Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי מערכת של הרץ: מגבר, קומפוננט, רמקולים 6X9.

HDP 5

MPK 165.3 PRO

MPX 690.3 PRO

יש סאב של אלפיין 1224BP בנתיים.

נתחיל מזה שהמערכת לא נשמעת ואו, לא יודע איך להסביר את זה, אני כבר חושב שעשיתי טעות שעברתי מה JBL GTO 609C שהיה לי.

צד של נהג נשמע יותר מאשר צד של נוסע ואני מרגיש שאני שומע מוזיקה רק בצד של נהג כאילו הסאונד לא שווה.

מעלה תמונות של הכיוונים במגבר וה EQ במולטימדיה של PIONEER.

B - קומפוננט

A - רמקולים אחוריים

1.jpg20170214_190731.jpg

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני ביצעתי את ההתקנה לפי האתר של הרץ,

סאב מחובר בערוץ הסאב, ורמקולים פלוס בפלוס ומינוס במינוס וצד שמאל בשמשאל וימין בימין, לא יודע עוד איך אפשר להתקין את העניין.

בפיידר ובאלאנס צד ימין מנגן ימין וצד שמאל מנגן שמאל, הכל תקין.

ניסיתי להגיע לכמה אנשים אבל בגלל שלא ביצעתי אצלם התקנה הם לא מוכנים לעזור בכלל.

תודה אריק, אני אשים היום על FLAT ומה אחר כך לבדוק?

פורסם

מצטער על התגובה הכפולה אבל אם אני מחליף קיט וכבלים RCA יכול לעזור במשהו?

כרגע הם לא הוחלפו בכלל, רציתי קודם לשמוע איך נשמעת המערכת.

חשבתי להביא קיט ו RCA של AUDIDON מה אתם אומרים יעזור במשהוראיתי שלרוב מתקינים את זה עם מערכות של הרץ.

פורסם

תנסה לשחק עם הבאלאנס, תראה איך שומעים כשאתה מזרים הכל לשמאל ואח"כ לימין.

אם עובד כשורה אז תכוון לצליל כמו שאתה אוהב

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

מה שעכשיו מחובר זה כבלים שאצלי שנתיים כבר, לא מותג או משהו.

על הכבל פלוס רשום 4 גייג' ונראה עבה, אני היום אבדוק איזו חברה רשומה על הכבל.

RCA גם עוד לא קניתי חדשים, יש לי אחד שהוא בנפרד מהאחרים ומתחבר לסאב ו ץה 2 זוגות האחרים זה של חברת NVX AUDIO זה נראה כבל אחד עבה וממנו יוצאים 4 ראשים של RCA.

אתם חושבים שחידוש קיט ההתקנה וכבלים RCA יתנו תוצאה יותר טובה ממה שאני מתאר עכשיו?

קיבלתי הצעה לקיט של אודיסון 4 גייג' + 3 RCA של אודיסון, מה אתם אומרים? יהיה שינוי?

פורסם

מנסיון שלי עדיף rca מופרדים ולא אחד עבה מה שיוצאים ממנו 4 .. אתה לא חייב להשקיע עכשיו מלא כסף על קיט של אודיסון ..

לפי דעתי אתה רק צריך להחליף את הrca

מה שחשוב שהם יהיו שני חוטים מודבקים ולא אחד שמתפצל בסוף

פורסם

ניסיתי לכוון את הבאלאנס יותר לכיוון הנוסע והסאונד נהיה שווה, אבל יוצא מצב שצד הנהג נחלש גם.

בעקרון גם כזה על 0 אני מרגיש את צד הנהג ואת הטוויטר שם, אבל משום מה אני מרגיש יותר צד של נהג כזה על 0.

יכול להיות עוד לא התרגלתי לסט עצמו.

חוץ מזה גם הסאונד לא הכי משהו, מישהו יכול לעזור לי בכיוון המגבר אולי? תמונה הילתי בהתחלה.

• תוכן חדש...