Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, יש לי על הרכב צמיגים די חדשים בני 8 חודשים.

עד לפני חודש הייתי ממלא אוויר בערך פעם בשבועיים-חודש והיה יורד גג 2-3 psi בכל צמיג.

לפני כחודש היה לי פנצר בגלגל (חור יחסית גדול) ככל הנראה ממסמר שנכנס ויצא והאוויר יצא מהגלגל תוך כמה דק.

אחרי שתיקנתי את הפנצר, לאחרונה שמתי לב שהאוטו מושך שמאלה חזק. אתמול עצרתי למלא אוויר ובגלגל המתוקן היה חסר 16psi (אחרי שניפחתי אוויר האוטו נסע ישר ולא משך שמאלה). אני עוד לא יודע אם בפנצריה הוא לא מילא מספיק אוויר או שהתיקון שלו לא משהו והאוויר בורח החוצה, כרגע אני במעקב אחרי זה.

האם מישהו נתקל במצב של תיקון לקוי בפנצריה? האם יש אחריות על תיקון כזה? (יש לי את הקבלה).

אם באמת בורח אוויר בכלל התיקון שלו, מה עושים במקרה כזה? איך מתקנים את התיקון?

תודה על המענה.

פורסם

תיגש לפנצרייה ואני מניח שהם ישמחו לבדוק את הבעיה. אם הבעיה נגרמה בגלל עבודה לקויה שלהם, הם בטח יתקנו בחינם, אם לא יתקנו בחינם, לפחות תדע שלא לחזור לשם יותר. מקסימום הפסדת 30 שקלים. לפעמים שווה לשלם מחיר מסוים בשביל לדעת לאן לא לחזור (או כן לחזור).

בהצלחה.

פורסם

לדעתי הוא יכניס את הצמיג למים לזהות את מקום הדליפה.

תתכן בריחה מהשסתום, ממקום התיקון או מפנצ'ר חדש שארע על אותו הצמיג.

לגבי שתי האפשרויות הראשונות - מקום הגון אמור שלא לגבות תשלום בעבור תיקונן.

פורסם
שלום רב, יש לי על הרכב צמיגים די חדשים בני 8 חודשים.

עד לפני חודש הייתי ממלא אוויר בערך פעם בשבועיים-חודש והיה יורד גג 2-3 psi בכל צמיג.

לפני כחודש היה לי פנצר בגלגל (חור יחסית גדול) ככל הנראה ממסמר שנכנס ויצא והאוויר יצא מהגלגל תוך כמה דק.

אחרי שתיקנתי את הפנצר, לאחרונה שמתי לב שהאוטו מושך שמאלה חזק. אתמול עצרתי למלא אוויר ובגלגל המתוקן היה חסר 16psi (אחרי שניפחתי אוויר האוטו נסע ישר ולא משך שמאלה). אני עוד לא יודע אם בפנצריה הוא לא מילא מספיק אוויר או שהתיקון שלו לא משהו והאוויר בורח החוצה, כרגע אני במעקב אחרי זה.

האם מישהו נתקל במצב של תיקון לקוי בפנצריה? האם יש אחריות על תיקון כזה? (יש לי את הקבלה).

אם באמת בורח אוויר בכלל התיקון שלו, מה עושים במקרה כזה? איך מתקנים את התיקון?

תודה על המענה.

לפני שאתה ממהר להאשים האשמות או להעלות קושיות, תמשיך לעקוב אחר לחץ האויר, האם הוא יורד או יציב?

פורסם

תודה לכולם על המענה. חס וחלילה ממהר להאשים. אני כרגע במעקב אחרי הלחץ. רק אתמול מילאתי אוויר אחכה מס ימים ואז אבדוק שוב. לא ידעתי שאפשר להוציא תולעת ולשים במקומה חדשה. פעם ראשונה שאני שומע על כך

פורסם

אתה ממשיך להתייחס לתיקון תולעת.

תיקון שכזה איננו תקני ואיננו בטיחותי.

התיקון צריך להתבצע באמצעות פטריה.

אם לא בוצע כך, גש לצמיגיה אחרת, מקצועית, ותקן זאת.

פורסם

יש צמיגים שבצד הפנימי של הצמיג הגומי יותר דק וכאשר הפנצרמעכר משייף עם המכונה ונכנס יותר מדי הוא יכול להגיע לברזלים של הצמיג ואוויר יצא משם למרות ששם את הפטרייה, קשה יותר לתקן את הצמיג אחרי זה בנוסף יש מקומות שמשתמשים בדבק זול וזה משפיע לרעה על התיקון.

• תוכן חדש...