Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

208 Active Pro חדשה ב-88K על הכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי הצעה היום בסוכנות פיג'ו על 208 דגם pro active אוטומטי.

המחיר: 88,000 ש"ח.

המחיר כולל בנוסף גם מובילאיי, קודן, ואגרה.

איך ההצעה?

פורסם

מובילאיי זה חובה- היבואן מרוויח על חשבונך כסף בהתקנה שלו בחסות המדינה,

קודן כנראה לא תהיה חייב מהביטוח ואם לא שווה לך לבטל(לא באמת שווה להתקין קודן על הרכב במידה ולא חייב).

אם מדובר ברכב חדש מהיבואן מדובר במחיר מצויין - הייתי קופץ לסוכנות ממול להעיף מבט על הסיטרואן C3 עם מנוע-גיר זהים אבל אופי קצת שונה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אנ גם הייתי בודק את ה סיטרואן, אם מחיר ההשקה עדיין נשמר אז ב96 אלף ניתן לקנות את הדגם המאובזר שלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עוד לא עשיתי עליה נסיעת מבחן אבל לא נראה לי שתאכזב.

מדאיגים אותי טיפה 3 דברים:

1. לא שומרת מחיר. אבל אם אני קונה חדשה אז אחזיק יותר מ 3 ואפילו מ 5 שנים. ואז אולי זה יהיה פחות נורא.

2. קראתי שיש רעידות מעצבנות. במיוחד בא לידי ביטוי אחרי 3 שניםמבצורה בלתי נסבלת. באמת זה ככה, כי אז אולי היא תרד מהפרק.

3. מה עלויות הטיפול והתחזוקה, ביחס ליפניות / קוריאניות ?

פורסם

מחיר מעולה.

אני רכשתי לבת שלי אקסס, ב 84,000 על הכביש כולל הכל. ההצעה שקיבלת טובה ממש.

הרכב נעים לנהיגה, ויברציות 3 צילינדרים - לא משמעותיות.

פורסם

על פניו הרעידות מעצבנות אך בגדר הנסבל. עשיתי סיבוב ב- C3 החדשה וחשתי בהן. כאשר ביקשתי לוודא שהרעידות תקינות וזו לא תקלה נקודתית ברכב המבחן, קיבלתי מפתחות ל-208 מאחר והן חולקות את המנוע והגיר. להבדיל מהרעידות הקלות ב-C3, ה-208 שהייתה מבוגרת יותר ועם 30 אלף ק"מ על השעון רעדה מאוד, כך שהחלטתי לרדת מהרכישה.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם (נערך)

אני מנסה להבין איפה הרעידות המציקות האלה, אצלי בקושי מורגשים, עד כדי כך שמה שהסב את לבי אליהם זה מה שכתבו כאן בפורום, נראה לי שאתה פשוט מפונק.

גם אצלי בינתיים הרכב אמין.

לגבי שכירות, יכול להיות שאני טועה שגבי דגם ספציפי זה, אך אני לא חושב שזה הצד החזק של פיג'ו.

עריכה אחרונה על ידי boobleit
פורסם

גם אני הרגשתי את הרעידות, זה מורגש בתחילת נסיעה למשל בפקק או יציאה לא תמיד חלק מהמקום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
גם אני הרגשתי את הרעידות, זה מורגש בתחילת נסיעה למשל בפקק או יציאה לא תמיד חלק מהמקום.

אתה רציני :-o !!!

נו זה כמו גיר רגיל כאשר משחררים קלאטש, הרי זה גיר ידני אוטומטי ולא באמת גיר אוטומטי פלנטרי או רציף.

ז"ת ברגע שאתה בעצירה מוחלטת הקלאטש "לחוץ" והמנוע מסתובב חופשי כאילו על ניוטראל, ברגע שאתה נותן גז האוטו מתחיל לנסוע ע"י שחרור המצמד לאט לאט בעזרת המחשב האוטומטי, תנסה את זה בכל כלי רכב ען גיר ידני אתה תראה שזה אותו דבר בתחילת נסיעה כאשר משחררים קלאטש.

אני חשבתי שאתם מדברים על רעידות כאשר האוטו בסיבובי סרק, כי את זה אני ממש לא מרגיש עד כדי כך שהתחלתי לחשוד שקיבלתי איזה דגם מיוחד.

פורסם
^^^

ל 208 גיר אוטומטי פלנטארי.

לא רובוטי חד מצמדי (כפי שיש לך ב 301 שבחתימה)

אני יודע, אבל אני יודע גם שיש אחת עם אותו מנוע וגיר כמו שיש לי, אך לא בטוח שהיא עדיין נמכרת היום כחדשה.

לזו הכוונה:

http://www.doogri.co.il/MainSite/ContentInfo.aspx?ContentID=2532

פורסם

הנסיון שלי עם המנוע הזה בגרסאות 82 כ"ס ידני ו-130 כ"ס אוטומט (כ-30+85 אלף ק"מ בערך) שהרעידות לא מורגשות בתוך הרכב או מטרידות. בהתחלה התלהבו כשהמנוע יצא שאין רעידות כמו שאמורות להיות, לא יודע מה קרה שכולם מדברים על רעידות מפחידות פתאום. מעניין מה השתנה ברכבים האלה.

ט.ל.ח

• תוכן חדש...