Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כי אתה עלול לרסק איזה מכונית על ולהיות מחוייב במאות אלפי ש"ח נזק.

ככל שזכור לי, עם כל פוליסה סטנדרטית, אפילו של מקיף, אם איתרע מזלך לרסק באשמתך מכונית על, אתה בבעיה קשה, הפוליסה מוגבלת לכלה מאות אלפים בודדים.

עניינית לשרשור,

בחיים שלי לא ראיתי שעושים כזו סמטוחה מכזה דבר פשוט ועוד לערב עו"ד מעבר לכתיבת כתב תביעה?

הזוי!

פות"ש,

תזיז את הישבן שלך לעו"ד המכובד, תבקש מחר לכתוב כתב תביעה כנגד בעל הרכב הרשום במשרד הרישוי.

זה צריך לקחת לא יותר מחצי שעה לעו"ד עילג שלמד בהתכתבות במכללת שקר כל שהוא במזרח אירופה.

משם עם כתב התביעה (ב 3 עותקים) ציק צק לבית המשפט ותגיש את כתב התביעה.

התורים משתנים מבית משפט אחד לשני אבל לא צריך לקחת יותר מגג חודשיים-שלושה.

יאללה, להפסיק לחפור ולהתחיל לעשות או כמו שהבוס שלי פעם היה תמיד שואג עלינו "פחות דיבורים ויותר מעשים!" :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ככל שזכור לי, עם כל פוליסה סטנדרטית, אפילו של מקיף, אם איתרע מזלך לרסק באשמתך מכונית על, אתה בבעיה קשה, הפוליסה מוגבלת לכלה מאות אלפים בודדים.

:lol:

השאלה היא מה הסטנדרטים שלך.

היום אנשים מבטחים בסכומים של מיליון ש"ח וגם יותר, תמורת תוספת תשלום לא גבוהה.

לגבי פות"ש מסכים איתך באלף אחוז

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני חושב שרוב האנשים לא ערים לזה שפוליסת מקיף סטנדרטית כמו שמונףקות אלפים מידי יום, מוגבלות לתקרת שיפוי של משהוא סביב ה 300 אלף.

פורסם

נוטה אני להסכים עם הקביעה הזאת רק כיום הסכום הבסיסי נע בין 400-500 אלף ש"ח

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אגב, זה כולל גם את עלות הנזק לרכב שלך או שזה רק לצד ג?

פורסם

מה זאת אומרת? האם פוליסת צד ג׳ מכסה נזקים גם לרכב שלך במקרה של תאונה שאתה ביצעת? הייתי תחת הרושם שזה מכוסה רק תחת ביטוח מקיף...

אם השאלה היא לגבי ביטח מקיף אז ברור שהרכב שלך מכוסה בדיוק עד לחצי משוויו במחירון (מעבר לזה = טוטאלוס). שווי הרכב שלך משתקף בד״כ בעלות הפוליסה.

פורסם

ביטוח צד ג' מכסה את צד ג' שנפגע

ביטוח מקיף מכסה את בעל הרכב מהנזק שנגרם לרכבו הוא

אובדן להלכה בין %50 ל 59% - מופיע אחרי חודש חודשיים בשוק כיד ראשונה מרופא ללא תאונות

אובדן מוחלט מעל 60% - הולך לחלקי חילוף או לריתוך שני חלקים לרכב אחד ג'דיד

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

רק עכשיו אני רואה את השרשור.

לפותח השרשור. כמו שאמרו לך לך לעו"ד וחשוב עו"ד שמבין. אין כזה דבר שלא תובעים את בעל הרכב אפילו אם ידוע לך מי הנהג.

חבל על כל יום, תגיש בקשה, במקרה שלך היות והוא קצת מורכב הייתי מיעץ לך להגיש בשלום ולא בתביעות קטנות כי לפעמים הענינים שם יכולים להסתבך ולא תמיד לטובתך.

לגבי סיכויי הגביה, צר לי לאכזב אותך אבל כן, קח בחשבון גם אם יהיה לך פס"ד לטובתך, ותפתח תיק בהוצל"פ עדין יש סיכוי שלא תראה שקל. הכמות תיקים של תושבי מזרח ירושלים (לפחות במקום העבודה שאני עובד בו) היא גדולה וההכנסות משם שואפות לצערי ל-0.

במקרה שלך צריך הרבה סבלנות ולפעול בחכמה.

בהצלחה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...