Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני כחודשיים התחילו לעלות לי שתי קודי תקלה המצוינים בכותרת.

לפי מה שקראתי יכולות להיות הרבה סיבות. כאשר אחת מהן ושהכי פשוט לטפל בה זה חיישן maf מלוכלך קניתי ספריי מיוחד לניקוי אך זה לא עזר.

עכשיו אני לא יודע לאיזה כיוון ללכת.

האם מישהו יודע איך אני יכול לאתר בדיוק את הסיבה לקושי שגיאה האלה?

פורסם

צריך לבדוק את הערכים המתקבלים מחיישן כמות אוויר ובמידה והוא תקין.

יכול להיות כמה סיבות כמו מסנן אוויר סתום מזרק לא תקין וסת לחץ דלק לא תקין ואפילו בעיה בחיישן חמצן או אוויר חיצוני הנשאב לכיוון קריאת חיישן החמצן

פורסם

זה כל העניין שיכולות להיות הרבה סיבות אבל איך אפשר לדעת מה הסיבה המדויקת.

איך אני יכול לבדוק את הקריאות של החיישנים?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני עדיין לא בטוח מאיפה באה התקלה

אך אני רוצה לציין שלמרות שמופיעים לי קודי שגיאה אלה אין שינוי בהתנהגות הרכב וגם אין שינוי בצריכת דלק.

האם זה הגיוני?

פורסם

התקלה מגיעה ממפות הדלק של 2 החטיבות צלינדרים ,התקלה אומרת תערובת דלק עשירה מידי בשני החטיבות והמפות תיקנו את התערובת ע"י הקטנה בזמן ההזרקה הבסיסי באחוזים ע"פ מפות הדלק.

אני לא חושב שלתנאים בקרות התקלה ( FF ) יש חשיבות לאבחון או סדר הבדיקות בתקלת תערובת עשירה ,בחר לך עם מה להתחיל ראשית -

סיגנאלים נכונים לכל החיישנים

לחץ דלק לפי הוראות היצרן ולא גבוה יותר

ברז קאניסטאר אולי נתפס פתוח מכאנית

טעינת יתר

וכו

חיים יוד.

פורסם

חיים לא הבנתי יותר מדי מהתשובה שלך אתה יכול לפרט בבקשה.

אני עדיין לא מבין איך זה שיש תקלה ברכב והרכב מתנהג כרגיל.

פורסם

אני אנסה לפשט את התשובה .

זה לא תקין - מפני שיש קוד תקלה המשוייך לתקלה -מקרה זה תערובת עשירה בשני חטיבות המנוע ( מנוע V - שתי חטיבות צלינדרים). אבל זה מתוקן ע"י המערכת עי הקטנה בזמן ההזרקה הבסיסי כדי לשמור עד כמה שניתן על יחס תערובת של למד"א 1.

למה ומה התקלה - אתה כמאבחן צריך לבדוק ולתקן בהתאם ( קוד תקלה הוא רק נקודת התחלה ולא תמיד התקלה עצמה).

אם המע יודעת לפצות ולתקן בעצמה (חלק מפרוטוקול OBD2 ) אם להוסיף ואם להחסיר כמויות דלק מחושבות מזמן ההזרקה הבסיסי כך שתמיד עד כמה שאפשר יחס התערובת ישאר כבוע וגם אז עד לגבולות מוגדרים מראש כך שאתה אולי לא מרגיש שינוי התנהגות של המנוע עקב חוסר או עודף דלק למנוע כמו בקארבורטור מפני שהמע התערבה ותיקנה כך שזה מתוקן ולא תקין ומגובה בקוד משוייך לתקלה.

אני מקווה שזה יותר מובן למרות שזה קשה להסביר בכמה מילים תחום של מפות דלק שאני מלמד בכמה שעות.

חיים יוד.

פורסם

לפי התשובה שלך אני מבין שהתקלה היא תקלה אמיתית אך כרגע המערכת מתגברת עליה אבל זה לזמן מוגבל. האם אני הבנתי נכון?

ועוד שאלה, בכמה פורומים בחול קראתי שיכולה להיות בעיה החיישן MAF וחיישן חמצן איך אני יכול לבדוק את החיישנים האם הם תקינים כדי לשלול או אם לא תקינים אז לגלות את הבעיה.

פורסם
לפי התשובה שלך אני מבין שהתקלה היא תקלה אמיתית אך כרגע המערכת מתגברת עליה אבל זה לזמן מוגבל. האם אני הבנתי נכון?

ועוד שאלה, בכמה פורומים בחול קראתי שיכולה להיות בעיה החיישן MAF וחיישן חמצן איך אני יכול לבדוק את החיישנים האם הם תקינים כדי לשלול או אם לא תקינים אז לגלות את הבעיה.

כתבתי-חייב להיעשות DATA STREAM

אם אתה לא מבין מה זה-טסים במוסך

• תוכן חדש...