Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע, זו הגירסא הנוכחית:

Version 1511

מדובר בלפטופ, שבמקור היה מותקן עליו WIN8 מובנה, הייתי זכאי לשדרוג ושנה שעברה שדרגתי ל- WIN10.

לפני כחודשיים, שניסיתי להתקין את עדכון השנה / עדכונים לאחר האתחול ההתקנה תמיד הייתה נתקעת ב- 32%.

ניסיתי להתקין את העדכון באופן ידני מהאתר של מייקרוסופט, לנתק את כל ההתקנים מהמחשב, לעדכן דרייברים, למחוק את הSoftware Distrubutions, לאפס את ה- Windows update, להוריד כלי לתיקון ה Windows update אך שום דבר לא עזר...

אני חשבתי אולי לעשות restore factory reset אבל אני מפחד להתקע עם WIN8 מבלי להצליח לשדרג ל- 10.

בינתיים אני לא עושה עדכונים (בטלתי את ה- Service של ה- UPDATE), כי כל עדכון שאני עושה נתקע ואז ה- WIN צריך לחזור בחזרה לגירסא הקודמת.

יש לכם רעיונות?

פורסם

נתחיל מזה, ברגע שהתקנת 10 והוא ביצע אקטיבציה, זהו, המחשב עם רישיון קבוע ל 10.

במקום להתקין 8 ואז לשדרג ל 8.1 ואז ל 10 (אין ברירה, זו הדרך) יש שתי דרכים:

1. אני מעריך שניסית, אבל נעבור עליה שוב, להוריד Windows media creation tool חדש ממיקרוסופט להוריד ל USB את ההתקנה של 10, לנתק את המחשב מכל חיבורי הרשת שלו ולנסות להריץ את ההתקנה בלי Updates תוך ההתקנה ובלי כלום.

2. אם 1 לא עבד, לגבות את כל החומר שלך מהמחשב, לשים על ה USB של ההתקנה דרייברים טריים מאתר יצרן המחשב ולהריץ את ה USB תוך כדי איתחול המחשב ואז למחוק את כל המחיצות הקיימות והתקנה נקיה של 10 על המחשב.

פורסם

את 1 ניסיתי ללא הצלחה. ניסיתי גם לעדכן את המחשב באמצעות העדכון הידני כמו שאמרתי. (בחרתי להשאיר קבצים וזה נתקע באמצע באותו השלב)

את 2 עוד לא ניסיתי...

השאלה, עד כמה חשובים העדכונים/עדכוני האבטחה האלה... בכל מקרה, אני מרגיש שה- Windows כבר מתחיל לזייף אולי אחכה עם זה לאחר שאשדרג ל- SSD.

פורסם

אם אתה חוזר ל-WIN8, עדיין אתה יכול להתקין פעם נוספת את WIN10 במחשב הזה - מי שהתקין WIN10 בחינם, קיבל רישיון דיגיטלי שמיועד ספציפית למחשב בו הותקן WIN10 (נבדק בעת ביצוע אקטיבציה מול שרתי מיקרוסופט).

אתה יכול להוריד מהקישור הבא, תוכנת עדכון עבור WIN10.

במידה ועדיין המחשב נתקע, מאותו קישור אתה יכול להוריד גרסה עדכנית של WIN10 להתקנה (ניתן להתקין ישירות, בלי שיש צורך להתקין WIN8 לפני כן. במידה וחזרת ל-WIN8, ניתן לבצע שדרוג ל-10).

http://bit.ly/1KwZCCq

פורסם

^ את העדכון הזה כבר ניסיתי ללא הועיל...

אנסה להתקין את הWIN מ- 0 בעזרת ה- Creation media... הוא מוריד את הגירסא העדכנית ביותר?

פורסם (נערך)

הקישור שהוא נתן לא רלוונטי. אין לי בעיה ב- Windows update עצמו (הוא מתפקד ואני יכול להוריד עדכונים)

הבעיה לאחר האתחול ובמהלך התקנת העדכון. (לפני שהWINDOWS עולה ההתקנה קופאת ב- 32% ולא ממשיכה...)

למען הסר ספק, אני כבר ניסיתי לבצע את התהליכים שרשומים שם.

בכל מקרה, תודה על העזרה.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

רק מעדכן :

מיקרוסופט פתחו את האפשרות להוריד עדכון ה-Creators Update בעזרת כלי עזר לעדכונים (Windows 10 Update Assistant).

אני מאמין כי בעזרת ה- Creation media, אתה תקבל ישירות את העדכון הנ"ל (גרסה 1703).

http://bit.ly/2o6q1B4

פורסם
רק מעדכן :

מיקרוסופט פתחו את האפשרות להוריד עדכון ה-Creators Update בעזרת כלי עזר לעדכונים (Windows 10 Update Assistant).

אני מאמין כי בעזרת ה- Creation media, אתה תקבל ישירות את העדכון הנ"ל (גרסה 1703).

http://bit.ly/2o6q1B4

עדיין לא מופץ ב media creation, ואני גם לא ממליץ להתקין אותו עדיין!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אין צורך לחכות.

במידה והגרסה שמותקנת איננה CREATION, אז לאחר מכן אפשר לעשות עדכון לגרסה זאת בעזרת תוכנת/אפליקציית העדכון שנמצאת בקישור ממנו הורדת את תוכנת ההתקנה- פוסט #4 (אני אישית השתמשתי באפליקציית העדכון לשם כך- זה עובד).

דרך WINDOWS UPDATE ייקח זמן עד שיתאפשר לבצע עדכון.

הדבר המבאס היחיד שנתקבלתי בו - כאשר ביצעתי REFRESH למסך, הוא בילגן לי את כל האייקונים על המסך, כך שהייתי צריך לסדר אותם מחדש. מעבר לפעם היחידה שזה קרה - לא נתקלתי בבעיות נוספות/אחרות.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון -

1. שדרגתי את הקשיח ל- SSD ואין מה להשוות עולם אחר. (הפיח חיים חדשים במחשב אפילו שמדובר במחשב עם- SATA II)

2. עשיתי התקנה נקייה מ- 0 של הגירסא הכי עדכנית של WIN10 , נפתרו לי הרבה בעיות שנבעו מהתקנת השדרוג...

עכשיו הכל עובד פיקס כולל עדכונים...

• תוכן חדש...