Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה רכשתי רכב יד שניה משלמה סיקס(לא ממליץ לקנות מהם ולהתווכח איתם על כול בורג)

ניגשתי לעשות טסט לרכב לאחר 3 חודשים ונאמר לי שעוצמת הפנס הקדמי שמאל לא תקין וחלש

החלפתי מנורות (יותר עוצמתיות ,ללא הועיל)

פניתי לחברת שלמה סיקס ואמרו לי שהרכב התקבל תקין מבחינתם(למרות שפניתי לחברה שבהם היא מבצעת את בדיקות הרכב שלהם "קומפיוטסט" בשאלה האם הם מבצעים בדיקת תקינות של עוצמת הפנס ואמרו לי שלא)

******המלצה מניסיון אישי כאשר בודקים רכב יש לדרוש בדיקת עוצמה של הפנס *************

והכיוון הוא להחליף פנס

משהו נתקל בבעייה כזו?

חשוב לציין שהרכב הוא יונדאי I30 CW שנת 2013 נסע 93000קמ

האם הגיוני להחליף פנס?

פורסם

לא.

אני הייתי מחבר כבל מינוס ישירות למצבר ובודק אם משהו השתנה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

כמו שכתבו לך, לך לחשמלאי רכב שיעשה בדיקה למערכת החשמל של הפנס,

במידה והכל תקין אין מנוס מלהחליף פנס, לפעמים העדשה עצמה הולכת.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

האם הפנס מקורי?

מה מצב המחבר של הנורה הראשית ?

נ.ב מכון הבדיקה ששלמה סיקסט בודקת בו, נמצא בתוך מתחם שלמה סיקסט .

מה ציפית?

פורסם
שלום לכולם,

לאחרונה רכשתי רכב יד שניה משלמה סיקס(לא ממליץ לקנות מהם ולהתווכח איתם על כול בורג)

ניגשתי לעשות טסט לרכב לאחר 3 חודשים ונאמר לי שעוצמת הפנס הקדמי שמאל לא תקין וחלש

החלפתי מנורות (יותר עוצמתיות ,ללא הועיל)

פניתי לחברת שלמה סיקס ואמרו לי שהרכב התקבל תקין מבחינתם(למרות שפניתי לחברה שבהם היא מבצעת את בדיקות הרכב שלהם "קומפיוטסט" בשאלה האם הם מבצעים בדיקת תקינות של עוצמת הפנס ואמרו לי שלא)

******המלצה מניסיון אישי כאשר בודקים רכב יש לדרוש בדיקת עוצמה של הפנס *************

והכיוון הוא להחליף פנס

משהו נתקל בבעייה כזו?

חשוב לציין שהרכב הוא יונדאי I30 CW שנת 2013 נסע 93000קמ

האם הגיוני להחליף פנס?

מה זאת אומרת התקנת מנורה עוצמתית יותר ? איזה מנורה התקנת בדיוק ?

* בתור התחלה יש לבדוק את המתח בקונקטור של המנורה כאשר היא דולקת. במידה והמתח נמוך ב-1 וולט ממתח הנמדד על-פני המצבר כנראה קיימת בעיה של מפל מתח גבוה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...