לשיטה הניקוד החדשה ואין שם את כל הסעיפים.

2. כמו שאתה אומר, אם השוטר לא נתן לי זימון ביד על הסירוב להיבדק, אז מה שכתוב ב"מסיבות מיוחדות" למטה על הסירוב הזה לא נכלל באישום? ואני מואשם רק בפנייה שלא נעשתה בקשת חדה?

3. האם יכול לקרות מצב שאני אקבל זימון בדואר? (השוטר לא אמר כלום אחרי שסרבתי, רק קצת התבאס ואמר שיצאתי בזול)

• תוכן חדש...