Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, כמיטב המסורת של הבעיות במחשב , זאת בעיה שאני גיליתי אותה לבד בזמן שכל הזמן הווינדוס היה נתקע כשהיה עולה והיה צריך לעשות 2000 ריסטים עד שיעלה פעם אחת ויחזיק מעמד כמה זמן.

בכל מקרה, יום אחד אמרתי שאני אנתק חיבור כלשהו , החלטתי את הכרטיס רשת , אני מפעיל את המחשב והתחושה לא שיקרה: הווינדוס עולה ועובד רגיל.

כשאני כותב או גולש באינטרנט אני נמצא במצב SAFE MODE.

מישהו יכול להסביר לעזאזל מה הבעיה פה? אין לי כח לפרמט כרגע למרות שזה דורש כבר מזמן, אבל לא בראש שלי כרגע...

תודה.

פורסם

א. איפה המחשב היה נתקע? (בביוס או אחרי עליית מערכת ההפעלה)

ב. מה ניתקת, את הכרטיס או את הכבל?

לא ממש הבנתי את החלק של הסייף-מוד.

פורסם

הווינדוס עולה ומציג את כל הקבצים ואז נתקע כשאני לוחץ על משהו.

התכוונתי לזה שהמחשב כן פועל עם הכרטיס רשת חלק במצב SAFE MODE (כמו עכשיו) לכן אני יכול לגלוש באינטרנט אבל אז אןי לי מוזיקה, הפעלת קבצים, תמונות וכו'... תנחש מה אני עושה כל פעם שאני רוצה לשמוע מוזיקה? ריסט, מוציא את הכרטיס רשת ועובד עם הווינדוס בלי אינטרנט.

לא יודע, משהו פה מוזר מאוד.

פורסם

כנראה זאת לא בעיית חומרה, כשלב ראשון הייתי מוחק את את הדרייבר לחלוטין בסייף מוד ואז מתקין גירסה אחרת (מנהל ההתקנים, מסיר את הכרטיס ומסמן ב-V את התיבה של מחיקת הדרייבר לחלוטין).

אגב, למה אתה לא משתמש בכ.הרשת שעל הלוח?

פורסם

איזה גנוב אני, הורדתי משהו אחר במקום הדרייבר, מחקתי את הישן ונשארתי בלי אינטרנט,

ביצעתי שחזור מערכת, חזרתי לווינדוס הרגיל, כרגע עובד.

תיתן לי בבקשה לינק מדוייק לדרייבר שאני לא אתקע שוב ^^.

תודה!

פורסם

תוריד את הקובץ מהקישור הראשון ותפרוס אותו (הוא מכווץ).

תמחק את הדרייבר הישן.

תעשה סריקה חוזרת ותכוון את החיפוש לאיפה שפרסת את הקובץ ולגרסת מערכת ההפעלה שלך (32 או 64 ביט).

• תוכן חדש...