Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

התחדשתי ברכב יד שניה (סקודה אוקטביה 2013) ואני רוצה לטפל בה ולהחזיר לה את הברק לצבע.

חשבתי על הפעולות הבאות:

1) שטיפה ידנית יסודית

2) clay עדין (פלסטלינה) להורדת לכלוך שנדבק לצבע

3) ווקס להחזרת הברק והגנה על הצבע (חשבתי על meguiars ultimate liquid wax)

אבל יש לי כמה שאלות:

1) האם הפלסטלינה יכולה לפגוע בצבע או להוריד ממנו את שכבת הלכה? (קחו בחשבון שהרכב עבר תיקוני צבע באזור הדלת)

2) האם ניתן למרוח ווקס ללא שימוש בפוליש לפני כן?

תודה.

פורסם

1. עדינה לא תוריד אבל עבודה לא נכונה יכולה להוסיף לך סוירלים

2.באיזה צבע הרכב?! אם בצבע בהיר תחשוב על אופציה אחרת ולא רק ווקס(אוטם יתן לך עמידות יותר גבוהה וכמעט אותו מראה)

פורסם (נערך)

גם אני הייתי ממליץ לך על אוטם צבע איכותי שיחזיק לך יותר זמן של הגנה, ולא ווקס פשוט, אתה יכול ללכת על מנזרנה, הוא טוב אבל הברק שלו לא חזק. אם אתה רוצה ברק חזק אתה יכול ליישם ווקס איכותי (לא של מגוויארס....) ואז לקבל את התוספת ברק

מה שכן אתה יכול לרכוש אוטם צבע שמגיע עם ווקס קרנובה, ואז לקבל את הברק לאורך זמן ארוך ללא צורך ליישם כל חודש ווקס. שזה בערך משך ההגנה של ווקס, אוטם טוב! יכול להחזיק לך 4/5/6 חודש, אם תרצה המלצה שלח ה"פ

עריכה אחרונה על ידי Tnc
פורסם

הרכב בצבע כחול פנינה.

מה ההבדל בין אוטם צבע לבין ווקס?

הייתי בטוח שווקס סינטטי נקרא גם אוטם צבע.

ולגבי הווקס של מגווירס, קראתי עליו רק ביקורות טובות עד כה. מה לא מומלץ בו?

פורסם

עמידות לא גבוהה, יש ווקס סינטטי ויש אוטם, ווקס סינטטי יש לך פוסו יש לך קוליניט 845 שהם מעולים(הפוסו קשה לישות, תפספס מעט ואתה אוכל אותה בהורדה שלו) ה845 ממש נוח לשימוש.

ווקס סינטטי בגדול מביא תוצאות שהינן בין אוטם לווקס. וגבי שוני תריץ חיפוש כאן בפורום

פורסם

לא יודע לגבי העמידות של המגווירס מתוך ניסיון אישי, אבל אנשים בפורומים מדווחים על עמידות של בערך 3 חודשים. נראה לי סביר לשטוף את הרכב בצורה יותר רצינית עם ווקס 3-4 פעמים בשנה.

מה שקסם לי במיוחד בווקס הזה הוא הטענה שלהם שהוא לא מכתים חלקי גומי ופלסטיק.

אגב, לא קיבלתי תשובה האם ניתן לשים ווקס ללא פוליש?

פורסם

^^אם אתה עושה פלסטלינה ועובר עם IPA מדולל(אלכוהול) אחרי השטיפה שלאחר הפלסטלינה אין צורך בפוליש.

הפוליש סך הכל חופש לכה טריה יותר ועושה קורקשן לברק וכו'(כמובן בתנאי שהעובי לכה מאפשר זאת ללא חדירה לצבע)

פורסם

כתבתי לך בסוגריים מזה..(אלכוהול נקי, תקנה בביוטיקר בעשר שקל חצי ליטר) תדלל 1:3 ותעבור על הרכב אחרי הפלסטלינה.

למה לעבור אחרי פלסטלינה, אומנם הרכב שטוף ומרגיש חלק בנגיע אך עדיין קיימים מקומות שאולי יש עליהם ליכלוך שומני או ליכלוך כלשהו אחר, האלכוהול דיי מבטיח לך משטח נקי לישום ובעצם כך התקשרות טובה יותר בין הפח לחומר.

• תוכן חדש...