Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

התחילה לי בעיה חדשה, הרכב מניע לשניה ואז נכבה ואחרי הרבה סטרטרים ומשחקים עם הקודן הוא הניע

אבל עכשיו הוא לא מניע בכלל.

חשבתי שזה הקודן משחק איתי, אבל גם אחרי שביטלתי את הקודן ע"י שיחזור של החוטים המקוריים זה לא עזר

שמתי לב שכאשר אני נותן סטרטר מגיע מתח למשאבה, אבל אחרי שאני מפסיק את הסטרטר המתח למשאבה מפסיק והרכב נכבה.

יש לי עוד בעיה בלוח שעונים, אבל אני לא חושב שהיא קשורה כי הרכב הניע ונסע עם הבעיה זאת

מה זה יכול להיות??

פורסם

היום ניסיתי להניע את הרכב עם הזנה ישירה מהמצבר המשאבה עבדה אבל הרכב לא הניע כאילו המחשב מכבה אותו

פורסם

אולי יש עוד ניתוק שלא ביטלת?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

יש לך ספר רכב?

יש לי כזה רכב שנת 2001. רשום שם בפירוש מה יכולות להיות הסיבות לבעיות בהנעה.

עם זאת, כאשר מה שרשום שם נמצא תקין אין בפסר תשובה למקרים מורכבים יותר.

הבעיה יכולה להיות מגוונת.

בדוק אם המצבר מספיק חזק להנעה.

נסה להניע עם כבלים.

בדוק האם יש ניצוץ בפלאגים.

בדוק האם רצועת מנוע לא נקרעה (נדיר אבל גם יכול להיות)

בדוק האם זרימת הדלק תקינה.

ולפי זה להמשיך בדרך השלילה:

/ משאבה/ מסנן דלק סתום/ ממסר חשמלי/ חיישן קראנק /סטארטר/ פיוז/ חיישן טמפ' וכו.

הזול עולה ביוקר

פורסם

עם הרבה משחקים עם סוויץ ונגיעה בריליי הרכב מניע לפעמים אבל לא משהוא שאני יכול להצביע עליו

הרכב מניע לכמה שניות אבל אז משהוא מנתק מכבה אותו

פורסם

למכר מהעבודה היתה בעיה דומה לשלך..

פתחתי סוויץ ועשיתי לו סריקה בcarista (תוכנה של רכבי הקונצרן )

נרשמה אי קריאה של השבב במפתח, (אמבולייזר ) החלפנו את האמובולייזר של המפתח ומאז...

יצא מתוק...

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

נראה לי שגם אצלי האמבולייזר לא טוב

יש הצתה יש דלק ויש פולסים למזקרים לעבוד, הכול עובד כמו שצריך לשניה שתיים ואז הכול נכבה

אין לי לוח שעונים תקין אז אני לא יודע אם נדלקת מנורה של האמבולייזר

יצא לי פעם או פעמיים שהרכב הניע אבל אחרי שכיביתי אותו שוב פעם הוא לא הניע

ניסיתי לחלוב את הרכב עם OBD2 אבל לא הצלחתי , VW מצריך חיבור מיוחד או תוכנה מסויימם שאני לא מכיר

אפשר לפרק את האנטנה מהסוויץ ולקחת אותה עם המפתח למשהוא לבדיקה או שחייבים את הרכב??

• תוכן חדש...