Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על הבורות, אין שמשה תחליפי באיכות? למעשה אינני מבין מה ההבדל?

תודה מראש לחברים.

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

עדכון :

אתמול הודיעו לי מהמורשה שהאחריות לא חלה בשום מצב על שמשה, גם אם זה בגללי או לא, בעקרון הם משכו אותי ואמרו לי תגיע לעוד ביקורת אחת פה ופה, שורה תחתונה ערבבו אותי ורמזו לי לפנות לביטוח שמשות.

היום בבוקר ניגשתי שוב פעם לברוך ובניו בפתח תקווה, העובדים והפקידות היו אחלה, אבל דבר אחד שנורא הרגיז אותי, לפי ברוך מנהל המקום הגומיות וה ג'ל לחיישן ( מזה בכלל ג'ל לחיישון ??), זה בתוספת תשלום כי הביטוח לא מכסה את זה.

גומיה עולה - 140, והג'ל לחיישן עולה 290, סה"כ הוספתי עוד 430 ש"ח למרות הביטוח, כמובן שאני לא ישתוק על זה וינסה ליצור קשר עם הביטוח ( לא עונים שעות אז ויתרתי להיום), ואשאל אותם מזה השטויות האלו.

השארתי את הרכב בשעה 7:30, בשעה 11:00 התקשרו ואמרו שהרכב מוכן ואני יכול לבוא לקחת, כשהגעתי גיליתי שהם לא חיברו לי את המראה ואת החיישן של האורות והגשם, אחרי שביקשתי שיחברו הסבירו לי שרק מחר בצהריים שאני יגיע והם יחברו לי ( לא אמרו לי את זה לפני), דיי הבאסתי כי אני מעדיף לא לנהוג ככה ברכב ,אז האלץ להשאיר אותו היום פה בפתח תקווה ולחזור לאשדוד ברכבת.

מחר אעדכן על המראה והחיישן מקווה שלא נדפק כלום אפילו שזה כולה קונקטור קטן.

מה דעתכם על הגנבה של ה 430 ש"ח, הגיוני ?

אגב בקשר לעבודה, לפי מה שהספקתי לבדוק ( ואני ממש ממש פדנט), הם באמת עשו עבודה מעולה !

פורסם

1. צריך לראות מה כתוב בפוליסה של השמשות.

2. אם כתוב שזה לא כולל, אז זה לא כולל, אבל לא באמת בטוח שזה יעמוד לזכותם במבחן בית משפט, שהרי אם ניזוק חלון ויש להחליפו, יש להחליפו ובשביל זה אדם רוכש ביטוח שמשות, שאם לא כך, הרי ניתן שיחייבו אותך גם על זמן פועל, גם על הובלת חלון, על אחסנת חלון ועל שלטים המצביעים שהגעת לבית העסק הנכון..

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

היה לי מקרה דומה בגולף בן 3 חודשים. אבן חצץ סדקה לי לי את החלון והביטוח שמשות היה רק לחלון לא מקורי.

אני לא הסכמתי לקבל חלון לא מקורי ולכן ביקשתי לרכוש חלון מקורי ושיורידו לי במחיר על החשבון של המקורי, וזה מה שקרה..

לי ספציפית אין גומיות אז לא הוספתי...למרות שחלון מקורי עלה לי כמעט 5000 אחרי ההורדה של הביטוח...

היתה לי גם אופצייה לדווח על תאונה ולקבל הכל חינם ומקורי מהביטוח, אבל זה לא טוב שבהסטוריה יהיה דיווח על תאונה...

פורסם

אז זהו שזה נורא מעצבן כל הקטע של הגומיות והג'ל הזה, בכל מקרה ההפרש אצלי למקורי עמד על כמעט 4K ולא היה לי את הסכום הזה, אז שמתי חלופי .

פורסם

זה בסדר.. אין הבדל כזה עצום מלבד הלוגו ועוד כמה שטויות...

אני אתן לך טיפ, תנסה לנסוע במהירויות טיפה גבוהות ותראה שאין לך רעשי רוח.

לפעמים התקנות שנראות מושלמות נופלות בזה שיש נזילות אחרי גשם ולפעמים יש רעשי רוח או שריקות שיכולים לנבא את הנזילה מראש..

לי באופן אישי היו רעשי רוח לפני ההחלפה של השמשה באזור ה 160 ואחרי ההחלפה (היא נראה ממש ממש מושלמת) הרעשי רוח התחילו ב 80... אז חזרתי וסידרו לי את זה... היום גם ב 160 אני לא מרגיש ושומע רעשי רוח..

פורסם

תודה אבדוק את העיניין של הרוח, בכל מקרה הייתי שם מקודם והדביקו לי את המראה ואת החיישן, עשו עבודה נקיה ויפה.

ברוך ובניו, בפתח תקווה.

פורסם
זה בסדר.. אין הבדל כזה עצום מלבד הלוגו ועוד כמה שטויות...

אני אתן לך טיפ, תנסה לנסוע במהירויות טיפה גבוהות ותראה שאין לך רעשי רוח.

לפעמים התקנות שנראות מושלמות נופלות בזה שיש נזילות אחרי גשם ולפעמים יש רעשי רוח או שריקות שיכולים לנבא את הנזילה מראש..

לי באופן אישי היו רעשי רוח לפני ההחלפה של השמשה באזור ה 160 ואחרי ההחלפה (היא נראה ממש ממש מושלמת) הרעשי רוח התחילו ב 80... אז חזרתי וסידרו לי את זה... היום גם ב 160 אני לא מרגיש ושומע רעשי רוח..

יש הבדלים בין שמשה מקורית לתחליפית, במיוחד ברכבים עם מערכות בטיחות אקטיביות.

נתקלתי יותר מפעם אחת ברכב שהחליפו לשמשה תחליפית והמערכת למניעת תאונות במהירות של עד 50 קמ״ש פשוט לא עבדה. מה עשו? הביטוח החליף לשמשה מקורית.

פורסם (נערך)

זה ברור לכל מי שמתעסק בשמשות. כתבתי שהאיכות האופטית של שמשה חלופית לא ממש ברמה גבוהה (ואני עדין פה). המח האנושי והעין מתקנים הרבה בלי להרגיש. אותו דבר לגבי בידוד תרמי. האוטו יתחמם בחנייה הרבה יותר מהר. מניסיון.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

טוב אז עברתי 4 ימים גשומים עם השמשה ונסיעות ארוכות בנוסף.

האמת השמשה לא מרגישה לי שונה מהשמשה הקודמת, האטימות נגד רוח ורעשים מרגיש לי זהה לגמרי, כמובן לא נכנס מים וכו' שזה כבר טוב.

סה"כ אני דיי מרוצה, כמובן שהייתי מעדיף מקורי, אבל מסתפק גם בזה.

• תוכן חדש...