Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אשמח לדעת איפה ניתן להשיג את, המוצר הבא של חברת auto glym בארץ?

תודה

Screenshot_20170413-173444.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

חנות של "יעקובי" ברחוב החשמל בת"א מחזיקה כמה מוצרים שלהם. יש סיבה להתעקש דווקא על המוצר הזה? יש מוצרים של חברות איכותיות יותר שגם יותר קל להשיג.

פורסם

ראיתי את התוצאות שלו על מושבי עור, הופתעתי לטובה.

יש לי חומר של CG לא מתקרב לתוצאת של החומר הזה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

סלבה אשמח להמליץ לך על החומרים הטובים ביותר שיש לעור,השאלה היא למה אתה צריך את זה?,לניקוי?,להגנה מנזקים?.

מאיזה סוג של עור עשוי המשטח שאתה מעוניין ליישם?,יש הבדל למשל בין חומר לעור נאפה לבין חומר שמיועד לטיפול באלקנטרה.

פורסם (נערך)

היי מיקי,

ברשותי פיגו 208gti עם מושבי עור, אין לי מושג איזה עור זה והאם זה עור אמיתי בכלל, בכל מקרה אני מצרף לך תמונות של מישהו שעשה טיפול לאותם המושבים באותו הרכב עם אוטוגלים ורואים בבירור את התוצאות.

אני משתמש בחומר של chemical guys והוא לא מגיע לאותן התוצאות כמו שרואים בתמונות, כמובן שהמצב אצלי עדיין לא חמור כלכך אבל לא רוצה להגיע לזה ומנסה לשמור כמה שיותר עם החומרים הכי טובים שיש.

17917725_1281069401988982_673987326515193926_o.jpg

17879888_1281069311988991_4607782140378967228_o.jpg

עריכה אחרונה על ידי Slava 1982
פורסם

כיום אני לא משתמש במוצרי לטיפוח עור אבל בעבר השתמשתי בשני מוצרים של SWISSVAX. הראשון לניקוי והשני הוא קונדישינר, למיטב זכרוני המוצרים האיכותיים באמת לעור מגיעים בשיטת שני שלבים כאשר רצוי מאד להשתמש גם במברשת(אולי זה מה שחסר לך כדי לקבל תוצאה טובה).

מצורפת תמונה של הסט שהיה לי בזמנו.

2zyvqtv.jpg

פורסם

אוקיי אבדוק, תודה רבה

פורסם

כשאתה הולך לחנות של יעקובי (במידה והלכת), ובאם מצאת שם SRP - תבדוק שהנוזל בפנים לא נוזלי מדי כמו מים שזה אומר שהוא מקולקל עקב אחסון לא טוב או חשיפה לחום גבוה.

הוא אמור להיות סמיך.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

ברכב שלך הכסאות עשויים מבד ועור.

אתה צריך:

1-חומר לניקוי עור.

2-חומר להגנה/הזנה של עור.

3-APC,ניקוי כללי לבד וכל חומר אחר שנמצא ברכב{אפשר גם לעור אבל עדיף חומר ייעודי}.

4-חומר להגנה על הבד מכתמים ולכלוך.

בגדול אם אתה רוצה רק חומרים HIGH END אז SWISSVAX,POLISHANGEL,GYEON,NANOLEX,כולם חומרים מהשורה הראשונה ומאיכות מעולה,יש גם יצרנים שמייצרים חומרים לעור בלבד{להבדיל מהיצרנים הנ"ל} כמו למשל DR LEATHER,ועוד.

לNANOLEX וGYEON יש גם ציפויים ו/או סילנט {נוזל כימיקלי} לעור,זה מהווה אלטרנטיבה לחומרי ההזנה /הגנה הקלאסיים לעור שהם בצורת קרם לרוב.

להגנה על הבד הפתרון הכי טוב זה ציפויים {FABRIC COATING},יש מבחר גדול של יצרנים.

אם תצטרך עזרה נוספת שתעזור לך להתמקד יותר בכיף.

בכל מקרה על חומרים של AUTOGLYM וCG הייתי מוותר.

עריכה אחרונה על ידי mikush1
פורסם

כתבתי בטעות כאן על SRP כנראה מעודף התכתבויות עבר על החומר הנ"ל, אפשר להתעלם מההודעה הקודמת :)

בנוגע לטיפוח עור הרכב, ממליץ מאוד לנסות את SONAX יש להם תחליב מדהים שפשוט עושה טוב לעור הרכב.

Opel Adam S 2017

פורסם

סלבה המוצרים של אוטוגליים הם ליגה לאומית.

לדעתי מוכרים אותם בסינגפור, אני אבדוק ואם יש לך סבלנות אביא בקיץ תמורת סיבוב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מיקי וליאב תודה אני אבדוק.

אבי אתה מוזמן להגיע לקחת את הרכב יותר מסתם סיבוב, רק תבוא כבר :)

בכל מקרה אשמח אם תבדוק לי בסינגה אם יש ספציפית את החומר הנ"ל.

תודה.

• תוכן חדש...