Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כיום אני בבזק טלפון + אינטרנט

רוצה לעבור להוט בשניהם

כיום משתמש בשירותי עידן+ ע"ג אנטנה של הבניין

הבעיה היא שהחיווט הCOAX של האנטנה הוא אותו דבר כמו החיווט שהוט רוצה להשתמש בדירה

כלומר אפשר לחבר או הוט או אנטנה לוינית של עידן +

יש רעיונות לפתרונות?

לא מעוניין לשלם מאות שקלים כל חודש על טלויזיה כי בקושי צופה, רק 2 1 10 מידי פעם

תודה

פורסם

איך "הולכת" התשתית? על גבי הקירות וכבל שיוצא דרך קידוח החוצה? או שיש ארון תקשורת בקומה והכל בתוך הקירות?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

פורסם

מדובר בבנין חדש

יש ארון תקשורת להוט, ארון תקשורת לבזק.

בכל דירה ליד הלוח חשמל יש פאנל תקשורת עם צינורות של טלפוניה וכבלים

פורסם

זה כנראה הפתרון

שים אנטנה פנימית או חיצונית בחלון הבית

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

אצלי מצב דומה, יס רצו שאני אחזור אליהם, אמרתי בבקשה אבל אני לא מעוניין באינטרנט של בזק, אם תצליחו להשחיל כבל נוסף

COAX עבורכם אין בעיה.

באו, טרחו, טרחו, הלכו ולא שבו.

אך בכל זאת, אם אתה נמצא קרוב לארון, יתכן ויצליחו להשחיל כבל נוסף. אני גר בדיוק בקצה השני של הבנין לעומת ארון התקשורת.

פורסם

הגיע בחור צעיר

אמר שהוא עובד חיצוני של הוט ואי אפשר להשחיל עוד כבל COAX ואני צריך להחליט

עכשיו החבילה היא 100 שקל לשניהם, והם רוצים במינימום 120 לתוספת על טלויזיה, כשהיום הTV אצלי בחינם...

נראה לי כמו עושק

פורסם

האמת שעדיין לא הבנתי מה השאלה/בעיה/מה בעצם אתה רוצה לעשות?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ואנטנה מקומית צמודה לטלויזיה לא קולטת לך עידן פלוס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

האמת שבדירה הנוכחית לא ניסיתי, איזה אנטנה מומלצת שכדאי לבדוק? כי לזכרוני האנטנה הקטנה שמגיעה בחבילה עושה לפעמים בעיות...

תודה

פורסם

אתה יכול לנתק את כבל הטלפון מהארון בחוץ אליך, ולהשחיל במקומו כבל קואקס, יתכן שאולי תצליח גם להשחיל קואקס +טלפון יחד באותו הצינור, אבל סביר להניח שתצטרך להוציא את כבל הטלפון ולהשחיל יחד חזרה, טלפון+קואקס. כאשר מוציאים את כבל הטלפון מומלץ לקשור אליו כבל משיכה או חוט ניילון כדי לאפשר משיכה חוזרת של הכבלים חזרה.

כנראה שמדובר במשימה לא כלכך פשוטה ולא בטוח שטכנאי של הוט ירצה לבצע אותה, אולי כדאי לך להשקיע באופן חד פעמי תשלום לטכנאי תשתית תקשורת או לחשמלאי שיבצעו את העבודה, אתה תקבל כך תשתית שמאפשרת מגוון אפשרויות.

• תוכן חדש...