Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, היום התחדשתי בסובארו אימפרזה 2006 מנוע 2000 דגם R ארבע על ארבע, ידנית עם 5 הילוכים. כשחזרתי הביתה שמתי לב שכשאני משייט בהילוך חמישי, כשמהירות היא בין 100 ל110, הסל"ד הוא 3000 +, וזה נראה לי מוזר יחסית למנוע 2000 שאמור לשייט בכבישים מהירים בסל"ד נמוך יחסית. (לשם השוואה, הייתה לי הונדה 93' שעל אותה המהירות הייתה באיזור ה2700 סל"ד) מרגיש כאילו אני מאמץ את האוטו יותר מדי, מה שגם שמתי לב שהמד חום עולה כשאני משייט על 130-140 (סלד כמעט על 4 אלף) (הוא נשאר באיזור האמצע אבל לפעמים עולה למעלה אבל עדיין נשאר בתחום של הקווים (יש עוד 2 קווים באמצע). זה הגיוני כל מה שקורה?

עוד דבר, כשקניתי את הרכב נדלקה לי נורת מנוע. המוכר אומר שזה יכול להיות חיישן למדה. המנורה נדלקת ונכבת לסירוגין. מה עושים עם זה?

פורסם

הכל תלוי ביחסי העברה של הגיר. ככה זה במקרה הזה.

לגבי CHECK ENGINE, ציין מהיכן אתה בארץ ומישהו כאן כבר ישאיל לך סורק, עד שתזמין לך אחד מאיביי.

בנוסף מומלץ ליסוע עם הסורק ולנטר טמפ' בצורה דיגיטלית. מחוג טמפ' ביפניות לא אמור לזוז בטווח טמפ' העבודה התקינה.

Stay Dirty

פורסם

סל"ד פר מהירות באוטו עם גיר ידני לא יכול להשתנות גם אם האוטו עבר 10 מיליון ק"מ.

זה יחס נתון בין גלגלי שיניים בגיר, שום תקלה לא יכולה לשנות אותו.

----------------------------------------------------

האמת, לא ממש מעניין איזה טלפון יש לכם. משתמשי Tapatalk, כנסו בבקשה ל Settings -> Signature ותעבירו למצב כבוי.

• תוכן חדש...