Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני טס לכנס ביום שלישי הבא,

ביום הראשון של הכנס, יש לי אחר צהריים פנוי.

לאן כדאי ללכת/ לא לפספס?

פעם ראשונה שלי במדריד

תודה

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

רד בתחנת המטרו סול, קח את אחד מסיורי ההליכה החינמיים

http://www.neweuropetours.eu/madrid/en/home

זה יכסה את סול מערבה לכיוון ארמון המלך, פלאזה אספניה וכו' ובדיוק מתאים למלא אחה"צ אחד, ממליץ בחום.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ובסמוך יש לך ה-ElCorteIngles ושאר איזור הקניות. שתי ציפורים באיזור אחד.

אופציה נוספת - זירת השוורים. אבל לא זמן קורידה, אלא אם יש לך קיבה ועצבים מברזל.

ד"א - יש לי מנהג, בנסיעה לכנסים מוסיף עוד יום-יומיים (המלון על חשבוני, המזמין משנה את תאריך הטיסה) כדי לסייר קצת בעיר. במדריד הגדלתי לעשות, הבאתי את האשה והבן הצעיר שטיילו בעיר בזמן הכנס, ואחר כך שכרנו רכב וטיילנו שבוע נוסף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נ'ב לא ממליץ על הסנטיאגו ברנבאו אלא אם אתה חולה כדורגל ובפרט ריאל, הכניסה יקרה (24 יורו אאל'ט) וזה מאוד מאוד ממוסחר. לי זה לא דיבר, הילדים שלי נהנו.

Sent from my A0001 using Tapatalk

פורסם
ובסמוך יש לך ה-ElCorteIngles ושאר איזור הקניות. שתי ציפורים באיזור אחד.

אופציה נוספת - זירת השוורים. אבל לא זמן קורידה, אלא אם יש לך קיבה ועצבים מברזל.

ד"א - יש לי מנהג, בנסיעה לכנסים מוסיף עוד יום-יומיים (המלון על חשבוני, המזמין משנה את תאריך הטיסה) כדי לסייר קצת בעיר. במדריד הגדלתי לעשות, הבאתי את האשה והבן הצעיר שטיילו בעיר בזמן הכנס, ואחר כך שכרנו רכב וטיילנו שבוע נוסף.

גם אני נוהג כך, אבל בדיוק חזרנו מחופשה ביחד וכנראה נוסעים שוב ביולי, הפעם אני לבד (-:

פורסם

תמצא את האיזור התיירותי, תפוס פינה בצל, תזמין יין לבן ותהנה מהשקט. לאן אתה רץ?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

elibaba

תודה על הטיפ,

לגבי הסיור, אוהד כדורגל כולל הליגות הכי מביכות שיש (-: אבל פחות מתחבר לסיור במגרש ריק

פורסם

דיסקו - זה אחלה רעיון (-:

אוהב בעיקר רכבים והיסטוריה אבל האישה כבר הכינה רשימת קניות אז צריך לקחת את זה בחשבון

פורסם

אם אתה חובב אמנות קריית המוזיאונים לא רחוקה, והתח"צ סביר. אני התניידתי באוטובוסים (המלון היה בשולי העיר, יחיסית קרוב למרכז הכנסים ולנמה"ת).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מסלול הליכה של כשעה וחצי (ממש באיזי) שכולל את החלקים ההיסטוריים:

מתחילים ב- Plaza Puerta Del Sol, הולכים מזרחה כשאפשר לעצור ב- Chocolateria San Gines שטוענים שהם המציאו את הצו'רוס. קצת דרומה לכיכר Plaza Mayor ומשם מזרחה לשוק Mercado de San Miguel. משם ממשיכים מזרחה לארמון המלך והקתדרלה שלידו. בדרך יש מלא מקומות לעצור לשתות בירה.

פורסם
elibaba

תודה על הטיפ,

לגבי הסיור, אוהד כדורגל כולל הליגות הכי מביכות שיש (-: אבל פחות מתחבר לסיור במגרש ריק

יש מוזיאון שם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אכן, זה מרשים (לאוהדים) גם כשאין משחק. למען האמת, כשיש משחק אין סיורים

Sent from my A0001 using Tapatalk

• תוכן חדש...