Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
עניתי על זה בתשובה שלי ל-רמלס. הטלפון שלך תמיד שם, וזה פחות מעניין. אני למשל לא מצלם כמעט עם הטלפון. מאידך, כשעומדים מולך מצלמה "אמיתית", עם עינית והכל, זה מעודד אותך לצלם ולעשות תמונות מעניינות ויפות. טלפון זה "סתם".

תשמע, מצטער לומר לך, אבל מצלמות פילם חד פעמיות בחתונה זה ממש 2002. אף אחד לא יחשוב שזה מגניב. למעשה, הרבה מהצעירים בכלל לא יבינו איזה מן מצלמות אלה בלי מסך.

לעומת זאת, אם תתארגן על אפליקציה שמאפשרת בקלות להעלות תמונות מהטלפון של האורחים, תשלח לינק לפני החתונה לצעירים ותארגן מישהו בכניסה לחתונה שיעזור למבוגרים, ויותר מזה - תעלה תמונות שצולמו תוך כדי החתונה על מסך בחתונה עצמה (תמיד מגניב אנשים לראות תמונות של עצמם שצולמו לפני כמה דקות, לך תבין למה) - זה כבר קרוב יותר להגדרה של ״מגניב״. וזה גם ממש יעודד אנשים לצלם עוד ועוד.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם
עניתי על זה בתשובה שלי ל-רמלס. הטלפון שלך תמיד שם, וזה פחות מעניין. אני למשל לא מצלם כמעט עם הטלפון. מאידך, כשעומדים מולך מצלמה "אמיתית", עם עינית והכל, זה מעודד אותך לצלם ולעשות תמונות מעניינות ויפות. טלפון זה "סתם".

מצלמה חד פעמית זה ממש לא מצלמה אמתית בעיני המצולם וגם בעיני המצלם (גם ככה בעיניות פלסטיק של מצלמות חד פעמיות בקושי רואים משהו). אם היית מחלק DSLRים - זה סיפור אחר. אז יהיה להם לפחות פוזה של צלם.

מצלמה זה רק כלי והצלם הוא זה שמצלם את התמונות. מצלמה טובה לא תהפוך צלם גרוע לצלם טוב.

זה כמו שרכב טוב לא יהפוך נהג ליותר טוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לגבי מצלמות חד"פ - מציע שתשאל זוגות שעשו את זה. עבדתי פעם בחנות צילום, לרוב, לא יוצא שום דבר (וזה במידה והאורח לא לקח את המצלמה למזכרת). לחנות זה עסק טוב, גם למכור מצלמות וגם פיתוח.

שלא תבין אותי לא נכון, הרעיון רומנטי מאד, אבל הביצוע לא עומד במבחן המציאות, במיוחד לא ב 2017.

יש אפליקציות שמרכזות צילומים מאורחים בחתונה, גם יהיה זול יותר וגם תקבלו הרבה יותר תמונות טובות מהאורחים.

פורסם

טוב טוב בסדר. נרד מהמצלמות החד"פיות. ביאסתם אותי.

מישהו מכיר אפליקציה טובה שאפשר לנצל למטרה הזו? למרות שהייתי בטוח שיש מלא, אני מתקשה למצוא אחת שתתן מענה.

הרעיון הוא לעשות אלבום משותף. כמו שיש אפליקציות לרשימות שאפשר לשתף בין כמה אנשים (כמו למשל wunderlist), ככה כל האנשים מתקינים את האפליקציה, אני שולח להם הזמנה דרכה והאפליקציה או מתחברת למצלמה הדיפולטית של הטלפון או שיש לה ממשק צילום משלה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
בוא נראה כמה זמן יקח לך לעשות בית אורן עם לאון קופרה מול ניסן מיקרה.

אותו זמן.

ולך? כמה אנשים נהג לא מיומן ידרוס בדרך לשבור שיא זמנים חדש?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא יודע לגבי המחנות, אבל למחנה שלך אני לא מצליח לרדת. איך הצלחת לרדת לשם כל כך מהר?

פורסם

Spire, באירוע דומה בדיוק חשבתי על פתרון אלטרנטיבי: להזמין מספר צלמי מגנטים לא הכי יקרים. בסבירות גבוהה איכות תיהיה יותר טובה בהרבה מאשר מה שיצולם על ידי אורחים. כמו כן, בין אורחים יש תמיד חובבי צילום. אפשר לבקש מהם לצלם ולשתף תמונות.

פורסם

צלם מגנטים אחד עולה בערך פי 7 מעלות 20 מצלמות חד פעמיות, שזה מה שנדרש. מה גם שצלם מגנטים אחד לא יחליף 20 מצלמות, וגם לא ישיג את האפקט הנדרש - *לגרום לאנשים לצלם*.

בקיצור, רעיונות רלוונטיים?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אתה לא יכול לבקש מאנשים להביא מצלמות? נניח תגדיר את זה בתור תחרות צילום. מי שמנצח מקבל ריקוד למשל.

• תוכן חדש...