Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש לקנות כמה עשרות (20-30) מצלמות חד פעמיות, כאלה של פעם, לאיזה אירוע. אבל משום מה אני לא מצליח למצוא בשום מקום (איביי) מצלמות כאלה דיגיטליות שלא במחירים אסטרונומיים. יש בכלל דבר כזה? יש לחילופין דרך לצלם את התמונות במצלמות פילם רגילות ולשלוח ל"פיתוח דיגיטלי" שממיר את הפילם לקבצים?

כי אחרי הכל, תמונות פיזיות זה מגניב, אבל אי אפשר להוציא לחברי הפייסבוק שלי ת'עיניים עם החת'כות קרטון האלה.

הכוונה היא למשהו כזה, אבל דיגיטלי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הלינק לא עובד. אתה יכול להעביר אותו דרך שירות קיצור לינקים כלשהו או לשים את השם של המוצר ואני אחפש באמאזון בעצמי?

פורסם

יש עדיין המון מעבדות בארץ שמפתחות סרטים. שום בעיה. עוד לפני 15 שנה הייתי מקבל גם סריקה לקבצים בנוסף לפיתוח והדפסה, או רק פיתוח וסריקה.

למה שבר דעת בעל נשמה באפו יבצע כזה אקט של בזבוז כסף וזיהום סביבה - נשגב מבינתי. בשביל להיות מגניב אפשר גם לפזר בין השולחנות בלוקים של ניירות עם מכחול וצבעי פנדה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מצלמה חד פעמית דיגיטלית זה רעיון פגום מהיסוד-

כדי לקבל תמונה נורמלית אתה צריך חיישן נורמלי ואופטיקה סבירה. בניגוד למצלמת פילם שזה נטו גוף פלסטיק בלי אלקטרוניקה או שום דבר בעל ערך, כי אפילו העדשה עשויה מפלסטיק, למה שמישהו ייצר חיישנים טובים במטרה שילכו לפח? רעיון הזוי.

אם אתה מסתפק באיכות זבל, אתה לא צריך להתפשר על חד פעמי-

http://www.ebay.com/itm/X6-Mini-High-Denifition-Digital-Camera-Mini-DV-Support-32GB-TF-Card-Mic-NM-3X3E-/131590972299?hash=item1ea36ee38b:g:v-MAAOSw~gRV4EkH

יש ים של שטויות כאלו בסגנון במחירים של בין 6 ל 30 דולר.

פורסם

רעיון אחר שאולי יכול לעבוד עבורך. תפתח קבוצת וואצאפ אליה תצרף את המשתתפים ותבקש מהם לשלוח תמונות. לחילופין אתה יכול רק להודיע בתחילת הערב (נניח כל מי שנכנס מקבל פתק או דיילת שתוסיף לו את המספר לזיכרון בטלפון) שאנשים מוזמנים לשלוח את התמונות מנקודת המבט שלהם וככה אתה תקבל את כל התמונות מכל המשתתפים.

אם אתה רוצה לפתח את זה יותר תקנה סים חד פעמי כך שלא תצטרך להשתמש בטלפון האישי וזה יראה יותר "מקצועי" + יש את וואצאפ ווב וכך אתה לא צריך שהתמונות ישלחו לטלפון בכלל אלא ישירות למחשב.

פורסם
http://amzn.asia/2yZ6IMs

רק דוגמא לדגם, הוא נמכר גם ביבשות אחרות.

זאת מצלמה אנלוגית, עם פילם. כאלה הצלחתי גם למצוא, אני מנסה לראות אם מצליחים למצוא דיגיטלית.

האנס, פשוט מאוד - זה מגניב. זה חוסך את העלות של צלם נוסף, ומאפשר לך לראות את האירוע מהמון נקודות מבט שונות. מעבר לזה כל המצלמות האלה ניתנות למחזור. יש לך שם של איזה עסק שעושה כאלה דברים?

פיקה - אני מכיר את המגבלה של החיישן, זאת הסיבה שפניתי למקור הידע הבלתי נדלה. בינתיים מצאתי מצלמות כאלה עם 2 מגהפיקלסים, אבל זאת איכות שאני לא מוכן לקבל.

רלמס - קבוצת וואטסאפ זה מגניב והכל, ויש אפילו אפליקציות שמרכזות את כל התמונות שצולמות על אותה רשת ויי-פיי, אבל אני יכול להעיד על עצמי שאם הטלפון אני פחות אוהב לצלם. אם תשים לי על השולחן מצלמה פרופר, אפילו חד פעמית מג'ייפה, זה מגניב וזה שונה ואני אשתמש בה. בכל מקרה, פתרון טכנולוגי כנראה יהיה המוצא האחרון.

פורסם

למה לא לצלם עם הסלולארי? יש אותו כמעט לכולם וקל מאוד לשתף תמונות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עניתי על זה בתשובה שלי ל-רמלס. הטלפון שלך תמיד שם, וזה פחות מעניין. אני למשל לא מצלם כמעט עם הטלפון. מאידך, כשעומדים מולך מצלמה "אמיתית", עם עינית והכל, זה מעודד אותך לצלם ולעשות תמונות מעניינות ויפות. טלפון זה "סתם".

פורסם

פלוס, פחות סיכוי שתקבל תמונות אורך לא שמישות שצילמה הדודה חנה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

לא בטוח בכלל. אם לדודה חנה יש אייפון 7, לא תקנה משהו חד פעמי שמצלם יותר טוב, גם אם קיימות דיגטליות חד פעמיות.

אם המטרה של המצלמות זה לתמרץ צילום, קנה אחת טובה ותעניק אותה למי מבאי האירוע שיצלם את התמונה הכי טובה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם המטרה של המצלמות זה לתמרץ צילום, קנה אחת טובה ותעניק אותה למי מבאי האירוע שיצלם את התמונה הכי טובה.

אני מוכן לעזור בעניין הזה. ניקון D5 ואני אבוא... העדשות עלי... :-P

פורסם

עוד רעיונות מישהו?

אני יותר ויותר נוטה לכיוון של מצלמות פילם רגילות בשילוב עם אפליקציה שתחבר את כל התמונות למקום/אלבום אחד

מישהו יודע כמה עולה סריקת פילם ו/או מכיר אפליקציה טובה כזו?

• תוכן חדש...