Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שרשמתי בכותרת יש MX5 במגרש של סוחר בנתניה , מישהו מכיר את הרכב ? בעלים קודמים? או את המגרש (לטוב או לרע) ?

תודה על העזרה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מסכים ובגלל זה אני שואל אבל יש חריגים (1 למליון)

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

נשמע מחשיד, כזה רכב, בנתניה, מסוחר?

אגב, מזל שאתה יודע מראש שזה סוחר ולא בנאדם שפגשת והתגלה לאחר מכן כסוחר.

עדיין - לא להתקרב.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

הרכב היה מעורב בתאונת חזית, כ''א נפתחו, המון ליקויים, ממליץ להתרחק, הוא גם דורש מחיר גבוהה, כאילו היה מדובר ברכב מושלם.

פורסם

תודה , נעבור לרכב הבא .

ידעתי שבטח מישהו כאן בפורום ידע מה הסיבה שהוא הגיע למגרש.

פורסם

אצלי זה ממש חוק אצבע, אני לא מתקרב למגרשים, נעקצתי פעם 1, הספיק לי.

פורסם

האמת פעם ראשונה שאני שוקל לקנות ממגרש , למעט ניסיון אחד עם אוטודיל שגם התגלה כשקר אחד גדול .

פורסם

המקרה היחיד שרכב כזה יכול להגיע למגרש זה שהבעלים ראה במגרש רכב שהוא מעוניין.

אז כן זה יכול לקרות, רכבים כאלה שנמכרים בכמויות מצומצמות אין טעם לשלול ישירות, שואלים אם הסוחר מתחייב בבדיקה והולכים למכון הכי רחוק ממנו

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Miata ND2

פורסם
האמת פעם ראשונה שאני שוקל לקנות ממגרש , למעט ניסיון אחד עם אוטודיל שגם התגלה כשקר אחד גדול .

מה קרה לך עם אוטודיל? אשמח לשמוע

שלומי

פורסם

אז כן זה יכול לקרות, רכבים כאלה שנמכרים בכמויות מצומצמות אין טעם לשלול ישירות, שואלים אם הסוחר מתחייב בבדיקה והולכים למכון הכי רחוק ממנו

הגעתי למגרש בנתניה לראות ניסאן נוט עם נתונים טובים וספר טיפולים מלא מהחברה ,

אבל לא יכולתי לקחת לבדיקה רחוק כי הסוחר סיפר משהו על מגבלות נסיעה כשיש ביטוח לתו סוחר - ויתרתי

פורסם
מה קרה לך עם אוטודיל? אשמח לשמוע

הם סיפרו שהרכב במצב מצויין ונקי , אני התעקשתי שיש כמה סימנים שמראים שהרכב עבר תאונת חזית קשה והחלפת מנוע / הרבה שינויים לא ברורים . בסוף הוציאו קבלה על מנוע שהחולף והתגאו שזה היה מנוע מייבוא ....

כמובן שהרכב גם עבר תאונה רצינית בחזית ובגלל זה הוחלף מנוע ועוד כמה דברים .

היו עוד כמה סיפורים נזויים על הרכב וכמה תירוצים ממש יצירתיים אבל לא ניכנס לזה .

פורסם (נערך)

זה לא המקרה היחיד.

מקרה נוסף שבו רכב כזה יכול להגיע למגרש - וזה המקרה שממנו יש לחשוש בתור קונה - הוא למשל כזה שבו בעל המגרש מקושר לאיזה שמאי שמסדר לו גוויה של רכב כזה שעבר ״אובדן להלכה״. בעל המגרש רואה רכב ״אקזוטי״, עיניו נדלקות והוא קונה את הגוויה במחיר גבוה מעט לרכב מת (לשמחת השמאי, שגוזר קופון קטן) ומשפץ אותו, במינימום האפשרי כמובן אבל כך שעברו הנורא של הרכב מוסתר ככל הניתן. לבעל המגרש עכשיו רכב אטרקטיבי במגרש שלו, מבריק ונוצץ מהשיפוץ והוא בטוח שיעשה עליו רווח נאה.

לרוע מזלו של בעל המגרש (ולמזלנו אנו) לא קשה - לקונה הממוצע - לגלות את הגוויה שמסתתרת תחת הצבע החדש. בדיקה במכון/מוסך תגלה זאת מיד, ומעבר לזה מכיוון שמדובר ברכב לא נפוץ קל מאוד לברר בקהילות הנכונות מה הסיפור של הרכב הזה.

(הנ״ל מבוסס על סיפור אמיתי, אישי וכאוב...)

עריכה: למען הסר הספק, הסיפור אכן אמיתי אבל לא קשור לרכב שהוזכר בשרשור.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
  • תוכן חדש...