Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, עד כמה זה קריטי לסגור את הפלגים החדשים עם ידית מומנט?

לפי אוטודאטה ראיתי שצריך לסגור על 25nm .

עד היום הייתי סוגר לפי תחושת יד.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

יאני כמובן צודק, אבל מה שיותר חשוב במנוע הזה, זה לשלוף את חוטי ההצתה מהחלק המתכתי שלהם עם שפיץ פלאייר. כמובן שיש כלי ייעודי לזה אבל אפשר להסתדר בלעדיו.

בשום מצב לא למשוך אותם מהחוט עצמו.

Stay Dirty

פורסם (נערך)
יאני כמובן צודק, אבל מה שיותר חשוב במנוע הזה, זה לשלוף את חוטי ההצתה מהחלק המתכתי שלהם עם שפיץ פלאייר. כמובן שיש כלי ייעודי לזה אבל אפשר להסתדר בלעדיו.

בשום מצב לא למשוך אותם מהחוט עצמו.

היי, ראשית תודה.

עשיתי כבר שיעורי בית בנושא הוצאת החוטים וקניתי פלאייר מיוחד (90 מעלות בקצה) כך שיתפס בשקע בחלק מברזל. נראה לי שאעדיף ידית מומנט שלא לעשות נזק..

עריכה אחרונה על ידי dimblaster

פורסם

תזמין לך ידית זולה מאיביי או אמאזון, ועד שהיא תגיע, תציין מהיכן אתה בארץ, יש פה הרבה חבר'ה עם ידיות מומנט שישאילו לך.

Stay Dirty

פורסם

האמת שכבר השאלתי ידית, אבל המון תודה על ההצעה.

דרך אגב - מה המחיר הסביר לידית 20-75nm דרייב 1/2

פורסם

בדרך כלל ידיות חצי הן מומנט גדול יותר. לטווח שציינת ידית 3 שמיניות תתאים. קניתי כזו באיביי , אחלה ידית ב 80 ש"ח אם זיכרוני איננו מטעה אותי. ידיות חצי עד 170 ניוטון מטר יכולות לעלות עד 500 ש"ח תלוי במותג אבל קניתי את שלי ב170 ש"ח באינטרנט.

הזול עולה ביוקר

• תוכן חדש...