Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות ממפגש בחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומה זה משנה אם יש אחד או שלושה או עשרים?

מוטי.

זה מה שבאמת חסר לוייפר עוד בקבוק נוס בבאג'.

חלק מהפורשות פשוט לא יפות. יש אליהן בודי קיט לא בצבע תואם לרכב לא חבל?

מממ מזכיר לי רכב מסויים מהארץ :roll:

פורסם

בקשר להערה על מספר ניטרויים:

אני מניח שזה דווקא די משנה משתי סיבות:

א. הם לא נראים לי ערסים כמו בארץ, ולא היו שמים סתם בשביל היופי.

ב. לפי מה שהבנתי מחברים את הניטרו והוא מזריק את הגז הנפיץ לצילינדר בזמן היניקה וגורם לתגובה והתפרצות יותר אלימה. אם יש שם מאין מערכת שתאפשר לכל ניטרו לפקד על מספר צילינדרים כמות ההזרקה תיהיה יותר גדולה לתוכם, הרי כאשר יונקים מהבלון את החומר יש מהירות מסויימת מקסימלית שהוא יוכל לעבור בצינור בחתך מסויים, וניתן לפתור בעיה כזאת ככה.

סתם השערה...

פורסם
זה מה שבאמת חסר לוייפר עוד בקבוק נוס בבאג'.

חלק מהפורשות פשוט לא יפות. יש אליהן בודי קיט לא בצבע תואם לרכב לא חבל?

מממ מזכיר לי רכב מסויים מהארץ :roll:

חחח גם לי זה הזכיר את תופעת העונדות,

אבל מה ששמתי לב מהתמונות הראשונות של הבימרים היה שגם שם זה אוטו למעמד היותר ערסי... ככה זה נראה לפחות לפי הקיטים.

פורסם

יותר בלונים של נייטרו זה יותר חומר לא יותר כח. זה אומר שהזמן שתוכל להשתמש בנוס יהיה יותר ארוך עם 3 בלונים מאשר עםבלון אחד... אבל אף אחד לא ילחץ על הכפתור עד שיגמרו 3 בלונים או אפילו אחד...

פורסם

זה באמת יותר הגיוני,

אבל נראה לי שעדיף להסתפק בבלון אח ולמלות מתי שנגמר...

חח לא נראה לי שקיים מישהו שנוסע עם לחיצה על ניטרו שלא ברייס אלא כהרגל יומיומי :)

למרות שאם המנוע עשוי מטיטניום, זה עלול להיות נחמד :roll:

• תוכן חדש...