Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קפצתי לאג'נדה בקיסריה לשטוף את הרכב(פתוח בשבתות וחגים גם לכל תושבי האיזור שהרכבים שלהם מסריחים ואין לאן ללכת או זמן ביום רגיל). עשיתי ידנית כמו תמיד כי הסיכויים לשבור שיפצורים קטנים יותר ממכונה.

שורה תחתונה, הגרניק היה בעוצמה סבירה לגמרי (לא הגרניק הענקי שאתה תמיד רואים) וגם השטיפה עצמה עם המטאטא והסבון לא היו אגרסיביים, כנ"ל הייבוש.

אגב, מלא מכוניות יוקרה נכנסו שם למכונה...

אני לא אומר עכשיו שזהו, אני פאן בוי, אבל ביחס לאחרים שעשיתי ידנית הבחור שעשה לי והבחור הקודם שעשה לג'יפ יוקרה, לא היו אגרסיביים.

מה דעתכם, אולי בגלל שלא היה הרבה עומס בשטיפה הידנית ? בכל מקרה, ככה צריך.

פורסם

אצלי שטיפה הכוללת מטאטא מבטלת את המקום לגמרי, פעם ראשונה ואחרונה זה עשה לספייס סטאר המון סווירלים ונאלצתי לעשות פוליש+ווקס בעלות 700 שקל, העצלנות עלתה לי הרבה כסף.

למי שזה לא איכפת אז מצוין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן, אני נלחם עם אנשים למה אני לא מעיף כבר את האוטו, תאמין לי ששריטות וקילופים יש כבר מזמן , אין טעם להתייחס לזה ברכב הזה.

מצד שני, בכל זאת, אתה מצפה לקצת כבוד והפעם הופתעתי.

אני לא יודע מה יהיה בפעמים הבאות, אבל זה נתן לי הארה מה הבעיה לעשות שטיפה באיזי גם עם תנאים לא הכי טובים לרכב, אבל באיזי?

רוב המקומות ממרחק של סנטימטר מפעילים גרניק חזק מאוד, מטאטא בעוצמה (דופקים את המטאטא על הפח) ובמהירות.

פורסם

בגדול, אם כבר שטיפה בזול ובלי סווירלים, עדיף מכונה. המטאטא הזה זה אסון

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כן המכות של המטאטא זה משהו אופייני מאוד למקומות כאלו, אצלי באותה השטיפה במיצובישי לא יודע איך יצא הפגוש מאחד הקליפסים אפילו, מעיד כניראה על האגרסיביות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...