Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
גם אני חשבתי על זה, אפשר ללכת על רכב יד שנייה שנת 2015-2016 במצב מצוין במחיר משמעותית יותר נמוך, אבל כל אחד ושיקולו.

אני גם קצת לא מבין מדוע פסלת את הקיה קארנס כ"כ מהר - על הנייר היא אמורה לענות על הצרכים שלכם היטב. בנוגע לאאוטלנדר, כפי שכבר כתבו לך, מאד פופולארית בחברות הליסינג ולכן אם סחירות עוד 3-4 שנים זה שיקול משמעותי אז יהיה קשה למכור אותה במחיר סביר.

בכל אופן, אם יצא לך לקחת את הרכבים שהתעניינת בהם לנסיעות מבחן? איך התרשמת מהם?

רק לפני שבוע שבועיים המשתמש mikman מכר את האאוטלנדר שלו ב 2000 ש"ח מעל המחירון,הנה מה שהוא כתב:

אאוטלנדר 7 מקומות מודל 2015 לפני מתיחת פנים. עברה 42,000 ק"מ. התקשר מישהו רק יומים אחרי שפרסמתי ביד 2 במחיר של 138,000 וקנה הרכב בלי בדיקה. מחירון לפי יצחק לוי 132,000, הרכב נימכר 134,000 בלי ויכוח( חושב שהיתי יכול ב 135).

אומנם אתה דיברת על סחירות בעוד 3-4 שנים, אך לדעתי השוק בעוד 3-4 שנים לא יהיה שונה מהותית מהשוק של היום, עדין ערימות של רכבי ליסינג יעלו אבק במגרשים. אך כנראה שיהיו עדין קונים לאאוטלנדר. מזל שהחרדים ממשיכים לעשות ילדים...

לפי הבנתי, שוק היד השניה של האאוטלנדר חם והמשומשות הפרטיות בעלות נתונים טובים נמכרות מהר יחסית ובמחירים הקרובים למחירון ואף מעל המחירון וזאת למרות הפופולריות של הדגם הזה גם בליסיניג וגם בשוק הפרטי ואולי דווקא בזכות העובדה הזו..

עריכה אחרונה על ידי doronli
פורסם
רק לפני שבוע שבועיים המשתמש mikman מכר את האאוטלנדר שלו ב 2000 ש"ח מעל המחירון,הנה מה שהוא כתב:

אאוטלנדר 7 מקומות מודל 2015 לפני מתיחת פנים. עברה 42,000 ק"מ. התקשר מישהו רק יומים אחרי שפרסמתי ביד 2 במחיר של 138,000 וקנה הרכב בלי בדיקה. מחירון לפי יצחק לוי 132,000, הרכב נימכר 134,000 בלי ויכוח( חושב שהיתי יכול ב 135).

אומנם אתה דיברת על סחירות בעוד 3-4 שנים, אך לדעתי השוק בעוד 3-4 שנים לא יהיה שונה מהותית מהשוק של היום, עדין ערימות של רכבי ליסינג יעלו אבק במגרשים. אך כנראה שיהיו עדין קונים לאאוטלנדר. מזל שהחרדים ממשיכים לעשות ילדים...

לפי הבנתי, שוק היד השניה של האאוטלנדר חם והמשומשות הפרטיות בעלות נתונים טובים נמכרות מהר יחסית ובמחירים הקרובים למחירון ואף מעל המחירון וזאת למרות הפופולריות של הדגם הזה גם בליסיניג וגם בשוק הפרטי ואולי דווקא בזכות העובדה הזו..

לא יפה הסגנון דיבור שלך.

אני בספק עם

mikman ידידנו נמנה על האוכלוסיה שציינת

פורסם

מזל שגם חילוניים ממשיכים לעשות ילדים. לרכבים עם 7 מקומות גם בעתיד יהיה ביקוש. גם משפחות עם 3 ילדים מוצאים שימוש למושבים נוספים ( סבים, חברים של ילדים ותכניות לעתיד ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לא יפה הסגנון דיבור שלך.

אני בספק עם

mikman ידידנו נמנה על האוכלוסיה שציינת

אני חילוני גמור עם שני ילדים ומחזיק אאוטלנדר שבעה מקומות. ברור לי שיש קהל צרכנים גדול ואוהד של משפחות של 2-3 ילדים לאאוטלנדר. עובדה, אני בינהם.

השלוש נקודות.... מעידות על נימה של הומור....

חלילה לא מזלזל באף אחד... ילדים זה שמחה, בכל סוג של משפחה.

אם פגעתי ברגשותיו של מישהו אני מתנצל...

את האמת לא כ"כ הבנתי ממה נעלבת. אולי פספסתי משהו?

פורסם

לפות"ש - תתחדש, בשעה טובה. בבקשה נשמח לעדכון בדבר איך הרכב ממזג את השורה השניה ובפרט השלישית בימי השרב שפוקדים אותנו. במיוחד מיזוג לילדים שספונים במושבי בטיחות שעוטפים אותם ואז הם כמו שוארמה בלאפה (:-

אני סבלתי מזה נורא באאוטלנדר שהיה לי ולאחר נסיעה של חצי שעה והלאה הייתי מוציא את הקטנה מבושלת במיץ של עצמה גם כי תריסי המזגן לא היו ניתנים לכיוון לכל איזור הרכב.

בהצלחה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בקשר למיזוג...

הרכב שלי שחור (אולי טעות אבל אני אוהב את הצבע)

שפותחים את הדלת גהינום... למזגן לוקח קצת זמן לווסת את החום הזה...

מה שמצאתי זה שאם מכוונים את המצב של המזגן למיזוג גפ של הרגליים יש יציאות אוויר גם מתחת לכיסא של הנהג ולידו ככה שיש אוויר גם לאלא בשורה השניה

במהלך הנסיעה הרכב מתמזג כמו כל רכב פרייבט שאין יציאות מאחורה.

גם שהיה לי קאיה קראנס עם מיזוג לשורה השניה וגם בסקודה ייטי המיזוג מאחורה הוא חלש והנוסעים מבקשים שאכוון אליהם את היציאות הקידמיות אז אצלי אין שינוי

בקשר לילדים בכיסאות בטיחות הסבירו לי בחנות תינוקות שרוב הכיסאות לא מיועדות לחום הישראלי ומשלבים בדים לא נושמים וקטיפות למינהם כי צריך שלתינוק יהיה חם (בחורף או במדינות קרות)

לילדה שלי יש כיסא בטיחות שרכשתי אחרי שהחכמתי והיא לא מזיעה כל כך

התינוק שעם הכיסא הקודם עדיין יותר סובל מזה

פורסם

אחרי 16 חודשים עם אאוטלנדר חדשה (בצבע לבן), שמש קופחת, חום ולחות של תל אביב - אין לי שום טענות למזגן. לא לי ולא ליושבי השורה השנייה.

לא משנה באיזה שעה של היום, בשיא החמסין או הלחות של יולי אוגוסט, תוך 3-5 דקות נעים לכולם.

פורסם

בחמש דקות האלה שציינת העוצמה של המאוורר חייבת להיות עד הסוף, הוא צועק ומפריע ומיותר. וככה זה ארבע עד שש פעמים ביום ממוצע. בכמות שאני מזיע (ואני מזיע) בחמש דקות האלו, אני מספיק לעצור בתחנת דלק, למלא ג'ריקן 18 ליטר 98, להחנות את הרכב בתוך עמוד, לשטוף אותו בבנזין, לשרוף ולקחת מונית הביתה (;-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בתור מישהו שמתעסק במיזוג אוויר ככל שעוצמת המאוורר גבוהה יותר האוויר פחות קר כי האוויר לא מספיק להתקרר בסוללה ועובר מהר יותר...

מה שכן זה עוזר לעשות סירקולציה של האוויר מבחוץ שבדרך כלל פחות חם מהאוויר שבתוך האוטו...

ואחרי דקה שהמאוורר גבוה והאויר התחלף באוטו אפשר להנמיך ולקרר את האוויר יותר.

אגב בגלל שחום "עולה" כדאי לפתוח את החלון בגג לתת לחום לצאת.

• תוכן חדש...