Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספארק VS קליאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מתלבט מאוד בין 2 רכבים

1.ספארק LT באוויס אקספרס.(730 ש"ח ל 36 חודשים + מקדמה של 7,500)

2.רנו קליאו 1.2 LIFE מליסינג פרטי ליס4יו. (1030 ש"ח ל 30 חודשים +מקדמה של 5,900)

הרכב ישמש כרכב שני בבית.

מישהו התנסה ונהג על שני הרכבים ויכול קצת להרחיב ולשתף אותי? אני מאמין שהספארק תספיק לי אבל משהו דוחף אותי לכיוון הקליאו.

תודה

פורסם

הקליאו משמעותית חזקה יותר אבל מדובר על הגירסאות פשוטות מבחינת איבזור.

המחיר שלהם זהה ולכן הייתי בוחר בקליאו,יש לה תא מטען גדול יותר כך במידה ותצטרך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה צודק

הספארק מגיעה בלי שום אבזור שהוא מעבר.

הקליאו לפחות מגיעה עם מסך מולטימדיה , ניווט וכו'.

המחיר לא זהה - הפרש של 300 ש"ח בשוטף לרעת הקליאו

פורסם

היי,

בדיוק היום בחרתי בליסינג במקום העבודה את הקליאו LIFE - נהגתי עליה קצת היום.

כמו שיוליאן אמר היא מרגישה פשוטה מבפנים(מזגן מכאני,רדיו פשוט עם 2 רמקולים אבל עם חיבור BT כולל הזרמת מוזיקה,2 חלונות חשמל והפלסטיקה בפנים בלי העיצוב המבריק שיש בדגמים היקרים יותר).

המנוע והגיר הרגישו ממש סבבה סך הכל, המושב נוח והרכב מרווח לנהג(מאחורה קצת צפוף).

לדעתי תבדוק אם האבזור לא מפריע לך ייתכן ושווה לך להוסיף לקליאו, אם האבזור חשוב לך בספארק יש לך מראות נסגרות חשמלית,4 חלונות חשמל ו6 רמקולים.

בועז אתה טועה,

הקליאו LIFE מגיעה ללא מולטימדיה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
היי,

בדיוק היום בחרתי בליסינג במקום העבודה את הקליאו LIFE - נהגתי עליה קצת היום.

כמו שיוליאן אמר היא מרגישה פשוטה מבפנים(מזגן מכאני,רדיו פשוט עם 2 רמקולים אבל עם חיבור BT כולל הזרמת מוזיקה,2 חלונות חשמל והפלסטיקה בפנים בלי העיצוב המבריק שיש בדגמים היקרים יותר).

המנוע והגיר הרגישו ממש סבבה סך הכל, המושב נוח והרכב מרווח לנהג(מאחורה קצת צפוף).

לדעתי תבדוק אם האבזור לא מפריע לך ייתכן ושווה לך להוסיף לקליאו, אם האבזור חשוב לך בספארק יש לך מראות נסגרות חשמלית,4 חלונות חשמל ו6 רמקולים.

בועז אתה טועה,

הקליאו LIFE מגיעה ללא מולטימדיה.

תראה פה

http://www.auto.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%98%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%9D-10297-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95-1-2t-%D7%90%D7%95%D7%98-e5r-life.aspx

אני טועה?

פורסם

נהגתי בה פיזית היום אז אני יודע,

באתר של היבואן רשום בפירוש שאין.

הרדיו שמגיע יודע להתחבר בBT ולשמש לדיבורת והזרמת מדיה והוא נראה ככה:

0290100628006.jpg

פורסם

תודה רבה! עזרת לי מאוד...

גם הספארק LT עירומה לגמרי

אז אם ככה...אני עכשיו נוטה לספארק - 300 שח יותר זולה בחודש

פורסם

מבחינת אבזור הספארק מובילה על הקליאו LIFE - אבל קצת יותר קלסטרופובית מהקליאו הגדולה והחזקה יותר.

הייתי ממליץ ללכת לאולם תצוגה ולראות מבחינת גודל אם הספארק מספיקה לכם, מושבים וכו' אם אפשר הייתי עושה גם נסיעות מבחן כדי לבדוק מנוע\גיר(אבזור מן הסתם האולם תצוגה על גבול "לא מכיר" ברמת הגימור מסוג LIFE שנועדה בעיקר לציי-רכב).

פורסם
מבחינת אבזור הספארק מובילה על הקליאו LIFE - אבל קצת יותר קלסטרופובית מהקליאו הגדולה והחזקה יותר.

הייתי ממליץ ללכת לאולם תצוגה ולראות מבחינת גודל אם הספארק מספיקה לכם, מושבים וכו' אם אפשר הייתי עושה גם נסיעות מבחן כדי לבדוק מנוע\גיר(אבזור מן הסתם האולם תצוגה על גבול "לא מכיר" ברמת הגימור מסוג LIFE שנועדה בעיקר לציי-רכב).

הספארק LT מגיעה ללא מסך , ללא הנעה עם כפתור ועם 2 חלונות חשמל.

הרכב אמור לשמש אותי לנסיעה לעבודה הלוך חזור מרחק של 10 דקות לכל כיוון בעיר.

בהתחלה הנחתי (משום מה) שהקליאו מגיעה עם מסך מולטימדיה אבל אם שתיהן מאובזרות בצורה דומה אעדיף כנראה לחסוך 300 שח

תודה רבה!

פורסם

תעשה סיבוב על הספארק.. קופסא עם 4 גלגלים. ממש ככה, מרגישים כל אבן ורוח צד בכביש. מרגישים חוסר ביטחון מחוץ לעיר. אז יש בו כל מיני גאג'טים אבל בתור אוטו. לא להיט

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם (נערך)

ניסית לבדוק הצעות בסוכנות לגבי הספארק?

כי לא מזמן היא נמכרה ב75 לרמת איבזור lt+.

עוד רכב הוא הספייס סטאר שנמכר ב72 ומגיעה מאוד מאובזר וחיסכוני.

Mikman

אני דווקא אחרי 700 קמ עם הרכב לא הרגשתי כך חייב לציין.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

והמחלוקת בין מיקמן לבין יוליאן היא ההוכחה ללמה כדאי לבצע נסיעת מבחן, כל אחד מרגיש אחרת ולוקח את הרכב אחרת - אתה "מתחתן" עם רכב ל3 שנים, המינמום לוודא שהוא מתאים לצרכים שלך.

• תוכן חדש...