Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היום קבלתי את הקורולה החדשה.

ברכב ישנה מראה מתכהה אוטומטית ,אופציה מאוד נוחה בעידן שנהגים רבים מחליפים לנורות לד מסנוורות.

לחצתי על הכפתור והפנסים של הרכב מאחוריי הפכו לירוקים ולא מסנוורים, אחלה של דבר.

שמתי לב שבמראה ישנן שתי נוריות , בלחיצה על auto , הנורית השמאלית מאירה בירוק והנורית הימנית לא נדלקת.

מה תפקיד הנוריות ? אני מניח שמדובר בחיווי מסוג כלשהו .

האם המצב שתיארתי תקין או ששתי הנוריות אמורות לדלוק ?

לאכזבתי אין בתחתית הדלתות תאורה שתשפר ראות במקומות חשוכים , יש למישהו פתרון יעיל וטוב ?

הרכב נוח , הנסיעה רגועה (מהו שאני מאוד אוהב) אבל משום מה אני לא מתלהב מהרכב, הרגשה מוזרה ביחוד כאשר מדובר ברכב שנמצא במחיצתי כמה שעות בלבד .

כנראה זו טבעה של הקורולה -סוס עבודה יעיל ולא מלהיב :)

תתייחס לאחר כפי שהיית רוצה שהאחר יתייחס אליך :wink:

פורסם

מומלץ לקרוא את ספר הרכב על מנת להבין את הרכב טוב יותר.

בנוגע לשאלה שלך, כן נורה אחת דולקת במצב אוטומטי.

" מראה פנימית אוטומטית נגד סנוורבתגובה לרמת הבהירות של פנסי המכוניות הנוסעות מאחור, האור המוקרן מופחתאוטומטית.שינוי התצורה למניעת הסנוור האוטומטיתoff/Onכאשר תפקוד מניעת הסנוור האוטומטיבמצב ON ,נורת הביקורת דולקת.כלי רכב ללא מערכת כניסה והתנעה חכמה:התפקוד יוגדר למצב ON בכל פעם שפותחים)ON )את מתג ההתנעה.לחיצה על הלחצן מחזירה את התפקודלמצב OFF( .גם נורת הביקורת כבית(.כלי רכב עם מערכת כניסה והתנעה חכמה:התפקוד יוגדר למצב ON בכל פעם שפותחים)ON )את לחצן התנעה Power.לחיצה על הלחצן מחזירה את התפקודלמצב OFF( .גם נורת הביקורת כבית(."

פורסם

לא הסבירו לך במסירה?

נורה דולקת - מראה מתכהה אוט'.

נורה כבויה - מראה לא תתכהה אוט' (ובכלל).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

רק הזכירו שיש מראה כזו , לא הוסבר כיצד היא מתפקדת.

מחר אשב עם הספר ללמוד דברים לעומק.

פורסם

לא רוצה שיישמע כאילו אני מקטר אבל מה הסיבה שחסכו על הדברים הקטנים כמו למשל-

1.תאורה בדופן הדלתות -שתאיר את השביל בלילה ברגע שיוצאים מהרכב

2.תאורה חזקה יותר שתאיר את תא המטען -הנורה המקורית לא טובה מספיק, בדקתי אתמול בלילה ,היה חשוך גם בתא המטען

מדובר בחברה ענקית , הקורולה תופסת נתח שוק לא קטן ,בשטח נראה כאילו מנסים לחסוך על כל פרט נוחות .

הרכב עצמו טוב מאוד (טפו טפו) אך יש אכזבה שלא משקיעים בדברים הקטנים.

מקווה שהאכזבה תחלוף מהר כי בסופו של דבר אני מאוד מרוצה מהרכישה שעשינו.

פורסם

אפשר להוסיף לבד אבל הייתי מצפה מחברה רצינית שלא תחסוך על דברים שעולים גרושים בזמן הרכבת הרכב.

פורסם

אין לי מושג באיזה תאורה השתמשו בסלון ,שמתי לב שהיא מספיקה על מנת להאיר את השביל כשיוצאים מן הרכב.

מפתן הרכב לא מואר אך השביל מואר, מוזר מחד אך מעודד מאידך.

מעניין מה הותקן במראה על מנת למנוע לחלוטין את הסנוור והאם ניתן לכסות את השמשה הקדמית באותו ציפוי מונע סנוור ?

נ.ב אודה למנהלים אם ישנו את כותרת הדיון ל"תאורה בקורולה 2017"

• תוכן חדש...