Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הי

בעיקרון יש לי קומפרסור ,נכון הפעם לא היה ברכב .

אני גם לא אוהב להשתמש בו,לחפש מקום בעיר כדי לתקן פנצ׳ר שאתה בלחץ לא עובד טוב.ברכב שלי יש הכל וכל הכלים שמתחיל בהחלפת גלגל ועד יכולת לעשות טיפול גדול.

אין לי בעיה לעשות את זה גם שיא החום וגם בגשם.

לי מפריע דבר אחר איך במדינה כל כך קטנה שרובם יהודים יש כל כך הרבה זבל אנושי וזבלון היה יהודי שמגדל בת .

מה הקשר יהודי או לא?

בכל חברה שבה יש זולת שאין כלפיו התייחסות של החברה, בסוף נפגע היחס בין בני האדם בחברה הזו.

זה אחלה שיש לך את כל הכלים באוטו, ושאתה יכול לעשות רצועת טיימינג בתנאי מדרכה. אני מניח שתסכים איתי שכשהאוטו מתקלקל על כביש מהיר (בלי קשר למקרה שלך שהתרחש בעיר באזור מגורים) בכל מקום בעולם הדבר הכי חכם לעשות זה להתרחק מהאוטו למקום בטוח רחוק מהכביש.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

^מה שאמרת...

זה לא משנה הלאום בכלל.

יצא לי להכיר אחלה ערבים, שבכיף הייתי מתחבר ומבלה איתם...

אני חושב ש"העם הנבחר" זו אמירה שרק פוגעת בנו כעם ומנותקת מהמציאות...

אני לא חושב שאנחנו יותר טובים "מהגויים" (גם מילה נוראית בעיניי).

אנשים לא נחמדים וצרי עין יש בכל מקום...

פורסם

בנור, אל תפתח פה פתח לדיון , אני למשל נכוויתי מאוד עם האוכלוסייה שציינת כולל תקיפות על רקע לאומני במוסכים.

לא פיזית, אבל מילולית.

אבל עכשיו בסביבה הנוכחית שלי אני דווקא מסתדר איתם אחלה, אבל זה לא משנה את העובדה שנכוויתי במקומות קודמים על רקע הדת שלי.

מסכים איתך שיש אנשים זבל גם בחברה שלנו, אבל הם יפסיקו להיות זבלים רק אם איזה עבריין לצערנו יראה לו למי יש יותר גדול.

פורסם (נערך)

שכחתי לציין שתוך כדי פירוק של גלגל ראיתי שיש נקודות גריז על הדופן מסביב לגלגל, לא רציתי להתלכלך וגם כך הייתי בלחץ בלעזוב את המקום אז לקחתי מצלמה וצילמתי מתברר שיש סדק בגומיה של ציריה.אם כבר אז כבר..

IMG-20170616-WA0002.jpg

היום הייתי בחנות קניתי חלקים כדי להחליף גומיה ואז שאל אותי המוכר למה אני קשוח ואני עדיין בשוק מה שהיה אתמול ואז סיפרתי לו את הסיפור ואז מה הוא אומר : אתה תיקבל דוח ! מתברר שיש דבר כזה ויש טיפוסים ומלשינים שעושים את זה.

כן,הוא ממש עודד אותי.

האם באמת יש דבר כזה והדוח בדרך ?

סתם כל אדם לא פקח ולא שוטר יכול לצלם את רכב ולשלוח לעיריה על חניה אדום לבן או פס,כי בא לו להיות שוטר או שופט כי חיים שלו בזבל ולאחרים טוב יותר ?

מה קורה כאן ?

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

גם אם איכשהו תקבל דו"ח, פשוט תבקש להישפט ותספר את הסיפור שלך.

ניכרים דברי אמת.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

שמור את הקבלה של הפנצ'ריה. תקלה ברכב היא סיבה לעמידה גם במקום שהדבר אסור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל אזרח יכול לגשת לתחנת משטרה ולהתלונן כרצונו.

החוקר חייב לקחת תלונה.

אחר כך מתקבלת החלטה האם להמשיך בתהליכי חקירה ולשכתב לך דוח על סמך עדות האזרח.

במידה ותקבל דוח (ואני לא מבין על מה כי לדבריך חנית במקום חוקי - אולי היה שם תמרור שאומר שהחניה היא לדיירי הרחוב בלבד?), בקש להישפט ובמשפט שאליו יוזמן גם המתלונן תוכל לחקור אותו ולהוציא את האמת.

המליצו לך כאן לשמור הוכחות כמו קבלה על התיקון ואני מצטרף להמלצות הללו.

חבל שלא תיעדת את האירוע בזמן אמת.

פורסם

מה לעשות.חבל על מי שמת.

היום לקחתי את הגלגל בן שנה וחצי לפנצ׳ריה ,אני לא ראיתי שום חפץ בו ,הגעתי לבחור שאני מכיר אותו שנים הוא בדק והחליף ונטיל דפוק וצדיק לא לקח שקל,אמר אם תהיה בעיה לחזור אליו שוב.

פורסם

היית צריך לבקש קבלה על אפס ש"ח (נדמה לי שגם רשות המיסים דורשת זאת, אולי רו"ח הפורום יאשש או יתקן).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
שכחתי לציין שתוך כדי פירוק של גלגל ראיתי שיש נקודות גריז על הדופן מסביב לגלגל, לא רציתי להתלכלך וגם כך הייתי בלחץ בלעזוב את המקום אז לקחתי מצלמה וצילמתי מתברר שיש סדק בגומיה של ציריה.אם כבר אז כבר..

[ATTACH=CONFIG]489435[/ATTACH]

היום הייתי בחנות קניתי חלקים כדי להחליף גומיה ואז שאל אותי המוכר למה אני קשוח ואני עדיין בשוק מה שהיה אתמול ואז סיפרתי לו את הסיפור ואז מה הוא אומר : אתה תיקבל דוח ! מתברר שיש דבר כזה ויש טיפוסים ומלשינים שעושים את זה.

כן,הוא ממש עודד אותי.

האם באמת יש דבר כזה והדוח בדרך ?

סתם כל אדם לא פקח ולא שוטר יכול לצלם את רכב ולשלוח לעיריה על חניה אדום לבן או פס,כי בא לו להיות שוטר או שופט כי חיים שלו בזבל ולאחרים טוב יותר ?

מה קורה כאן ?

האיסור הוא לחנות שם למי שאינו דייר השכונה. אין איסור לעצור. אתה עצרת ולא חנית ואין על כך איסור כלל.

EYAL, אתה מבלבל בין תחומים. כל אזרח יכול להגיש תלונה בגין מעשה פלילי (וב-90% מהמקרים ינפנפו אותו בגעיית צחוק או שהחקירה תיגנז מחוסר עניין/חוסר ראיות) אבל חניה במקום אסור, אפילו אם היתה חניה (כאן באמור היתה עצירה בלבד) אינה שייכת כלל לתחום הפלילי. זו רגולציה מקומית של העיריה, להבדיל למשל ממהירות מופרזת. לא מאמין? תעשה ניסוי רד תצלם מישהו חונה בפס לבן ללא תג וקפוץ לתחנת המשטרה הקרובה לקצת בידור מקומי.

פות"ש, הסר דאגה מלבך, יפה שהתאפקת ולא השבת לו כגמולו.

מי שהעלה לכאן ריחות גזעניים כדאי שיסתכל במראה. מה שגורם לאנשים להתנהג כמו נבלות זה מצב מצוקה כרוני שהוא חי בו, ג'ונגל של אוכלים ונאכלים וכולנו קורבנות של מערכות שמנצלות ודופקות אותנו בלי קשר למוצא אתני.

גם אני נתקעתי פעם ליד שפרעם (משהו שם?...) עם תקלת חשמל וחבר'ה מקומיים עזרו לי ברצון טוב ובלי אגורה, רוב האנשים איפה שאני גר היו חולפים על פני להערכתי.

אגב פות"ש כנהג אני לגמרי איתך שטרחת להחליף גלגל זה הפיתרון הבטיחתי ביותר (חנה בצד ולא הפריע לתנועה) ולא כל מיני פתרונות מפוקפקים כמו קניסטרים של "חומר" (היה לי ניסיון פעם והמוצר לא תפקד) או למלא אוויר ולקוות שלא יברח עד שתמצא פמצ'ריה. לבנאדם מיומן עם כלים מתאימים החלפת גלגל 8 דקות.

הארכתי...

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

זה יפה שאתה מספר לשוטר שבעברו היה שוטר תנועה מה החוק אומר.

כל אזרח יכול להגיש תלונה על עבירת תנועה כמו על עבירה פלילית. אי ציות לתמרור היא עבירת תנועה...

פורסם
האיסור הוא לחנות שם למי שאינו דייר השכונה. אין איסור לעצור. אתה עצרת ולא חנית ואין על כך איסור כלל.

EYAL, אתה מבלבל בין תחומים. כל אזרח יכול להגיש תלונה בגין מעשה פלילי (וב-90% מהמקרים ינפנפו אותו בגעיית צחוק או שהחקירה תיגנז מחוסר עניין/חוסר ראיות) אבל חניה במקום אסור, אפילו אם היתה חניה (כאן באמור היתה עצירה בלבד) אינה שייכת כלל לתחום הפלילי. זו רגולציה מקומית של העיריה, להבדיל למשל ממהירות מופרזת. לא מאמין? תעשה ניסוי רד תצלם מישהו חונה בפס לבן ללא תג וקפוץ לתחנת המשטרה הקרובה לקצת בידור מקומי.

פות"ש, הסר דאגה מלבך, יפה שהתאפקת ולא השבת לו כגמולו.

מי שהעלה לכאן ריחות גזעניים כדאי שיסתכל במראה. מה שגורם לאנשים להתנהג כמו נבלות זה מצב מצוקה כרוני שהוא חי בו, ג'ונגל של אוכלים ונאכלים וכולנו קורבנות של מערכות שמנצלות ודופקות אותנו בלי קשר למוצא אתני.

גם אני נתקעתי פעם ליד שפרעם (משהו שם?...) עם תקלת חשמל וחבר'ה מקומיים עזרו לי ברצון טוב ובלי אגורה, רוב האנשים איפה שאני גר היו חולפים על פני להערכתי.

אגב פות"ש כנהג אני לגמרי איתך שטרחת להחליף גלגל זה הפיתרון הבטיחתי ביותר (חנה בצד ולא הפריע לתנועה) ולא כל מיני פתרונות מפוקפקים כמו קניסטרים של "חומר" (היה לי ניסיון פעם והמוצר לא תפקד) או למלא אוויר ולקוות שלא יברח עד שתמצא פמצ'ריה. לבנאדם מיומן עם כלים מתאימים החלפת גלגל 8 דקות.

הארכתי...

הי.

תודה על תגובה.

באמת זמן החלפה של גלגל נטו היה אולי 6 דקות ,רק שזבל הגיע על דקה הראשונה כשהסתובבתי סביב הרכב כדי להבין מה הקרה ולמה קשה לסובב הגה ויש משיכה.

פורסם

כל אזרח יכול להגיש תלונה על עבירת תנועה כמו על עבירה פלילית. אי ציות לתמרור היא עבירת תנועה...

להגיש תלונה הוא יכול כמובן, אך אין אכיפה משטרתית על חנייה חוקית בניגוד לתו חנייה אזורי (כמו שאין אכיפה משטרתית על

חניה בכחול לבן מבלי לשלם, למרות שבתמרור רשום שהחנייה בתשלום). מדובר בנושא תלוי חוקי עזר עירוניים, נושא שנמצא

בתחום האכיפה של העירייה.

• תוכן חדש...