Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

בסרק Engine load 23% , עם מזגן+ מפשיר אדים+ אורות 30% .

האם זהו מצב תקין?

כיצד ניתן לדעת מהם הגדרות היצרן ל "תקין" ?

פורסם

לדעתי סורקי ELM 327 את הנתון הזה ספציפית מציגים לא נכון, ראיתי במכוניות שונות (דיזל אומנם) נתוני engine load לא קשורים למציאות בכלל כגון 100% בסרק. לכן אני לא מתייחס לנתון הזה.

פורסם

נדמה לי שבדקתי פעם גם ברכב בנזין והוצגו ערכים לא הגיוניים.

הכוונה שלי הייתה שאי אפשר לסמוך על אלגוריטם חישוב שלו, הרי זה לא הגיוני שהוא יציג לך 100% עומס בסרק. אם זה דיזל ואין לתוכנה את היכולת לחשב נכון אז שלא תציג בכלל.

פורסם

בדקתי בפוקוס 2.0 2007. מה זה אומר? לא יודע.

הנמוך ללא מזגן, הגבוה עם. שניהם בסל"ד סרק.Screenshot_2017-06-10-14-43-10.jpgScreenshot_2017-06-10-14-43-32.jpg

פורסם

הגיוני שמזגן יקח איזה 12% .

רק לא ברור לי למה מתכתחילה 44% זה נראה גבוה.

מה מצב צינור נשם?

סתם מסקרנות.

לרוב כל שנתיים/שלוש בפוקוס הוא קורס .

פורסם

דווקא אצלי צינור נשם מקורי החזיק איזה 9 שנים ואז הוחלף לפני כשנה וחצי או שנתיים.

כמו שאמרתי מקודם, לא ברור על סמך איזה נתונים חוץ מוואקום התוכנה מחשבת את זה.

פורסם

The parameter indicates engine load is calculated by dividing current air flow by peak air flow.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

לפי התעוד של התקן, עומס המנוע מחושב לפי כמות האויר שנכנסת למנוע והטמפרטורה שלו וכן לפי הלחץ הברומטרי, והוא נמצא בקורלציה לואקום במנוע.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...