Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

בזמן האחרון אני מקדיש הרבה זמן למציאת הרכב הראשון שלי :) תהיתי האם ישנם סימנים כלשהם שיכולים להצביע על כך שבוצעו שינויים קריטיים כלשהם במנוע (עד כדי החלפת המנוע לחלוטין). לצערי אני לא מבין מספיק בתחום ודרושה פה עין מנוסה משלי.

ובאופן ספציפי - היום ראיתי פיאט פנדה שנת 2011, על פניו נראית במצב ממש טוב (עוד לא לקחתי אותה לסיבוב), ומחיר אטרקטיבי (כולל *אחריות לשנה על מנוע וגיר*) עד כדי שחשדתי שמסתירים ממני משהו.

הנה צילום של מנוע הפיאט שראיתי:

פיאט מסוכנות.jpeg

והנה צילום של מנוע של פיאט פנדה 2012 שמצאתי פה באתר בשרשור על סיקור פיאט 2011 יד 1:

2011 פיאט.jpg

רואים שיש הבדל, השאלה אם זה צריך לגרום לי לחשוד? או שיתכן שהחליפו את כיסוי המנוע אבל זה לא מצביע על המנוע עצמו או על חלקים אחרים? כמו כן ישנם שינויים קטנים במיקום המצבר וכו'.

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי alivne
פורסם (נערך)

תיקון חשוב - לאחר בדיקה נוספת - התמונה של הפיאט מהאתר היא של דגם *2012 ידני*, בעוד מה שצילמתי זה 2011 אוטומטית. לצערי לא מצאתי בגוגל תמונה של מנוע 2011. בכל זאת אשמח להערות/הארות באשר לזיהוי החלפות/שפצורים חאפרים תחת מכסה המנוע וממה להיזהר בהקשר זה.

פורסם (נערך)

אם זאת התמונה של הפנדה שהייתה לי אז היא של דגם 2011.

ב2012 הגיעה פנדה חדשה,אולי זה מה ראית.אצלי היה דור קודם ולכן יש שוני בתא המנוע.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

yulianx צודק, לקחתי את זה משרשור "סיכום 3 שנים עם פנדה 2011" שכתבת ובעצמו הועיל לי מאוד! מקווה שלא אכפת לך שהשתמשתי בתמונה ממנו בגבולות הפורום הזה. אני לא יכול לערוך יותר את ההודעה המקורית. אז למען הסר ספק: התמונה העליונה היא צילום שלי מהיום לפנדה 2011 אוטומטית. התמונה התחתונה היא צילום של yulianx לפנדה 2011 ידנית. מה שעוד יותר מחדד את השאלה שלי בנוגע להבדלים בין התמונות והאם עליי לחשוד..?

פורסם

פנדה אוטומטית (רובוטית) לדעתי הגיע רק במנוע של 60 כ"ס לכן ההבדל הנ"ל.

יש לי פנדה הצורה החדשה מ13' ואצלי זה כמו בתמונה השנייה.

פורסם

אני מקווה שמיותר לציין שיש לקחת רכב לבדיקה לפניי קנייה כי רק סיבוב לא יתן לך אינדיקצייה מלאה. בייחוד שאתה מצהיר שאינך מבין גדול ברכב.

פורסם

מציע לך להתחיל מבדיקת ספר טיפולים בשנים האחרונות.

אם בוצעו לפי הוראות יצרן , יש על מה לדבר.

אם מספרים לך סיפורים כמו :

"טפלתי בחצר של חבר שלי חלקים מקוריים אבל בלי קבלות" - עבור הלאה

• תוכן חדש...